Gå til innhold

KongElg

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KongElg

  1. Sorry...mitt første spill var "Arkham Knight" så snakker kun pga. det. Men hvis de var like idiotiske tidligere i serien så er jeg glad at jeg droppet dem. Veldig bra spill men noe er fundamentalt feil!!

     

    vel den siste var en stor skuffelse.. ikke bare grafikken men restn! anbefaler deg prøve arkham city som er milevis bedre enn arkham knight! :)

  2.  

     

    Er animatøren til Bethesta fredet eller noe? C'mon, det er mulig å lage animasjoner i 2015 hvor ikke alle beveger seg som en gjeng evneveike roboter.

    er bethesda! aldri vært flink på animasjoner virker som de ikke gidder å lære seg noe nytt.. har selv irritert meg over det selv faktisk!

    Skjønner hvis spillerkarakteren har litt dårlige animasjoner. Frem til nå har vi nærmest alltid spilt i førsteperson så du ser ikke karakteren uansett. Ingen unnskyldning for dårlige animasjoner på NPC

     

    neei ihvertfall ikke i 2015 !  ^^ de animasjoner var udatert for mange år siden men nå er vi i en ny generasjon så skjønner ikke hva de holder på med. 

  3. Dette er jo snakk hovedsakelig om grafiske feil , noen som vet om det også er snakk om feil som gjør det umulig å runde spillet eller er det rett og slett kun snakk om andre ting som egentlig ikke er så veldig problematiske selv om de ikke burde være der?

     

    vel kjøpte det å rundet det når det kom ut første gangen.. hadde ikke spesielt problemer egentli bortsett fra spillet klikket vær gang jeg satte på spesielle grafikk muligheter men det var bare å slå av.. hadde ikke hatt annet problemer egentli med hele gjennomspillingen utenom litt dårli fps så spillet full spillbar spør du meg å nå er det jo fikset enda mer! men alle sliter med forskjellige problemer kan hende bare jeg er som er heldig

  4. Min høyst subjektive mening er at Mad Max 2: The Road Warrior med Mel Gibson er overlegen alle de andre filmene, også den nyeste.

     

    Når det kommer til spillet så tror jeg det var litt dumt å spille The Witcher 3 først ettersom kvalitetsgapet mellom disse to er enormt. Men ganske moro dette alikevel da selv om jeg ikke har klart å bli hekta på noen måte.

    tror nok vi aldri blir enig der ! hehe.. men konseptet har jeg alltid likt ^^ men må si meg enig der witcher 3 ødela vel litt av gleden når det kom ut men fortsatt helt ælsk spill!

  5. Har spilt noen timer siden fredag og er svært fornøyd så langt. Stemningen er suveren og det er svært mye å gjøre dersom man tar seg tid til det. Jeg hadde på forhånd ikke lest, sett filmer eller satt meg inn i spillet på forhånd så jeg hadde ikke peiling på hva jeg gikk til.

    Anbefales.

     

    vel de gamle filmene er nok ikke mye å skryte over så har ikke gått glipp av noe der^^ men liker du stemninga så anbefaler jeg den nye filmen! ^^ den er bra!!

×
×
  • Opprett ny...