Gå til innhold

Plutoo

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Plutoo

  1. Tror ikke det er noen porter på trommene til RB1 som du kan koble til symbalene dine. så tipset er å selge det og kjøp dette:

     

    https://www.drumrocker.com/index.php

     

    så med dette settet får du en pedal, men kan koble til to. Du får med to cymbaler men kan koble til tre. Og vil tro at full pakke på dette er kanonbra!! :D

     

    foreløpig kun for 360, men ps3 versjonen er på vei..

  2. .. så har jeg navigasjon til Oslo og Iron Maiden konserten på torsdag (ifra kr.sand, om noen lurte) :thumbs:

    Hehe, navigasjon fra Kristiansand til Oslo er nok et must ja ;)

     

    skal nok finne veien fra kr.sand til Oslo uten videre problem.. men INNI OSLO..?? er nok et år siden jeg var der sist, og før det husker jeg ikke engang..

  3. ok, da funker TomTom navigator 7 slik jeg vil ha den. med Liv og Jørgen som de to tilgjengelige norske stemmene, og med kart over Skandinavia. alternativt ville vært vest-Europa, men det kartet tar jo 2 Gb av telefonen min alene... Skandinavia kartet er for navigator 6, men funker fett på 7 og. brukte bare 35.5 MB.

     

    Det jeg gjorde var å laste ned TomTom Home gratis ifra TomTom sine sider, følge anvisningene til programmet, kjøpe og laste ned Skandinavia kartet for 35 euro. og innstallere det på Diamond'en.. åpne TomTom på mobilen, inni menyen og bytte kart, og så er det klart.. wuhuu!!

     

    har kjøpt meg en HTC bil-lader på elkjøp for 160 spenn, så nå stikker jeg på Chlas Ohlson og kjøper meg en mobilholder til bilen m/ sugekopp til 146 kroner.. så har jeg navigasjon til Oslo og Iron Maiden konserten på torsdag (ifra kr.sand, om noen lurte) :thumbs:

  4. Det er noe tilbehør til Diamond på mpx no.

    http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=93978

     

    ellers er idedata.no ganske gode på mobiltilbehør

    http://www.idedata.no/

     

    men det JEG spør etter er den installasjonen av TomTom Navigator 7. Jeg har funnet TomTom 7 og innstallert det, og det funker knirkefritt. Har og funnet kart for vest-europa. men hvor legger jeg det inn på telefonen? Har strengt tatt mest bruk for et norgeskart, da vest-europa tar nesten 2 Gig plass på telefonen.. (skal fra kr.sand til valle hovin på Maiden konsert til torsdag, så da ville det vært kjekt å brukt TomTom, og nå er det bare kart over kr.sand på telefonen.)

  5. Er litt intresert i ny rom for å få Diamond'en min litt raskere, men jeg ofrer ikke norske menyer og sånt.. Registrerte meg på HTC E-club, men finner ikke den offisielle.. kan noen hjelpe meg?

     

    Har du prøvd de tweakene med advance config og registery editor?

     

    Huffda.. det er helt gresk, må ha oppskrifta inn med t-skje.. :(

  6. på den minus siden vil jeg legge til at de har utelatt mini-usb til fordel for noe annet rart. Synes det var digg å lade Touch'en min med mini-usb for de kablene er lett tilgjengelige påjobb, og da var det bare å koble telefonen oppimot pc'n for lading. nå må jeg jo ha med meg ledning :(

     

    Det er miniusb. Fasongen er litt anderledes, men jeg bruker den lille Touch laderen. Samt kabelen til Canon kameraet mitt og Western Digital USB disken min. Helt standard miniusb går rett i.

     

    jøssenavn, du har helt rett!! dette er virkelig bra!

     

    en huk borte på minus siden, og det er sannelig ikke mange av dem :D

  7. jeg fikk min i dag... synes den vær et hælvete å bruke.. Touch greiene må jeg jo trykke på 2-3 ganger før det ragerer og SMS skriving er jo helt håpløst!

     

    Ingen som har kommentarer til SMS funskjonaliteten? Må jo sitte å lete etter hver eneste bokstav...

     

    Og dialogbokser som ikke passer inn i skjermbildet synes jeg virker meget jalla og lite gjennomtenkt.. :S

     

    Jeg benytter meg av angreretten og returnerer telefonen og kjøper SonyEricsson C905 når den kommer ;)

     

    vel, det er ditt tap, for du har fått deg en kongetelefon, om du sitter å knoter litt med den så får du touch skjermen kjapt inn i fringra, ikke noe pes! :D

  8. Stressa litt med å finne ny mms (ikke sms). men når jeg sto under meldinger, trykka "alle meldinger" (venstre hotkey) så "meny" (høyre hotkey) og "ny" i menyen, så kunne jeg velge mms.. men synes det var litt stress :D (ja, jeg er lat!!) noen som har funnet en enklere måte?

