Gå til innhold

Mr.B

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.B

  1. Jeg begynner nesten å stille spørsmål om egne preferanser, jeg er jo storfornøyd med en mobil som plutselig har fått terningkast tre...jeg må tydeligvis ha lagt lista lavt :hmm:

     

    Men det blir litt vilkårlig når L820 får trekk for rotete menyer, mens (som andre påpeker) andre WP-modeller har fått skryt for den samme brukeropplevelsen. I tillegg føles det merkelig at amobil.no gir pluss for at deksler er utskiftbare, men samtidig trekker for at ekstra deksler må kjøpes...jeg har aldri vært borti at ekstra deksler følger med telefoner uten videre, har heller aldri forventet det.

    Amobil hevder samtidig at man må via "sikkerhetskopiering" for å få tilgang til meldingsinnstillinger. Det er en sannhet med modifikasjoner, jeg får ihvertfall tilgang til den rett fra meldings-appen (der meldingsinnstillinger historisk alltid har tilhørt). Det klusses også med hvor vanskelig/lett det er å bytte mellom faner i Internet Explorer (dette kan legges inn som hurtigknapp).

    Når amobil deretter føler det naturlig å sammenlikne med Samsung S3 (som har en betydelig større skjerm og dermed ikke vil være et naturlig valg for de som vurderer L820) og HTC 8S som har halvparten av RAM, 50% svakere prosessor og halvparten av lagringsplass (men samtidig påstår at den ikke har vesentlige mangler), da blir det litt pussig.

     

    Det overrasker meg også hvor forskjellig L820 oppfattes av forskjellige testere i norske og utenlandske redaksjoner.

     

    Alt i alt blir det litt for vilkårlig og slurvete fra amobil, og som det påpekes av andre, spesiellt med tanke på hvor mye disse tingene har å si når de blir slått opp med tabloide overskrifter i nettaviser.

     

    (redigert: skriveleifer)

    • Liker 2
  2. Det betyr kanskje at Nokia Maps heller ikke kan lagres på minnekort?

    Noen som vet hvor mye lagringplass de krever, f.eks. kart over Norge?

     

    Norge er 120mb, Sverige 220mb og Danmark er 86mb, så (som >Jonas< sier) du skal nok ha veldig mange kart og applikasjoner for å fylle opp de 6gb som er til disposisjon :)

  3. Jeg har også nylig kjøpt meg denne telefonen, har ikke brukt kameraet noe særlig ennå (men liker at det er fysisk kameratast). Skjermen er mer enn god nok for meg. Jeg kommer fra en HTC Sensation, men tenker ikke noe over at oppløsningen er lavere på Lumia'n. Liker både kvalitetsfølelsen på mobilen, samt at jeg er storfornøyd med WP8 etter å ha vært android-bruker i et par år.

     

     

    Lumia 820 er nå forøvrig blitt testet hos mobili.no:

    http://www.mobili.no...okia-lumia-820/

×
×
  • Opprett ny...