Gå til innhold

anonym17jente

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym17jente

  1. Hei. Har bestilt noe fra USA.(kosmetikk/hudpleie produkter) Under 350kr grensen. Inkludert frakt og forsikring. Men DHL krever toll/moms av meg. "Forsendelsen er toll-/momsbelagt. Beløpet er NOK 286.00."  

     

    Har brukt kalkulatoren på toll.no som viser att jeg ikke skal betale noe extra. Kan noen hjelpe meg? Er det jeg som har misforstått noe?

     

    Oppdatering.

    Dette er vel DHL som tar betalt for jobben?

     

    MERVERDIAVGIFT (TX) NOK 89,00 

    UTLEGGSGEBYR (C1) NOK 197,00 

  2. hei jeg er en jente på 17 år som i det siste har lagt merke til at hendene mine skjelver, det har begynt å plage meg siden jeg må konsentrere meg om ikke å søle hvis jeg bare skal drikke et glass med vann. appetitten har gått nedover, om jeg spiser mye mat en dag føler jeg meg dårlig og vil spy, ''jeg'' vil ikke spy men kroppen min vil. om dere skjønner. jeg liker heller ikke å være i store folkemengder, noen ganger orker jeg ikke folk i det hele tatt, som gjør det et problem å dra på skolen. hele livet mitt har jeg opplevd mer nedgang en oppgang og i ca et halvt år nå har jeg slitt med anfall som gjør at jeg kollapser\besvimer noen ganger rister kroppen under anfall, har vært hos legen med dette siden jeg trudde jeg hadde epilepsi, var på MR og EEG men de var helt fine. legen sa det var bare kroppen som sa ifra at nå er det nok. kan skjelvingen være angst?

×
×
  • Opprett ny...