Gå til innhold

Trøttingen

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trøttingen

  1. Syns min p30 lader utrolig sakte, lå på lading med medfølgende ladekabel fra usb uttak på bærbar pc i 6 timer inatt og var bare 85%ladet idagtidlig.

     

    Har også prøvd fra stasjonær pc men går like sakte der

     

    Fra en USB 3 port på en laptop vil den lade kun ca. 5 w, fra en USB på desktop opp til ca. 8 w. Hurtigladeren til Huawei P30 lader på ca. 45 w. Bruker du en annen usb-cabel enn den som fulgte med vil ladingen være på ca. 8 w.

  2. Jeg fikk min Huawei P30 pro torsdag kveld, den er helt grei som telefon.
    Kamera er direkte dårlig, alt ser overskarpet ut i alle moduser, min MotoG5 og mine gamle Lumia 1520 og 950 XL tar mye bedre bilder. Video er heller ikke topp, det ser ut som et sammensuria av hdr og for mye oppskarpet bilder. Har tatt en del bilder med 40 mp-pixler raw og prøvd de i Photoshop, men til og med rw-filene er mer eller mindre ødelagt av programvare. Med både foto og video er svart ikke svart, det er en form for grøtete grå... Det er mulig at jeg returnerer telefonen neste uke. Jeg har testet svartfarge mye, men de finnes ikke...
    Konas P20 Pro tar bedre bilder, så det er mulig at det hadde hjulpet med en softwareoppdatering... 
    Ps. Jeg har installert siste oppgradering, uten at det endret noe.

  3. Jeg har en gammel Hp pc med et Joshua motherboard... Jeg har mot HP's anbefaling oppgradert minne til 16 GB og innstallert en SSD. Jeg bruker pc'n hovedsakelig til Photoshop og etter oppgraderingen fungerer den utmerket. Av og til så bruker jeg kamera til å ta video med og da er det litt mer probemer... I pc'n står det et Geoforce 630 Gtx grafikkort med 2 gb minne. Er det grafikkort som vil øke hastigheten på koding av video?

    HP- P6-2275 EA

    Intel Core I5

    16 GB ram (max for hovedkort)

    256 GB Samsung evo + 2 TB HD

    NVIDEA Geoforce 630 GTX grafikk 2 GB

    500W strømforsyning

    PCI Express x16 (Gen2.0)

    Spill er jeg ikke interessert i...

    Trenger hjelp for dette har jeg ikke greie på...

  4. Jeg har selv en Surface Pro 4 og har hatt den i ett år uten store problemer. Jeg har hatt feil på pennen et par ganger og fått byttet den uten problemer. Edge hadde litt problemer med mye prosessorbruk og det gjorde at batteriet ble flatt ganske fort. Det er nå rettet opp.
    ​Jeg handler det meste av elektriske produkter hos Elkjøp og har aldri hatt problemer med service der,  de er hjelpsomme, kunnskapsrike og serviceinnstilt.

    • Liker 3
  5. Ikke et motiv man kan hente hvor som helst.

    Men skal man først reise så kanskje et sted for fuglene

    befinner seg i sitt naturlige habitat.

    Skjønt denne er kanskje ikke så lett å treffe på selv om jeg jo har bilder av gribb både fra Namibia og Kenya.

    Fordelen med denne er kanskje at den sitter stille og rolig så det er større sjans for å få et bra bilde som her i god skarphet med fine detaljer.

    Men selv da gjelder det vel at Trøttingen er våken?

     

    Roar

     

    Takk for kommentar.

    Det er selvfølgelig ønskelig å møte fugler i sitt naturlige habitat, denne her er en Tibetansk Lammegribb. Jeg syns det var vel vært å være på dette showet en times tid. Noen av oss har vanskeligheter både fysisk, økonomisk og har tidsmessige hindringer til å oppsøke disse eksotiske stedene. Denne fikk jeg dessverre ikke gode bilder av i flukt...

×
×
  • Opprett ny...