Gå til innhold

Stark raven

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stark raven

  1. Joda, går an det, men det som er stress er at du ikke kan starte vognen hvis du sitter oppi.

    Da går den gal vei, må stå på motsatt side av vognen, slå den på, så løpe for å hoppe oppi vognen din, og så går det treigt også.

    Hadde vært kult om vi kunne bruke redstone til å strømføre linjene slik at du får en trikk =)

  2. Jeg pleier å tegne piler med fakler nær forgreninger.

    Største problemet jeg har så langt er hvor skuffende lite jern jeg kommer over.

    Holder på med en sinnsykt lang tunell akkurat nå, for å finne den gamle basen min

    som jeg ikke finner igjen som følge av et ønske å lage en full rustning. Fant aldri veien tilbake etter

    kujakta. Så nå bygger jeg en lang tunell under bakken med jernbane i, så bygger jeg utkikkstårn med jevne mellomrom.

    Dette går da naturligvis fra den nye basen min bygget midt uti vannet med fakler rundt slik at monstrene ikke bare kan gå

    på isen over til borgen. Begynner å se bra ut. Savner forøvrig muligheten til å koble sammen gruvevogner for å lage et tog.

  3. Tips for Creeperhåndtering. Hvordan unngå death by creeper og hvordan farme krutt.

     

    Jeg fant at den best måten å fikse creepere på er å lage en vollgrav som er tre brikker dyp rundt hjemmet ditt. På den måten vil de ikke kunne komme seg inn til deg, og bygger du en grei bro kan du enkelt komme deg på andre siden uten å bli plaget av dem. Denne broen bør naturligvis være blokkert om natten med en dør eller lignende. Det kan være lurt å ha en liten gangvei langs innsiden av vollgraven, slik at du kan rekognosere området og lokke eventuelle andre creepere oppi vollgraven før du begynner å kverke dem. Når alle creeperne er trygt oppi vollgraven kan du skyte dem med piler, eller hakke dem med sverd. Sverdet har akkurat nok rekkevidde til at du får slått dem fra kanten av vollgraven uten at de eksploderer. Vips krutt i hauger og lass, TNT here we come!

     

    TNT er forøvrig en fantastisk måte å drive gruvedrift, jeg pleier å grave en lang gang og putte TNT i veggen ved jevne mellomrom for så å bruke redstone wiring for å antenne dem på likt. Raskt og mye morsommere enn å hakke manuelt. Det er kanskje ikke den aller mest effektive måten å drive på, men underholdningsverdien gjør det verdt det. Husk forresten at du bør være i nærheten av vollgraven om natten slik at creeperne spawner der.

  4. Sitter å tenker litt på inntjeningen her. Noen gjorde ganske rask hoderegning og kom frem til 550k. Det kan jo ikke stemme.

    Hvis 55000 stykker har kjøpt produktet, og vi for enkelhets skyld sier han tar 100 per stykk. Nærmere 80 sikkert, men det blir uansett nærmere 5.5 millioner.

    Utviklingen startet i mai 2009. Denne karen har altså da håvet inn enn ganske betydelig sum på halvannet år. Nysgjerrig på hvor mye han har i driftsutgifter.

    Ganske grei profitt må det jo være.

     

    Glad jeg er utdannet spillutvikler. Nå må jeg bare finne den geniale ideen.

     

    Ellers Minecraft-relatert:

    Gull ser stort sett bare ut til å være kosmetisk. gull-verktøy er samme som tre i forhold til effektivitet.

    Det varer like lenge, bruker like lang tid og kan ikke hakke noe sterkere enn jern.

    Er usikker på om det egner seg bedre som rustning enn jern.

     

    Gleder meg ellers til den fulle survival opplevelsen kommer til multiplayer, da kommer dette spillet virkelig til å skinne.

    For ikke å snakke om vær. Snøballkrig med kompisene i Minecraft kommer til å bli fantastisk. For ikke å snakke om

    berg-og-dalbaner.

     

    Noen spurte forøvrig om det å sette opp server som folk kan koble til utenfra Lan.

    Dette er jeg ingen ekspert på, men ruteren min kan sette opp en virtuell server. Dlink av merke.

    Her er det bare å koble til servermaskinens IP på nettverket og åpne riktig port. Default for Minecraft serveren er port 25565.

    Deretter er det bare for kompisene å koble til din eksterne IP på riktig port. F.ex. 80.90.100.110:25565

    Din eksterne IP kan du finne på www.whatismyip.org

     

    For min del fungerte det ikke å forwarde porten, måtte bruke virtuell serverfunksjonen.

    Begge deler går naturligvis heller ikke, porten blir åpnet via serverfunksjonen

  5. Dette var ufattelig dårlig nytt. Jeg gledet meg til å spille AC2 på PC. Beholder de dette systemet kan de se langt etter pengene mine. Klart, jeg kunne kjøpt det til Xboxen min, men tror heller jeg lar være å støtte deres fiendtlige holdninger overfor PC-brukerne. Tror nok fort de sikret seg at AC2 blir et av tidenes mest piratkopierte spill.

  6. Hm spennende.

     

    Rollespill basert på Wheel of Time kan gå begge veier. Helt ræva eller fantastisk.

    Så blir gøy å følge prosessen og måten de velger å gå med designet. Skal de følge historien eller opprette et eget eventyr i verdenen etc.