     

    edit: tror jeg fant det ut.. SMS funksjonen på denne telefonen har innebygd vedleggsfunksjoner, slik at sms funker som mms.. *yikes!!* hehe (deep one.. ) :D

  9. på den minus siden vil jeg legge til at de har utelatt mini-usb til fordel for noe annet rart. Synes det var digg å lade Touch'en min med mini-usb for de kablene er lett tilgjengelige påjobb, og da var det bare å koble telefonen oppimot pc'n for lading. nå må jeg jo ha med meg ledning :(

     

    ellers er kjenner jeg meg igjen i plussene og minusene til TechCF. Men har lest om at treghetene kan tweekes, har bare ikke funnet en god oppskrift på det..

  10. Da er jeg eier av Diamond! Hatt den siden i går. Erfaringer kommer etter hvert, har foreløpig et par spørsmål og kommentarer.

     

    1. Batteri

    2. MMS

    3. Google maps / værtjenesten på WiFi

     

    1. Batteri: Begynte å bruke den i går rundt 18.00, måtte lade i formiddag. Men første lading er alltid dårlig på batterier, og jeg brukte en del WiFi. Glemte å avslutte programmer helt, så i lista over programmer som kjørte fant jeg mange som jeg fikk avslutta. Tipper at dette alene vil hjelpe på batteritiden. Har også slått av 3G som det har vært snakk om, så får vi se. Kobla den ut av støpselt klokka 14.00 i dag, nå er den 18:37. ikke brukt den så veldig mye, men knota rundt i menyer og diverse i en halvtimes tid + litt surfing. Fortsatt står den på maks.

     

    Men ang batteri so har det dukket opp batterier med lengre levetid. Flere varianter, opptil 1800 mAh. Men på de er det nødvendig med nytt bakdeksel som bygger mer. lite lysten på det. Men ser jeg behovet så blir jeg nødt. Men har sendt forespørsler rundt omkring, og fått svar fra en nettforhandler på dette batteriet på 1100 mAh som det ble påstått skulle passe til Diamond. Det går inn i eksisterende deksel. Er det noen stor forskjell i reell ytelse på 900 mAh og et på 1100 mAh? I så fall har jeg lyst til å prøve det:

    1100 mAh batteri til Diamond, passer under eksisterende deksel.

     

    2. MMS: Er one Call-kunde, ringer ikke så mye, men hadde behov for en telefon først og fremst til internett gjennom WiFi. Men sliter med å få satt den opp. Har fulgt rådene fra SmartMobil.no og lastet ned versjon 1.6 av Operatør-konfiguratoren. Dette er en rar-fil som jeg har pakka ut og flytta over på telefonen. Men det er ingen filer der som Diamond vil kjøre. Opera åpner script-fila, men ikke noe mer skjer. Noen som vet hvordan jeg får ordna MMS som One Call-kunde?

     

    3. Google maps /værtjenesten på WiFi: Har ikke tatt sjanse på å kjøre dise aplikasjonene enda fordi jeg ikke vil at den skal kjøre seg opp vie 3G eller noe. Men er det slik at når jeg er kobla opp på WiFi so blir værtjensten oppdatert derfra? Og Google Maps blir oppdatert derfra (eller må jeg benytte den nettbaserte versjonen av google maps i nettleseren?)

     

    Til slutt vil jeg si at jeg er mektig imponert over skjermen til lesing av nettsider. Når jeg f.eks. er inne på dagbladet.no kan jeg se hva bildene inneholder og lese overskriftene + sdelvis skjønne ingressen når hele siden vises på skjermen. Sterkt! Knoter litt med forstørrelse av skjerm og flytting av innholdet rundt på skjermen med fingrene, men det kommer seg. Men ut fra det jeg har sett selv på iPhone viser denne skjermen vesentlig tydeligere skrift og andre elementer, så forskjellen i skjermstr når det kommer til surfing gjør ikke så mye. Nesten bedre på Diamond siden alt er så klart.

     

    det batteriet du linka til sto at det passa til HTC Touch, så da er jeg skeptisk til at det passer til Diamond, for jeg har begge (Touch var min forrige, Diamond er min nye), og batteriet i Touch er en del lengre.

  11. Bestilt først hos Komplett, men de gikk tom for diamond telefoner :/

    Neste levering var 17.07.2008 (ubekreftet seff)

     

    Update:

    Sjekka med Amentio og de har fått inn 30stk på lager nå, så bestiller derfra istedet.

    http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:2005438

     

    Utsolgt på komplett? my god!! de hadde jo over hundre telefoner når jeg bestillte derifra for litt over ei uke siden.. vel, det må jeg jo si.. hehe..

  12. Hurra!!

     

    Nå fikk jeg min HTC Touch Diamond..

     

    men må ha noen tips hvordan få den på netcom sitt nettverk. har bare telefon og sms som virker. trenger mms og internett, mail og sånt og. lurer og på om det er smart å aktivere messengeren på den? (om ikke messengeren driver å søker automatisk slik at telefonregninga blir dyr og sånn.) - og kan gps'en bruke annet enn google maps? google maps mobba jo på en halv kilometer på meg jo!

     

    vel, dukka opp en haug spørsmål. har egentlig flere, men får ta dem etter tur så det ikke blir så håpløst mange på en gang..

