Gå til innhold

Wrathface

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wrathface

  1. Spark vil kjøre fint på Win7. Uansett er det ikke noe problem med win 8. Kommer ikke på noe som hlest med det som er negativt sammenlignet med windows 7. Men klart, noen liker jo å leve i fortiden, hell, noen sverger enda til XP... Forstå det den som kan ;)

     

    brukte XP fram til Win7 kom ut, prøvde ut Win8 men det bare.. ble ikke det samme. stort minus for at det ser ut som at det er ett tablet-OS.

  2. Jeg innser at jeg har vært lenge vekke fra spillscenen. Da jeg kom over denne artikkelen var det helt nytt for meg. Aldri hørt om DOTA, og ihvertfall ikke DOTA 2. JEg visste ikke hva det gikk i eller noe som helst. Men det så faktisk litt interessant ut. Jeg må vel sikkert kjøpe meg en ny spillemaskin om jeg skal spille det, men det kan hende at det er verdt det.Jeg kommer i alle fall til å følge med på artikkelserien.
    ny spillmaskin ? Dota 2 er til PC,

     

    Er vell noen som teller PC som spillmaskin :p

  3. Kjøpte The Cat Lady i går på gog.com, men har ikke fått testet det enda. Virker dog veldig spennende. Evoland virker også interessant, men har lest at det kun varer i ca. tre timer, så venter til det faller litt mer i pris. Fullførte også Fester Mudd: Curse of the Gold her om dagen. Det var veldig artig.

     

    Kvantitet er ikke alltid kvalitet, Journey er ett godt eksempel på dette.

×
×
  • Opprett ny...