Jump to content

EmilOgard

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by EmilOgard


 1.  

  Jeg har ingen av disse kortene, og samtidig spiller jeg alt jeg ønsker uten problemer. Så verdien av denne artikkelen er vel litt uklar.

   

  Det er reinspikka idioti å tro at folk trenger skjermkort til flere tusen for å kjøre et spill. Bare pissprat.

   

  De aller fleste vil kunne finne mye billigere kort som gjør jobben like godt som disse brennheite nyere kortene.

   

  what

  Mange spill jeg har vært bort i krever utrolig kraftige skjermkort for å spilles på høyest grafikk. Har 2x 7950 Radeon selv, og er flere spill jeg må slå en del ned på. Men for å bare kunne spille det for de som ikke er like nøye på alle grafiske detaljer så trengs det ikke fullt så kraftige saker.

 2. Jeg skal da oppdatere EC firmware i BIOS, og ble da fortalt at jeg måtte boote opp i DOS via en ekstern disk eller enhet. Har fila på pc'en, men vil helst ikke begynne å tukle unødvendig mye med BIOS, da det er et område jeg er ganske ukjent. Ble også fortalt at jeg ikke burde gjøre det hvis jeg ikke har erfaring med det. Så da lurer jeg på om det er noen her som kan gi meg noe mer info eller instrukser om hvordan dette gjøres på best mulig måte. Takk på forhånd. :)


 3. Hei, jeg har akkurat kjøpt en multicom w350s laptop. Jeg er fornøyd med alt, bare en ting som jeg synes er litt merkelig. Viftene i laptopen lever på en måte sitt eget liv. Plutselig kan vifta bråke mye mer, helt uten grunn. Det varer ofte noen sekunder eller minutter, så blir den stille igjen. Det har ikke noe med temperaturen å gjøre, jeg har sjekket og noen ganger når den er varm skjer det ikke, og noen ganger når den er iskald skjer det. Jeg håper noen av dere kunne hjelpe meg med å finne ut hva det er, eller kanskje noen har opplevd lignende?


 4. Trenger en ny laptop til skolestart. Prisen bør være rundt 9-10K eller billigere. Den skal brukes til gaming (krevende spill, som Far Cry 3, BF3 osv) , skole og andre krevende oppgaver. Matt 1080p skjerm og SSD er et must. Er også usikker på størrelse, 15,6 eller 17,3.

×
×
 • Create New...