Gå til innhold

Judicator_Aldaris

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Judicator_Aldaris

  1. Jeg hadde også mine tvil med prøve dette spillet, da jeg hadde nada interesse av å spille ett mmo, siden jeg også likte solo type spill bedre, fortelling og gameplay er det som trekker meg personlig. Grunnen til at jeg i det hele tatt begynte med WoW var jo det endeløse maset av mine venner, også likte jeg rts spillene av Warcraft som kom før WoW (anbefales på det sterkeste btw!). Og jeg fikk nøyaktig hva jeg trodde spillet kom til å være, en langdryg prosess til å nå toppnivået. Det er karakteren din som du stadig gjør sterkere ved å levle og oppgradere som er så sykelig avhengighets skapende. Warcraft er tidløst. Nå skal det sies at jeg foretrekker retail over classic, da mye av QoL (quality of life) elementer gjør spillet mye raskere å levle og bli med i dungeons osv via premade groups funksjonen som finner folk for deg (men dette kan også være et mareritt å bruke til raids). Nå skal det sies at elementer fra classic savnes veldig i retail, f.eks talent systemet. Hver gang man levlet etter level 10 eller 15 kunne man bruke et poeng på talent treet kontra å måtte vente hvert 15'ende level i retail. Hvis classic blir for langdrygt, prøv retail isteden, WoW er et godt sammensveiset mmo uansett ?

    • Liker 1
  2.  

    Diablo III er for meg en av spillhistoriens største skuffelser, en World of Warcraft-mod for millennials. Kanskje dette kommende spillet rett og slett burde overta navnet. "Det egentlige Diablo III".

     

    Hva gjør et diablo spill til et diablo spill?

    Er det diablo? Gameplay? Historien?

    Stemningen har en god del å si ja. Diablo 2 var som diablo, originalen, bare bedre på alle mulige måter. Diablo 3 var underholdende, men som mange andre oppfølgere ble det mer action preget og rpg elementet var ingenting ift toeren, hvor man kunne bygge karakteren din rundt et våpen du hadde fått tidlig i spillet som du kunne faktisk runne resten av spillet med. D3 oversimpliferer det med talenter som kan gi flere spillerstiler, som er langt ifra den grad av karakterbygging man gjorde i D2, men igjen, D3 er et godt spill, men ikke det blodfansen hadde sett for seg

  3. Trodde det var "Stealth Kill" Men det heter "Glory Kills"

    Ikke noe jeg liker uansett.

     

    smak og behag det. synes det virket rart at dem implementerte det i spillet selv da jeg prøvde det første gang, men det er ikke noe man MÅ gjøre. Er kjekt å gjøre på høyere vanskelighets grader når helsepoeng er en viktig faktor i tilfelle man driter seg ut og tar skade. Fireballsa fra imp'sa one-shotter deg nesten på ultra nightmare så :p

  4. Jeg likte doom 3 faktisk, jeg likte at dem prøvde gi doom litt horror, noe jeg faktisk savnet i doom 2016, men ikke lommelykten! Ps, bfg edition av doom 3 er det knapt mørke. Ikke spilt doom 2016, vel, da har du gått glipp av noe, til helvete (pun intended) med moderne hide-back-cover-follow-this-path-or-die-skytespill. Doom er en non stop volds galore med et kick ass mod system for våpen arsenalet og godt animerte glory kills både med og uten motorsag. Pur morro, løp og kjøp! Bundle på ps store nå, wolf 2 + doom 2016 for 280 NOK. ( Mulig du må ha ps+ abonnent)

  5. Grafikk stilen til blizzard sine spill er jo det som gjør det litt "unikt". Før definerte det sjangeren, er det mye farger og enkle "runde" former, så var det et barnespill, mens realisme var det motsatte. Warcraft har vært fargerikt og hatt urealistiske proporsjoner siden begynnelsen.

     

    WoW er smak og behag, jeg kommer nok til å prøve BoA, men jeg kjenner det på kroppen at jeg er litt gammel til å gjøre samme raiden ukentlig for en sjanse til å loote titanforged set gear, men story messig, så er jeg interessert i hva som vil skje videre med Sylvanas, Anduin, Thall og Jaina. For the horde! :)

  6. Har spilt både de klassiske doom og doom 3, og neste doom ser lovende ut... Men er redd det aldri blir like skummelt og mørkt som doom 3 var... Istedenfor å bli skremt av fryktinngytende demoner og den fandenivoldske latteren nå og da, skal man nå runde hjørner i 110 og spy kuler som reneste rambo. Forventningene er ikke høye, men men. Synes også modellene fra 3'ern kunne vært beholdt, spesielt pinky demon.

×
×
  • Opprett ny...