Gå til innhold

canhr

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av canhr

  1. Takker for svar igjen.

     

    Tenkte jeg skulle prøve uten å gjøre noe extra. Og Jeg må si meg rett så fornøyd med resultatet. Eneste jeg så langt vurderer å skifte er vifta bak i kabinettet, og den er ikke veldig sjenerende. Har ikke testet varmeutvikling i spill enda da. Det kan jo bli spennende.

    Men så langt viser temperaturene seg å være "normale".

    CPU ligger på 32-36

    Hdd 21

    VGA 40

    System 29

     

    Dette iflg SIW

     

    Får vel laste ned en spilldemo og teste varmeutvikling under stress.

     

    Mvh

    Canhr

  2. Hei Igjen.

     

    Vel, nå har jeg fått det meste i hus, men av en eller annen grunn ble ram uteglemt så jeg får vente et par dager til med å få kjørt opp systemet. Jeg har da ihvertfall tid til å fikse alt ferdig i kabinettet til den tid. Lurer på et par ting da.

    Kan det være fornuftig å skifte pasta på kjøleren til skjermkortet og burde jeg gå for en annen cpu-kjøler enn stock?

     

    Har fått tak i en Nexusvifte til kabinettet på innsug for å få bedre flyt, og lurer da på om dette er nok til å holde "akseptable" temperaturer på skjermkortet. Skal montere fanmates på denne vifta btw.

     

    Mvh

    Canhr

  3. Heisann.

     

    Først, takk for respons :)

    Vel, kabinettet er allerede bestilt er jeg redd. Samme med skjermkortet. Men, jeg får ta det som en utfordring. Skal nok klare å få satt inn en sidevent hvis det skulle være nødvendig. Er jo slikt man har Dremel til :)

     

    Ser på andre forum der ute i verden at noen har laget hull i bunn av kabinettet og satt på "større bein". det skulle vel sikre bedre flyt. Iallefall så lenge kabinettet er reint. Hvis dette skulle være et alternativ så kunne kanskje støvsigerfilter el. lignende kunne gjøre jobben? Likevel usikker på om dette er veien å gå da.

     

    Mvh

    Canhr

  4. Hei.

     

    Har bestillt meg ny pc. Liker dette kabinettet godt, men det har sine utfordringer.

     

    Disse er som jeg ser det:

     

    1.Tilstrekkelig kjøling til skjermkortet. Ser at det ikke er plass til vifte i døre på kabinettet. Kan det være en ide å ta frem Dremelen og ordne plass til en vifte?

     

    2. Støy fra cpu-kjøler(siden det for øyeblikket er en stock-kjøler). Det jeg da lurer på er om noen har erfaringer med cpu-kjøler i et "trangt" kabinett. Altså hvilken kjøler her?

     

    Regner med at det ikke er all verdens med plass her. Det setter føringer for hvilke løsninger som er passende.

     

    Hvis det da er noen som føler at de har noe å bidra med her er de hjertelig velkomne til poste det i denne tråden :)

     

    På forhånd takk.

    Mvh

    Canhr

  5. Heisann.

     

    Takker for svar. Må vel si at Canon G9 seiler bra opp nå, men skulle gjerne hatt litt flere feedbacks på Nikon P80. Vil ikke strekke meg lengre enn 3.5k. Må vel ha veske og stativ osv.. blir fort mer..

    Fattern har en hang på Nikon og jeg har hatt nikon selv så jheg skulle gjerne visst mer om P80 altså. Gjerne om hvordan det er mot andre kameraer det er naturlig å sammenligne med.

     

    Takker igjen for alle svar.

     

    Mvh

    Hans Bjarne Tennøy

  6. Må korrigere meg litt da jeg ser at kameraet likevel har videomuligheter. Betyr ikke så mye for meg da men.. Noen andre Kameraer som kan være interessant for meg? Hvordan er brukervennligheten og billedkvaliteten kontra et Nikon D40 for eksempel? Ja, jeg vet jo det er et speilreflekskamera, men kameraene jeg vil ha er ligger i grenseland melleom speilrefleks og kompakt. Håper på flere innspill.

     

    Mvh

    Hans Bjarne Tennøy

  7. Hei.

     

    For å slå det fast først som sist så er jeg en amatør med kamera i neven. Men mitt gamle Nikon Coolpix 3100 har streika så jeg ternger sårt et nytt kamera. Da jeg ikke har så stor peiling på slikt henvender jeg meg til Dere og håper på innspill.

     

    Har sjekka litt rundt og ser at Panasonic og Fujifilm for eksempel har noen interessante modeller. Det jeg er ute etter er et kamera som tar gode bilder. Det tenger ikke være så kompakt. Kan godt være et "nesten speilrefleks". Hvis det er speilrefleks kameraer der ute som er enkle å bruke for en amatør så kan jo det også vurderes, men jeg heller altså over til andre siden.

     

    Prisklassen jeg ønsker å bevege meg i er 3500-4000. Kan være litt fleksibel her da om det må til :-)

     

    Håper på svar, på forhånd takk.

     

    Mvh

    Hans Bjarne Tennøy

×
×
  • Opprett ny...