     

    Det interessante blir å se hvordan de løser magisystemet, det er en av tingene som er ganske godt beskrevet i bøkene, og som kan være svært vanskelig å leve opp til. Håper på det beste!

  7. Morsomt at ingen har lagt vekt på muligheten for innovasjon i sportsspill. Fotball er fotball, ballen er rund osv. Det er ikke så mye man kan fornye i slike spill. Jeg spiller dem ikke selv, men etter det jeg har forstått har hver generasjon av spill som fifa oppdatert spillerstallen, grafikken og kontrollene. Dette er i det store og det hele de områdene det er mulig å utvikle. Hvis de plutselig begynner å fornye selve gameplayet, som i dette tilfellet er fotball i seg selv ender vi fort opp med Blood Bowl eller noe annet som ikke har spesielt mye rot i virkeligheten.

     

    Rollespill derimot er sjeldent begrenset av et godt kjent regelverk eller historie. Det er dermed langt større rom for innovasjon. Man er ute etter en mer eller mindre unik historie i hver generasjon av disse spillene, det fungerer ikke å gi ut Dragon Age 2k10 med små forbedringer, men den samme historien. Det er ikke relevant, historien ER spillet.

     

    Det beste eksempelet i en annen sjanger jeg kan sammenligne med er de utallige krigsspillene der ute. Det er opp til flere av disse som har fått en god score, og ser man på dem i grove trekk, er ikke forskjellene spesielt store.

     

    Konklusjonen er at man kan ikke dømme sportsspill ut i fra et innovasjonskriterie i like stor grad som i andre spill fordi: Fotball er fotball, men krig har tusen ansikter.

  8. I tillegg til lanseringen av det nye sidebyttet har det også blitt kunngjort at Blizzard jobber med en annen tjeneste. Denne skal la deg bytte til andre raser på samme side som deg selv, men kun til de klassen din er kompatibel med.

     

    Denne tjenesten har da såvidt jeg vet vært mulig lenge ...

     

    Man kan skifte utseende, men ikke rase.

     

    Anyways, dette betyr at jeg kan bli Worgen i Cataclysm! Take my money Blizzard, take them all! Puhleeeze! Just give me more awesome!

  9. Kjører F-secure Internet Security 2006, gjort full sjekk og maskinen er ren som om den var nyformatert. Den er forsåvidt det også, formaterte og reinstallerte alt nylig.

     

    Fundert litt på om det kan være PSU-en ja. Utenom det essensielle kjører jeg 2 harddisker, 1 DVD rom og grafikkortet mitt (Geforce 6800GT). Samt Thermaltake kabinettet med alle tilhørende vifter. 400 Watts strømforsyning.

  10. -----------

    System Information

    -----------

    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp.050928-1517)

    Language: English (Regional Setting: Norwegian (Bokmål))

    System Manufacturer: MICRO-STAR INC.

    System Model: MS-6728

    BIOS: Version 1.00

    Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz (2 CPUs)

    Memory: 1024MB RAM

    Page File: 361MB used, 2100MB available

    Windows Dir: E:\WINDOWS

    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

    DX Setup Parameters: Not found

    DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

     

    ------------

    DxDiag Notes

    ------------

    DirectX Files Tab: No problems found.

    Display Tab 1: No problems found. DirectDraw test results: All tests were successful. Direct3D 7 test results: All tests were successful. Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.

    Sound Tab 1: DirectSound test results: All tests were successful.

    Sound Tab 2: DirectSound test results: All tests were successful.

    Music Tab: DirectMusic test results: All tests were successful.

    Input Tab: No problems found.

    Network Tab: No problems found. DirectPlay test results: The tests were cancelled before completing.

     

    ------------------------

     

    Jeg har kjøpt og satt sammen PCen selv, noe jeg har gjort i alle år. Feilsøkt på egenhånd og kommet meg forbi stort sett alle problemer. Men jeg har kommet til en vegg jeg ikke greier å knuse på egenhånd.

     

    PCen min har begynt å kræsje rimelig ofte. Jeg har oppdaget 2 forskjellige typer. Den ene pleier å forekomme 5-10 minutter etter at jeg kommer in i Win, men de kan forekomme når som helst. Det som skjer her er at hele greia fryser. USB ser ut til å dø helt. Ikke noe strøm til tastatur eller mus. Lyd blir borte. Helt dødt.

     

    Den andre forekommer kun i spill. Samme greia, PCen fryser. Men USB er fremdeles på, nytter ikke å trykke på noe men jeg har strøm, display og bakgrunnslys er på. (Logitech G15) Lyden får hakk i plata.

     

    Jeg har oppdatert drivere, undersøkt strømforsyningen, byttet kjøling på prosessor, alt jeg kan få gjort uten å ha en annen pc å teste på.

     

    Håper dere kan hjelpe meg med å finne ut hva som er i veien. Gi meg gjerne tips på programmer som kan kjøre tester på diverse komponenter i pcen. Har tenkt på en Ramtester som Memtest e.l. Problemet mitt da er at jeg har verken brenner eller floppydisk. Er det noen jeg kan bruke uten å måtte boote den?

     

    Jeg legger ved hele DxDiag hvis noen vil se nærmere på det også.

    DxDiag.txt

×
×
  • Opprett ny...