Gå til innhold

Tjallekz

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tjallekz

  1. Har intelli 3.0 og jeg syns fortsatt dette er den beste gamingmmusen som har kommet. Sitter fantastisk i hånda, presis som satan og stabil.

     

    Har prøvd meg på Mx518 (likte den også), Razer DeathAdder (design basert på intelli 3.0en) så den sitter godt i hånda den og, men skrollhjulet døde veldig fort og musa virket mye mindre responsiv.

     

    Kommer alltid tilbake til 3.0 og har hatt 3 stk de siste 10 årene. Elsk. Trenger ikke bruke 1000+ på en gamingmus.

  2. <p>"Okay Manning, her er greia. Enten leser du opp denne drittpakka vi har satt sammen for å diskreditere deg og dine handlinger ellers blir du sittende på isolasjon resten av livet. Rettigheter? Hahaha, erru virkelig så naiv?"</p>

    <p> </p>

    <p>Seriøst, legg merke til kroppspråket, stemmen, måten det leses på. Virker det på noen måte som noe han selv har skrevet og forfattet?</p>

     

    Hvor finner du intervjuet (mtp kroppspråk, stemme etc.)

  3. Hei!

     

    Jeg har planer om å kjøpe meg en ny desktop de kommende månedene og trenger derfor hjelp til best/mest optimale oppsett for bruken min!

     

    Jeg har idag følgende deler i min pc:

     

    Skjermkort

    GeForce GTX 670 FTW Edition

     

    Kabinett

    Cooler Master HAF 932 Advanced Big Tower

    Vifter: 1x 230mm Front, 1x 230mm Topp, 1x 230mm Si

     

    DVDRom

    Lite-On DVD/Blu-Ray Reader, iHOS104-37

    SATA, 4x BD-ROM Read, 12x DVD-ROM Read, Bulk, BLAC

     

    Harddisk

    Seagate Barracuda® XT 3TB

    SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3,5"

     

    Prosessor

    Intel® Core? i7-2600K Processor

    Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4Ghz, 8MB, 95W, Boxed

     

    Hovedkort

    ASUS Sabertooth P67, Socket-1155

    ATX, P67, DDR3, 2xPCIe(2.0)x16, CFX& SLI, SATA 6Gb

     

    RAM

    2x Kingston ValueR. DDR3 1333MHz 8GB, CL9

     

    Strøm

    Corsair HX 750W PSU

     

    CPU-Kjøler

    Noctua NH-D14 CPU Kjøler

    Socket 775/1155/1156/1366, AM2/AM2+/AM3, 1300 RPM,

     

    Dette har fungert veldig godt etter at jeg kjøpte alt for litt over 2 år siden, og betalte da 14,000 for delene fra Komplett.

     

    Jeg har derimot nå behov for mer kraft, og ser for meg et budsjett på 18-20k til et skikkelig kraftmonster som skal brukes til både alt av spill, men hovedsaklig ligger fokuset på 3D-grafikkarbeid, der jeg jobber med store og tunge arkitekturvisualiseringer. Jeg jobber med og lager fotorealistiske visualiseringer, så behovet for kraft forsvinner aldri..

     

    Jeg ser for meg 32GB ram, med CPU som også sparker godt ifra seg. Har ikke overklokket min 2600k nå, og vannkjøling. PC-en står så og si alltid på, enten pga rendering eller arbeid. Vet ikke helt om jeg trenger SLI, selv om det ikke hadde gjort noe ved mindre prisen blir alt for høy.

     

    Vet at jeg trenger mye kraft - jeg vet bare ikke hvilke komponenter som passer best sammen og som gir optimalt resultat.. hjelp!

     

    Fortrinnsvis Intel og GeForce jeg foretrekker.

     

    Jeg har to 27'' skjermer, mus og tastatur, så dette behøver ikke være med.

     

    Mvh,

     

    Alex

  4. Min datter har faktisk en 3DS, men hun får absolutt ikke lov å bruke den når hun vil. Dvs i starten måtte vi begrense det litt, nå er det ikke lenger nødvendig. Hun får også lov å ha med denne en sjelden gang iblant i barnehagen (de andre har jo iPad og iPod Touch, så vi blir på en måte tvunget til det), men det er ytterst sjelden (1-2 ganger i mnd kanskje). Hun foretrekker helt klart å leke ute og bruker ellers mye mer tid på å tegne og andre ting enn spilling.

