Gå til innhold

designerus

Medlemmer
  • Innlegg

    346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av designerus

  1. Hei.

     

    Jeg har absolutt ingen erfaring med Mac'er. Har fått en G3. Det var en strømforsyning som røyk. Jeg har byttet den med en annen. Får ikke maskinen til å starte seg. Jeg åpnet maskinen. Det er tre lamper som blinker når jeg trykker på Slå på knappen. Disse er Power, ds7 og ds9. Hva betyr dette? At hovedkortet kan kastes?:)

  2. Sett MTU'en til 1450 eller noe tilsvarende. Jeg rev meg i håret over samme problem for en stund siden.

     

    Prøv "ifconfig ppp0 mtu 1450"

    Jeg har prøvt dette, det har absolutt ingen effekt (jeg har hatt problemet selv, men det er tydligvis ikke løsningen på dette problemet)

     

    designerus: Bruker du grafisk brukergrensenitt, hvis ikke må du skrive inn mye informasjon hver gang med pptpconfig, tror jeg var borti det en gang, men husker ikke helt.

     

    Takk for innspillene

    Nei. Du kan lagre dine oppkoblinger. Gå for pptpconfig. Anbefaler igjen.

  3. Studerer IT ved Universitetet i Bergen. Da vi først begynte med PHP, var ikke det mange som var med på forelesningene. Jeg vil si med dette at mange kunne PHP fra før.

    Nå studerer vi Java og jeg må si at det er mye mer som må læres på egen hånd for å klare prøver og eksamener. Hvis du skal studere noe i retningen "utvikler", vil jeg absolutt anbefale å lære C (ikke C++) først og Python. Det vil bli lettere for deg på universitetet etterpå :yes:

  4. Jeg tror at Linux VS Windows er et tema som blir diskutert for mye. Og hver av oss kommer til å innse senere at begge operativsystemene er gode: når det gjelder både funksjonalitet og stabilitet. Så spørsmålet er egentlig: Linux VS Unix?

    Er faktisk uenig her. Den store motsetningen er og bør være: Windows vs Linux/UNIX.

    Hvorfor være så konkret i det hele tatt? Noen skal alltid bruke Windows fordi han/hun synes dette er et OS alle bør bruke og motsatt vei. Det er snakk om riktig bruk og konfigurering. Og disse "Windows VS Linux-diskusjonene" begynner å minne meg om "Folkens!!! Hvilken linux-distro skal jeg velge???!!!"

  5. Jaja tenkte jeg, og puttet i XP-CDen og startet opp installasjonen. Den blåe skjermen kom opp, og da alle nødvendige filer er lastet inn, blir skjermen sort og det blinker en liten hvit strek øverst til venstre. Denne skal jo komme, men skal forsvinne igjen etter 1 eller 2 sekund. Maskinen jeg har for meg blir bare stående der.

     

    Ikke for å virke utakknemlig, men det dere sier hjelper ikke så mye :ermm:

    Jeg tror 99% at hvis du fjerner partisjonen og så oppretter den på nytt skal windows installere seg uten problem.

  6. Har dere NetBIOS aktivert?

    Trenger man netBIOS til et vanlig hjemmenettverk mener du? Det var rart for BlackViper (nettets råeste ekspert på xp-service konfigurering) anbefaler å deaktivere denne. Ligner ikke han å misse på en så viktig ting...

    Man er nødt til å ha NetBIOS aktivert for å bruke fil- og skriverdeling i hjemmenettverket. Ang. hysterier om NetBIOS: http://cable-dsl.home.att.net/netbios.htm

×
×
  • Opprett ny...