Gå til innhold

Paradise

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paradise

  1.  

     

    Hvorfor skal du ikke trekke pennen frem som en stor styrke? Note handler om blyanten, og "hele" mobilen er lagt opp til pennen... Å nei, pennen du kjøper på ebay til 1 dollar, er langt fra like bra som note sin -.- Noen gang prøvd den? Som svar på ditt kommende spørsmål: " har du noen gang prøvd penner fra ebay", er svaret mitt enkelt... Ja, det har jeg, og jeg anbefaler det ikke ;) ( med mindre du liker seine reaksjoner osv)

    Fordi dette handler om selve mobilen, ikke tilbehøret til mobilen. En penn kan man kjøpe til huawei ascend mate også, og da kan det ikke trekkes frem som en stor styrke. Ja, jeg har prøvd penner fra ebay, og jeg synes de fungerer ganske bra. Jeg synes også det er litt rart at du sier "pennen fra ebay" når det er mange forskjellige alternativ man kan kjøpe.
  2. Får Nexusen til uka og vurder å kjøpe deksel for å beskytte den. For det første, bør jeg skaffe et deksel? Isåfall, hvilket deksel bør jeg velge? Viktigste er utseende og beskyttelse, ikke penger! På forhånd takk! :)

    Ja, du burde skaffe et deksel. Det ser bedre ut samtidig som det beskytter. Hvilket? gå innpå ebay.com, der finnes det kjempemange typer å velge mellom, mye billigere enn i Norge :) Meste av deksler som selges i Norge er veldig overpriset. Mye bedre utvalg på ebay også.
×
×
  • Opprett ny...