Gå til innhold

Robloon

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Robloon

  1. Takk for hjelpen. Fant ut at det var McAffee-antivirus som var kilden til problemet. Jeg prøvde å avslutte prosessen via oppgavebehandling, men den startet bare opp igjen. Så nå har jeg et annet problem.

    Når jeg prøver å åpne McAffee får jeg bare opp en hvit firkant. Jeg får ikke kommet inn på programmet. Tenkte jeg skulle prøve å avinstallere for så å reinstallere, men når jeg går på kontrollpanel for å avinstallere får jeg bare opp samme hvite firkant.

    Hvordan får jeg avinstallert programmet når jeg ikke kommer inn på programmet?

  2. Kan noen hjelpe meg med et problem jeg har med min Acer V3-571G med windows 7 64-bit?

     

    Det virker som det er et eller annet som "overstyrer", alt på maskinen. Spesielt når jeg skriver på nett, som nå. Men også når jeg spiller spill. Det som skjer er at når jeg f.eks skriver noe på nett (FB, dette forum mm) forsvinner plutselig markøren og jeg må klikke på tekstboksen på nytt for å fortsette. Virker som det er et eller annet som hele tiden overstyrer. Det skjer ingenting annet enn det nevnt ovenfor. Når jeg spiller spill hopper plutselig maskinen ut av spillet og jeg får opp skrivebordet akkurat som om spillet minimeres til startlinjen. Problemet skjer også når jeg bare scroller på en nettside med piltastene eller scroll-hjulet på musa.

     

    Håper jeg har forklart meg godt nok :p Håper noen andre har en løsning for det er mildt sagt irriterende.

×
×
  • Opprett ny...