     

    Så for å svare på spørsmålet ditt: Hun bruker vesentlig mer tid på lek ute enn tid på 3DS'en. Eller tv for den saks skyld, selv om jeg synes tv'en også brukes for mye. Jeg skiller egentlig ikke så mye mellom tv, dataspill, ipad eller hva det skal være. Det er ganske passivt alt sammen. TV er i så måte den mest passive, med svært lave krav til tankevirksomhet av noe slag.

     

    Ja, det høres jo fornuftig ut. Klart man skal få en fin balanse, men det virker som om (selv på det du sier om at de andre barna har med ipads (..............) i barnehagen) som at foreldre nå for tiden heller gir barna slike ting enn å jage dem ut for å leke.

  5. I barnehagen til datteren min er det stadig flere foreldre som sende iPads med 5 åringene sine. Jeg har flere ganger uttrykt min misnøye rundt dette, men vi er visst ikke helt enige.

     

    Mitt argument er egentlig det samme som jeg fikk høre i min oppvekst av skolen den gang: Ikke alle har råd eller lyst å kjøpe iPads og diverse. Selvsagt ønsker datteren min seg en iPad, fordi et par av guttene på avdelingen hennes har det med ofte nok.

     

    Det hjelper ikke at barnehagen fraskriver seg sitt ansvar og sier at foreldrene selv må sette grenser. Det gjør de ikke, og det går utover andre barn og foreldre.

     

    Det er skremmende at barnehageunger, og yngre barn generelt får så ekstremt mye hardware å 'godte seg med.'

     

    Telefoner, iPads, Playstation Vita og 3ds, blabla. hva skjedde med at barn skal være ute og leke? Til dere som har gitt barna deres noe av det ovenfor; er barna deres mye ute og leker for tiden, eller sitter de som regel stille inne og koser seg med duppedingsene sine?

     

    Grunnen til at jeg spør er at i det boretslaget mamma bor i er det ikke et eneste barn ute og leker for tiden. Jeg er på besøk hos min mor relativt ofte, og hun bor i et boretslag der 95% av beboerne er småbarnsfamilier, og jeg ser ikke en unge ute lenger. Da jeg var barn og bodde i samme boretslag så du alltid barn som lekte ut, spesielt på vinteren når man kunne lage gigantiske snøborger.

     

    Skummelt.

  6. Ja, kjempeforslag Tjallekz - la oss gå bak ryggen til kona på den måten. Da er det vel bedre å konfrontere henne og si det som det er, at du fattet mistanke etter helgens hyttetur og sjekket facebooken hennes og ønsker en forklaring, om det er slik det er. I så fall har dere gått bak ryggen på hverandre, men det er ingen grunn til å fortsette. Tillit er jo tross alt ett av nøkkelordene i ett nogenlunde seriøst forhold.

     

    Var mer en tanke dersom han satt på mer logg allerede. Beklager der.

     

    Enig med deg i det du skriver om konfrontasjonen også - spesielt om hun for eksempel kvier seg for å fortelle om turen.

     

    Til moderator:

    Språket i teksten er kanskje småpirking, men iogmed at alle 3 i dette tilfellet skriver på nær identisk måte, gjør bare at det ser litt suspekt ut og som mulig trolling.

  7. Høres ut som de er massivt på flørter'n. At det er kona di det er snakk om, og ikke bare en mer eller mindre midlertidig kjæreste gjør saken verre. Mye verre.

     

    Jeg ville slengt en print av teksten på bordet og bedt henne forklare seg. Jeg sagt noe som dette: "Det er nå du er helt ærlig. Ellers går jeg fra deg. Da mister du mannen din. Nå er du helt ærlig, dette er på alvor." Så ville dansen gått sin gang og begge måtte akseptert utfallet.

     

    KAN JO VÆRE EN TANKE å ikke gjøre det helt enda, kanskje se om det er noen fler samtaler å få tak i for å få det helt bekreftet/avkreftet før man gjør det du foreslår.

×
×
  • Opprett ny...