Gå til innhold

warioman

Medlemmer
  • Innlegg

    852
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av warioman

  1.  

    Hvordan presterer Rog Swift mot den nye Rog skjermen?

    En video om akkurat det du spør om her:

     

    Takk!

    Da har jeg bestilt den nye Rog skjermen med IPS. Jeg håper inderlig at den ikke er full av feil som mange av de andre skjermene. Hva synes dere som har denne skjermen? Var den verdt det i forhold til hva den konkurrerer mot?

  2.  

    Så det er vel kanskje litt dumt om jeg kjøper skjerm nå, spesielt i forhold til at 4K med 120hz ikke er langt unna?

     

    Ingen her har noen konkret dato for når det kommer, så kan hende du blir ventende lenge. 4K 120Hz... jeg kan love deg at det krever sitt av skjermkortet... Noe du kan bare glemme med det kortet du har. 3 stk Titan X kort i SLI er inngangsbilletten :p

     

    Ja, 1440P er vel det høyeste jeg kan gå frem til noen år frem i tid :p

    Er det sant at du ikke merker frame drops fra feks 120 til 80fps med g-sync?

  3.  

    Hehe ja den skjermen ja. 4K for fps spill krever kommende "Big Pascal" i SLI for god nok fps  :wee:

     

     

    Spørs hva du spiller som sagt. Jeg har en 3,5 år gammel maskin (overklokket 4.2Ghz) og et to år gammelt skjerm (290) og jeg har ikke møtt et spill ennå jeg ikke kan spille brukbart i 4K. Men så ser du også på typ spill jeg spiller at FPS ikke er så viktig eller spesielt krevende. Har faktisk alt på max og ultra typ settings i 4K.

     

    Spiller for det meste fps. Har liten tro på at du kjører alle grafikk innstillinger på max i 4K med spillbar fps.

  4. Til høsten kan det ha kommet flere skjermer, så du kan velge mer. Er man heldig og Display Port 1.3 skjermer har kommet, så får du en med 240 Hz også :)

     

    Skal du handle nå, så er det 2 alternativer som jeg kan anbefale : 

    - Asus PG279Q

    - Acer XB271HU

     

    Ditt valg :)

    Er forsåvidt ingen hast. Var mest g-sync som stod i tankene :) Men å vente er vel ikke så dumt det heller, leser mange som har fått mye feil på begge de to der.

  5. G-Sync gir deg den fordelen at du slipper tearing, og at ting blir mer smooth når du dipper under 60 fps. Absolutt verdt det. Men siden du allerede har en rask gaming skjerm, så ville jeg venta litt. Spart opp mer penger og så til høsten kjøpe deg et av de nye Pascal korta til nVidia og en ny 1440p G-Sync skjerm.

    Hva blir forskjellen dersom jeg kjøper skjerm til høsten kontra nå? :)

  6. Hei!

    Har hatt min Benq Xl 2411 en stund nå, og ser mye saftige nye specs på skjermer den siste tiden. G-Sync spesielt er hovedgrunnen til at jeg vurderer en oppgradering, men har hørt mye skrekkhistorier om feil på mange g-sync moduler og lest om såkalt "flimmer" på loading screens og lignende.

     

    Jeg har ikke så veldig lyst å bruke 10K på skjerm, og vil helst holde meg i 7K klassen. Kan selvsagt strekke meg dersom det er verdt det. Er ikke spesielt flink på dette med skjermer, så all respons blir satt pris på! Forbereder meg på å gjøre en bestilling med deres hjelp :)

     

    Specs på Pcen er:

    GTX970

    I7 2700K

    16gb ddr3 1600mhz ram

    750w corsair psu

    500GB Samsung Evo SSD

     

    Spill: fps(cod, cs osv), lol, samt alt mulig egentlig. Mest fps.

    Spiller nå i 1080P, vurderer selvsagt 1440p også. 4K styrer jeg unna til skjermkortene er blitt mer i stand til å takle det :)

  7. Det er egentlig litt merkelig, jeg hadde lagt merke til endel tearing fra før, men brydde meg aldri noe særlig om det. Likevel så kjøpte jeg meg en Swift, og det var for meg en liten aha-opplevelse.

    Det gjelder ikke bare I spill heller. Lagt merke til tearing når du f.eks scroller kjapt nedover lange sider eller documenter? Jepp, det tar det også, og det gir en utrolig mye bedre flyt til nesten alt.

     

    Og til spill? Best thing since sliced bread. Nuff said. ;)

    Gikk du fra vanlig 144hz skjerm da eller?

    Var du plaget med tearing før det?

