Gå til innhold

Halfsack

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Halfsack

  1. Dette nedlagte mentalsykehuset er kjent for sin negative energi, til tross for at mange har utført hærverk på gamle Lier kan man fortsatt kjenne den stive energien i lufta.

     

     

    http://no.wikipedia....ki/Lier_sykehus

     

     

    Vi dro dit og filmet vår tur gjennom bygget, vi visste det kunne være risikabelt grunnet alderen men valget uansett å gjøre det.

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=aW8n5f5_LYo

  2. Er ganske få land utafor europa man kan jobbe i uten og ha arbeids visum..

    Var i australia og new zealand nylig. Møtte.mange backpackere på work holiday visa i begge landene. Alle klagde på at det var veldig vanskelig og få seg jobb for tiden. Og de jeg møtte i sydney hadde under minste lønn.

    Enig i det -Sindre skriver, jobb mest mulig før du reiser. Husk det at å ha en blogg med flere følgere ikke altid er like enkelt. Du skal ha en del bra innhold, i tilleg til at bilder som skal selges må og ha en viss kvalitet. Det finnes mange nettsider der du kan registerere deg og legge ut bildene for salg. Men ville absolutt ikke satset på at du får solgt masse bilder, du må ha en backup plan.

    Work and travel er en ganske genial akkuart der.

    Jeg ville reist innom et reisebyrå som kan rådgive deg videre, slik at du er 100% sikker på at du faktisk får en jobb. Noen land er enklere å få jobb i en andre, så det er veldig viktig å ha noen kroner i baklomma om du eventuelt ikke finner en jobb.

    Med tanke på ekstrem ledighet i store deler av verden, skal du nok slite mye med å skaffe deg en jobb hvis du ikke har noen kvalifikasjoner. Småjobber som plenklipping, gitarspilling, sjonglering osv. er nok mulig, men hvor mye du tjener på det er en annen sak. Ville heller jobbet en del ekstra frem til du drar.

    En del av opplevelsen jeg er ute etter er å måtte arbeide for å klare meg mens jeg reiser, men selvfølgelig med greie levevilkår på reisen. Burde kanskje spare opp litt penger, men ikke for mye heller. Takk for svar! :) :)
  3. Hei, er på leting etter alt fra erfaringer til forslag på hvordan man kan tjene penger mens man er på en eventuell lavbudsjetts reise rundt om i verden.

     

    Kan se for meg at ting som blogging og fotografering kan gi en liten inntekt om man har nok lesere eller kjøpere av bildene du tar. Jeg spør med tanke på at setter sammen en lavbudsjetts tur (akkurat nok til å overleve) rundt om i verden etter sommeren.

  4. Vent før dere basher trådstarteren. Hvilken versjon av Jack kjøpte han?

     

    Jack3d [Original inneholder dop]

    Jack3d Mikro [Ny versjon inneholder ikke dop og er lovlig i Norge]

     

    Spørsmålet er. Hvilken versjon kjøpte trådstarteren? Kjøpte han lovlig versjon eller ulovlig versjon? Kjøpte han Jack3d mikro så har han rett og slett blitt svindlet og fortjener ikke dette. Kjøpte han original Jack3d med dop så fortjener han å bli svindlet. I tillegg slipper han å ødelegge helsen sin.

     

    Trådstarter sa tidligere selv at dette handlet om noe som var ULOVLIG. Da går vi andre ut ifra det og bruker dette som et utgangspunkt for hva vi skal svare.

     

    :

    var ikke noe lovlige saker nei :S

    • Liker 3
  5. det vet ikke jeg om er så lurt å skrive her? :)

     

    altså det var ikke kokain akkurat. jack3d som er ett preworkout ulovlig å kjøpe eller selge i norge men lov i utlandet

    Glem de 3 lappene og se på dette som en liten lekse. Du kommer ingen steder juridisk sett ved å klage på at du svindlet når du forsøkte å kjøpe et produkt som er ulovlig i Norge.
    • Liker 1
  6. Veldig stilig hjemmeside selv om den kan minne om en typisk plattform som mengder av sider der ute tilbyr, kanskje litt mye som skjer? Som f.eks. sitatene, banneren som først presenterer deg hvor det er huket av hva du gjør og hva dine interesser er. Kan kanskje se litt ut mer ut som en personlig hjemmeside(blogg-aktig) enn en forretnings-side, men som du har skrevet ønsker du å profilere både deg selv, og ditt arbeid. Den ser profesjonell ut og virker relativt ryddig for en førstegangsbesøker som meg. Lykke til!

  7. Kommer kanskje an på hvordan du ble svindlet? Er litt annerledes om du kjøper hasj for 3000 kr av en kar på Grønland og får 20 gram buljong enn om du kjøpte noe av noen på Finn.no som du aldri fikk...

    • Liker 4
  8. Plukk ut alfaulven av gutta som er der, stjel mengder med alkohol fra andre, ran gjerne barskapet om det finnes et der festen holdes. Skjenk alfaulven og voldta han på do. Når dere er ferdige tar du mobilen hans og spør alfaulven som nå skal være dritings om eventuell kode/passord til hans Facebook eller mobil. Post bilder av deg og han hvor han fremstår som en konge og du et null, så han får mengder med likes.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...