  13. Kjøpte min på komplett.no (ikke aller billigst, men den butikken jeg liker) for kr 4 539,-. Telefonen ble sendt ifra dem den 2/7 og jeg regner med å ha den inne i morgen 4/7.. bare kjiper'n at jeg ikke rekker å hente den før jeg drar på hyttetur til over helgen..

     

    Men nå har jeg hatt HTC Touch siden august 07, og vært utroolig fornøyd!!!.. men skjermen er litt blass nå (ihvertfall ute i sollys) så nå falt seg naturlig å velge en "etterkommer" da..

     

    det som er bra med slike telefoner for min del, er at det nesten ikke er knapper på den. Jeg jobber i fabrikk med utrolig fint støv som knappe-mobiler tydeligvis ikke tåler. hadde f.eks en nokia N80 som holdt snaue 6 måneder før knapper og mikrofon takka for seg. så hurra for touch mobiler!! hehe

     

    forøvrig så vil jeg lage bokmerke på denne tråden, så jeg kan følge den senere slik jeg gjorde med touch tråden.. utrolig hva gjengen her inne kan med en mobil. :p

     

    gir lyd ifra meg når den kommer!!

  14. Hei.

     

    Jeg vurdere å bestille Rock Band fra USA, men har et par spørsmål jeg håper noen kan svare meg på.

     

    1. Kan jeg bruke de instrumenten som hører med i den amerikanske versjonen på den europeiske versjonen av Rock band? Siden denne kommer med nye sanger vil det muligens bli aktuelt å kjøpe den.(regner med det, men vil gjerne ha det bekreftet)

     

    2. Hvilken butikk er best å bestille fra?(vet at det punktet kanskej burde gått under butikkdiskusjon, men tar det her likevel.)

    Jeg ser at videogameplus.ca selger den for 169 dollar her. Men kommer de til å merke denne pakken med at den koster under 200kr(momsgrensen), eller er den for stor? Og hvordan vil leveringstiden være.

    Link: http://www.videogamesplus.ca/product_info....e81dd2f19ae1b0c

     

    kjøpte ps3 versjonen av Rock Band ifra vgp.ca fredagen før påske, og fikk det på døra fra DHL onsdagen før skjærtorsdag. skrev i kommentarfeltet på bestillingen: please mark pakage as "Gift". Og da gikk den glatt igjennom tolla uten ekstragebyrer. men pris på frakta ble i stiveste laget når jeg fikk en så stor pakke (8,5 kg - sendt i klassen for intil 10kg) tror jeg gav 860 kroner for spillet og 1200 kroner for frakta.

     

    og når jeg fikk spillet måtte jeg ordne meg en us-konto, for det er temmelig stort utvalg av musikk på us - psn. -har lasta ned rubbel og bit, og nå har jeg 135 sanger å velge imellom.. woha!

  15. Er det noen grunn til å faktisk vente med å bestille det? bortsett fra garanti selvsagt. Er det sonebestemt online feks? Har planer om å handle på EU-accouten min, og ikke US. Jeg kan godt vente til RB-content dukker opp der senere i år, men hakke noe å si om jeg kjøper fra Canada og downer EU-content når den tid kommer?

     

    Vurderer å bestille fra vgp.ca...

     

    foreløpig vanskelig å svare på, ettersom det ikke ligger noe på EU-Storen enda..

     

    men jeg kjøpte spillet ifra Vgp.Ca (står i første post)

     

    Leste noe om at Harmonix vil tilpasse sangene i RB for Europere til spillet lanseres i Europa.. men det er jo fortsatt 3 måneder til det kommer her..

  16. Mye av de samme som GH, med andre ord. ;) Blir uvant å få solo-power i stedet for star-power (i mangel på bedre navn på det), men resten er stort sett ren rutine for oss som elsker GH. Noen små forandringer er jo logisk, men ellers er det mye av det samme. Ikke at det er negativt. ;)

     

    og ja.. en kul effekt for deg som liker gitar.. RB gitaren har en bryter som du kan velge toneart. om du vil ha wah-wah lyd, chorse, ecco eller vanlig. tror ikke du vinner noe på å bruke det aktivt, men kul effekt i alle fall.. ;)

  17. hmm.. man blir fryktelig fort vant til firkantede noter, de som du samler energy på (starpoints i GH) er hvite, og det som er kult her er at du kan samle energy selv om du har løfta gitaren og bruker energy. (det kan du så vidt jeg vet ikke i GH, for alt der blir blått). I RB får du ekstrabonus om du spiller feilfrie soloer (brettet blir blått når du spiller solo). Og noter som er hammer-ons/pulloffs er litt kortere firkanter.. en kul ting til her er om du spiller multiplayer, online eller offline, så har du muligheten til å "spille inn" andre i bandet som spiller rævva.

     

    om du skal spille kampanjen, så er den oneplayer og kalles tour-mode. du velger instrument, lager deg en artist med å velge mann/dame høy eller lav, mørk eller lys.. finner kule klær og instrumenter så er det ut på turne.. og du skal igjennom 45 sanger 9 byer tror jeg det er, så får du en filmsnutt jeg ikke skal røpe, og så kommer cred-lista.

×
×
  • Opprett ny...