Gå til innhold

Skyggefal

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skyggefal

  1. Koster under hundre kroner for et støvfilter så det er noe du burde kjøpe og så sette inn en vifte i siden. Jeg gikk fra R4 til 750d som ikke har sidevifte og jeg merket forskjellen på temperaturen. Det er etter å ha sett skjermkortet ligge stabilt på 62 grader under spilling, og det er ikke så galt har jeg skjønt, men for meg er det for høyt, at jeg fant ut jeg skal ha custom vannkjøling på GPU og CPU..

  2. Har du viftestyring? Skru ned hastigheten på uttaksviftene og heler ha litt mer rpm på inntak. Radiatoren burde være blåse luft ut av kabinettet, hvis ikke vil den kalde luften som du trekker inn i radiatoren bli varmet opp og varme opp komponentene i kabinettet. Men test det ut, for høyt undertrykk, altså mer luft ut enn inn fører til at det kommer mer støv inn i kabinettet.

  3. Ved å ikke bruke den øverste 5,12 brønnen har jeg plass til en 360 i toppen. Skal også flytte på HD buret sånn at jeg får plass til 240 i fronten og å feste pumpe i kabinettet. Skal gjøre det ganske likt som på dette bildet, bare at jeg har 240 radiatoren i front og ikke i bunnen. Og selvfølgelig hvite slanger istedenfor røde.

     

    post-292924-0-01137200-1395130663_thumb.jpg

  4. Da skal jeg bytte ut litt ting for å få et lydløst system. Tenkte å ha 280mm radiatoren skal stå i fronten som blåser inn, pluss en 120mm vifte i bunnen som også tar inn luft. 360 radiatoren skal blåse ut i toppen på lavere rpm enn 280 radiatoren. 140 mm vifta bak blåser ut med lav rpm. Blir kanskje ikke veldig overtrykk, men har gode støvfilte på alle viftene så det går nok greit. For øyeblikket har jeg ca. 26 grader på cpu ved idle og maks 55 grader i load. Skjermkortet går fort opp i 65 grader så alt under det er jeg fornøyd med. Har h100i på Cpuen og vanlig kjøling på skjermkortet.

  5. Heisann. Skal bygge min første vannkjølte pc og trenger litt tips fra dere som har litt mer erfaring enn meg. Har satt opp en liste som jeg foreløpig har satt sammen på Techbay. Skal også bestille noen koblinger i forskjellige vinkler sånn at jeg får et fint utseende og slipper unødvendige bøyer på slangen.post-292924-0-75270400-1395039475_thumb.jpg

     

    Tar imot alle tips jeg kan få :)

     

    Har Corsair SP 120 vifter og noen Corsair AF 140 vifter. Men vurderer også å putte inn en 140mm radiator ekstra sånn at jeg får litt ekstra kjøling.

     

    For å legge til litt ekstra info:

     

    Kabinett: Corsair Obsidian 750D

    CPU: Intel i5 3750K

    HK: Asus Sabertooth Z77

    GPU: Asus Gtx 780 Direct CU II

  6. Jeg kjører min med 4 vifter, ikke noe støy men om jeg merker stor forskjell kan jeg ikke svare på. Kanskje det er snakk om 2-3 grader. Men tror det kan bli problemer med push/pull i R4 kabinettet. Skal snart bytte ut min kjøling med custom vannkjøling med 360 rad i toppen og 280 rad i front. Da merker jeg nok forskjell :)

  7. Jeg har fått tilbudet til å få en Audi a2 for en veldig rimelig pris, men jeg er litt usikker siden jeg må ha to barneseter i bilen og vet ikke hvordan det vil passe.

     

    Barnesetene har ikke isofix og skal være bakovervendt, så de er festet til førersetet. Så da lurte jeg på om noen her har hatt denne bilen eller vet om det passer med barneseter i den?

     

    Jeg er 183 cm så jeg må skyve setet litt lenger bakover for å ha en komfortabel stilling.

  8. Har ikke personlig erfaring men Noctua pleier å levere ordentlige kjølere. Stillegående vifter og god kvalitet. Det følger med en 120 mm vifte og en 92 mm vifte. Kan tenke meg det kan bråke litt når den minste går på full guffe, men du kan jo fikse dette med en motstand eller hvis du styrer viftene med en kontroller. Det finnes nok noen vifteløse kjølere der ute, men de tar stor plass.

×
×
  • Opprett ny...