Gå til innhold

Spinnzz

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spinnzz

  1. Ville berre satt av ei lita stund til å sjå eit par videoar eller lese eit par guidar om overklokking. Du finn sannsynligvis ganske mange som gjeld akkurat din type CPU. Eg gjorde det slik første gongen eg prøvde meg på overklokking, og det fungerte veldig greitt. 

    Er bare veldig redd for å ødelegge noe som funker ok slik det er nå 

  2. Hallo

     

    Satte sammen min egen pc for en god tid tilbake og ønsker nå å oppgradere til noe bedre da jeg ikke er helt fornøyd med ytelsen per nå. Opplever lav FPS og mye treghet med oppsettet jeg har. Hva kan jeg gjøre for å komme opp på dagens "standard" for gaming? Kan bruke noe penger på oppgradering men ønsker ikke å svi av alt jeg eier og har. Forslag tas vel i mot. 

     

    Motherboard

    CPU

    RAM

    Skjermkort

  3. Så! Har vannkjøling på CPU fra tidligere, men har da altså lyst å kjøre vannkjøling på både CPU og GPU. Tenkte å gå for dette kittet https://www.komplett.no/ekwb-ek-kit-l120-water-cooling-kit/811933 + denne for skjermkortet https://www.komplett.no/ekwb-ek-fc780-gtx-ti-vgagpu-block/812717.

     

    Tingen er at jeg har dette kabinettet - https://www.komplett.no/cooler-master-silencio-452-midi-tower/800234, som vil si at jeg setter radiatoren foran, og pumpa på bakre viftefestet, noe som gjør at jeg ikke vil kunne ha noen vifter i maskinen. Men vil det ha noe å si ift kjøling når jeg allerede har kjøling på cpu og gpu? Hva med hardiskene/ram? Må jeg fortsatt ha vifter itilegg til vannkjølingen? Bør jeg absolutt ha et annet kabinett?

     

    Takk for svar! :)

  4. Det funket helt fint tidligere, da hadde jeg kablet nettverk, og før det så hadde jeg et internt trådløst nettverkskort, men det passer ikke nå lenger siden jeg byttet MB, på alle andre pcer så funker det helt fint, broren min sitter på Homeplug (fungerer 100% optimalt), trådløst på alle andre enheter og datamaskiner fungerer optimalt, og når jeg testet med kabel så funket det også helt optimalt.

  5. Kjøpte meg nylig en USB adapter av merket Jensen Airlink 500AC da jeg trenger å få nett inn på rommet mitt (har desverre ikke mulighet til å trekke kabel og homeplug er heller ikke en mulighet) men opplevde raskt at denne har et svært ustabilt forhold til modemet. Er ikke mer enn 10-15 meter til modemet, men det er et par vegger imellom.

     

    Har GET 50/5 som hastighet og kjører den stasjonære på Windows 8.1. På det trådløse nettverket får jeg bare inn 12,7/4,6. 12,7 er jo et stykke unna 50, men 4,6 er ikke, merkelig.

     

    Tenker heller å kjøpe meg et internt nettverkkort (trådløst selvfølgelig) men finner ikke noe særlig på nettet, har sjekket elkjøp og komplett, men finner ikke noe særlig som jeg får noe inntrykk at er bra etter å ha lest anmeldelser og slikt. De er jo også utrolig billig?? 400-500 kroner, og da tenker jeg med en gang at det er noe billig skrap?

    Er det noen som har god kunnskap på dette?! :)

     

    Edit: Har testet å kjøre kabel rett i modemet, og da funker alt som det skal!

  6. Noen punkter jeg ville hatt med

     

    Oppdragets art og varighet

    - Nøyaktig spesifisering av oppdraget, hva skal gjøres og evt hvordan

    - Hvor lang tid vil det ta?

     

    Lønn

    - Hvor mye koster dette kunden?

    - Evnt legge til en underpost med "overtid/arbeid utover den avtalte perioden"

     

    Rettigheter

    - Hvilke rettigheter på websiden har kunden? Hvem "eier" designet, osv osv

     

    Særskilte bestemmelser

    - Liker alltid å ha et punkt kalt dette der jeg kan føre opp alt mulig annet som ikke skulle

    passe under noen av de andre punktene i kontrakten.

     

    Vedlegg

    - Om du eventuelt skulle ha det.

     

    Er nok en del andre ting du også kan ha med som jeg ikke kommer på akkurat nå men da har du ihvertfall noe å pusle med :)

  7. Et raskt søk på google med søkeordene "arbeidskontrakt+webutvikling" gir deg feks dette resultatet

    http://norskwebforum...hp?f=31&t=41760

     

    Jobber en del som freelance selv (ikke med websider og slikt, men) og da skriver jeg som regel kontraktene selv, tviler på at det finnes noen "standardkontrakter" for det.

     

    Edit: Av erfaring så er det VELDIG lurt å spesifisere arbeidet så nøyaktig som mulig, har opplevd at kunden ikke har vært veldig fornøyd når det er blitt gjort noe som IKKE stod i kontrakten :p

×
×
  • Opprett ny...