  8. Hei! jeg lurer på hva dere mener om G-Sync. Har lest litt forskjellig på nettet, der mange mener at det er en total gamechanger osv osv. Jeg vurderer derfor å investere i en g-sync skjerm, selv om jeg har vært vandt til 144hz skjerm helt til nå. Er det verdt det? I så fall hva blir bedre ved hjelp av g-sync? Hvordan var spilling før og etter g-sync hos dere?

    Takker for svar!

  9.  

    Jeg er godt fornøyd med 990pro som jeg bruker sammen med Audioquest Dragonfly når jeg er på jobb. Hjemme har jeg et par andre som kan anbefales f.eks AudioTechnica A900 og Shure SRH940.

    Som du kanskje så i det forrige svaret kjøpte jeg Beyerdynamic DT880 600ohm, men skal ha de du nevnte i bakhodet hvis jeg ikke liker DT880. I tillegg hvis jeg må kjøpe forsterker, siden de er 600ohm og hovedkortet mitt (MSI Z97 Gaming 3) kan få problemer med å kjøre det ordentlig, skal jeg se på Audioquest Dragonfly:)
    Skal godt gjøres og ikke like beyerdynamic mener nå jeg da, jeg personlig har dt770 som er den lukkede versjonen. Beste headsettet jeg har hatt :)
  10. Hadde nettopp samme problemstillingen. Jeg prøvde begge, og for min del gikk mx red seirende ut.

    De er lette, du blir ikke sliten i fingrene og de er meget behagelige å ha med å gjøre. Eneste minus er at det er fort gjort å gjøre skriveleif med dem, men utover det er det ikke noe å klage på.

    Anbefaler ikke å skrive novelle med dem, men dersom du bruker pcen til nettsurfing og gaming, er det mx red du skal ha :)

    Har prøvd mx brown også, de var behagelig å game og skrive med, men den lille taktile feedbacken synes jeg ble en unødvendig distraksjon i fps spill. Men jeg anbefaler de og, da de var fantastiske brytere de og!

  11.  

     

     

    Finnes det en spillserie som er bedre?

    Nei.

    Egentlig enig. Det finnes ingen serier som har levert så mange kvalitetsspill som Zelda-serien. Det nærmeste man kommer er kanskje Mario, men den har etter min mening blitt utvannet av alt for mange "New"-spill, og Sunshine var et feilsteg etter min mening.

     

    Blizzard er der oppe med noen av sine serier, men ingen av deres serier har eksistert så lenge og hatt så mange gode spill, selv om de som utvikler etter min mening har en nesten perfekt track reckord. GTA-serien er også i denne kategorien etter min mening, men her er det også hovedsaklig snakk om 5 spill, mens i Zelda-serien har vi vel 10+ veldig gode spill over en periode på rundt 30 år.

    Personlig synes jeg Sunshine er ett av de beste mario spillene som eksisterer. Alle disse "new" spillene derimot er et stort feilsteg av Nintendo, da de egentlig bør skjønne at vi blir lei når vi får 40000 "new super mario bros" spill, der det er 100% samme gameplay i alle, bare at de gjerne har lagt til ett nytt item eller to.

     

    Jeg synes det er helt vilt hvordan de klarer å lage zelda spillene, for en fantasi de har!

    Personlig er Skyward Sword min favoritt, da storyen i det spillet er den beste jeg har hørt i noen spill ever. SS gjorde at jeg faktisk ville redde Zelda, og ikke dø fordi da failet jeg. Storyen der var bygd opp slik at jeg ble en del av den, spesielt med motion kontrollere, da føltes det som jeg var link liksom :p

    Den magien har kun zelda klart for min del, og personlig mener jeg at det ikke er noen som lager mer kvalitet enn Nintendo gjør. Xbox 360 og ps3 tilbydde full hd, mens Wii tilbydde 480P. Likevel var spillene så gode at jeg ikke brydde meg(jeg er opptatt av grafikk), det sier litt!

  12. Nvidia har seilt sin egen sjø i langt tid, så en slik feil skjønner jeg ikke at dem ikke fant før de lanserte kortet. Det beviser jo bare at de ikke engang tester kortene sine ordentlig før de lar oss kjøpe dem.

     

    Så lenge Nvidia er villige til å la oss heve kjøpet er jo det bra, men folk må jo da sende Mail, vente i uker/måneder for at denne prosessen skal gå i orden.

     

    Fremdeles sløvt av Nvidia og ikke sjekke kortene sine før de sendes til salgshylla!

    Med denne feilen er ikke 970 verdt 3500kr heller.

×
×
  • Opprett ny...