Gå til innhold

PerParker66

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PerParker66

  1. Hvilken kontekst "sa" du dette i?

     

    i form av facebook status update, hvorpå han kommenterte "harry" eller sa du dette i ordets forstand hvor du snakket med han?

     

    Det er ikke harry å spise tørrfisk å høre på kaisers, men det er derimot gruelig harry å skrive at du gjør det på facebook.....

    I skype samtale mens vi spilte lol

    • Liker 1
  2. Sist jeg leste en artikkel om forplantning i verdensrommet hadde de prøvd med planter, disse endte opp deformert på grunn av at celledelingen i en tidlig fase ble påvirket av at det ikke var noe gravitasjon... Hvordan blir de nye "marsbarna" seende ut når mars er halve størrelsen av jorda og derav bare har halvparten av gravitasjonen her? (forutsatt at det ikke er for store forskjeller i massene) Blir spennende, kanskje ender vi opp med en mongolid menneksekoloni på mars :) Neste skrekkfilmen blir vel titlet "Mars Have Eyes" :p

     

    Tror ikke det ville vært tillat å få Barn på denne turen. Kroppen ville blktt alt for skjør og langstrekt.

  3. Hehe. For de som vil kjøpe et feilfritt ferdig produkt med den kuleste designen som ikke ligner på et blinkende juletre ala Alienware er det bare å kjøpe 750 :-) Har lest alt av kritikk mot 750-serien og feilene skyldes stort sett brukerfeil utført av raringer som ikke vil kjøpe et ferdig produkt men som må nedi med skrujern for å føle at de har laget greiene selv.

    Du er nok feil det. ASUS har gjort noen tåpelige valg med G750...

  4.  

     

    Har ikke valgt side. Har ikke eid noen av de. Har ikke planer om å skaffe noen av de..

    He he ser ut som om du har valgt side alikevel :)

    Skjønner det kan virke slik. Personlig kunne jeg nok ikke eid et juletre av plastikk. G750 har et langt bedre design. Men som sagt er det noen store minuser med G750 :)

  5.  

     

    Nei. Du kan ikke oppgradere CPU asus G750 enkelt :p

    Men hvorfor skal man oppgradere en i7 prosessor som fungerer heftig?

    Nei. Sier ikke at man skal trenge det. 4700HQ er en god kombinasjon med 780M når det gjelder gaming. Siden det var et tema ville jeg bare avklare hva som er riktig og hvilke maskiner som kunne gjøre dette. Men for noen personer som holder på meg videoredigering eller annet tungt CPU krevende programmer kunne sikkert gjerne hatt seg en litt kraftigere CPU. Da snakker jeg ikke om å oppgradere fra 4700HQ til 4900HQ. For det er et svakt hopp. Men noe slikt som 4930MX ville vært flott :)

  6. Du kan kun oppgradere RAM, lagring og nettverkskort i ASUS. ASUS bruker også spesielle grafikk kort nå for tiden. Altså du kan ikke bytte den ut med en MXM 3.0

     

    Men Alienware kan du bytte ut alt på. CPU, GPU, lagring, ram, nettverkskort etc. Alienware har også ulykkegaranti om du bestiller fra nettsiden demmes. Altså alienware kan være det beste i lengden. De holder seg kjøligere og er mer stille en ASUS også. ASUS er jævlig oppskryt :)

  7. Selv har jeg idag en ASUS PB278Q og er utrolig fornøyd med den. Spiller alt fra LoL til BF4 uten at jeg merker noe negativt med det. Samtidig som jeg kjøpte den kjøpte jeg en Asus VG278HE 144hz skjerm, denne endte jeg opp med å kvitte meg med da 144hz@1080p vs. 60hz@1440p ble et enkelt valg for min del.

     

    PB278Q er et svært godt valg for 1440p gamern, lav input lagg, lite til ingenting ghosting/skygger når den er riktig innstilt (google), og herlig bildekvalitet. Flere reviewers mener også at dette er en av de beste 1440p skjermene når det kommer til å kjøre spill i lavere oppløsning.

     

    Har ikke en av de korea skjermene selv, men kjenner til flere som har investert i de, uten å bli spesielt fornøyde. Resultatene av overklokken er uforutsigbart, laber panelkvalitet, mye døde pixler etc. Levetiden når de er overklokket har heller på ingen måte imponert noe som gjorde at jeg for min del la fra meg ideen om en av de skjermene.

    ViewSonic VP2770 er et bedre valg. Men skjermene er ganske like sånn ellers når det kommer til bildekvalitet. ViewSonic er litt lavere actuall response tid og bruker ikke PWM som PB278Q :)

     

    EDIT: Koster litt mer for VP2770 men tror nok det er verdt det :)

  8. Alienware er kjempe bra. Bedre kundeservice enn ASUS. Men er heller ingen eksperter da. For å si det slik er nok Alienware de beste på gaming laptoper. De er stille, kjølige og mye oppgraderings muligheter med god garanti og support. Det er kun 3 minus med alienware. Plastikk, mye lys og pris.

     

    Angående multicom sine Clevo er det den verste dritten som finnes. Anbefales ikke. Bråker som faen, elendig drivere og trist design/byggekvalitet. For å si det slik, du får ytelse men det er så mye mer for å danne en god brukeropplevelse...

  9.  

     

    Her er prisen på komplett.nohttps://www.komplett.no/search?q=titan+black

    Samme pris som da titan kom for ett år siden. De som synes kortet er dyrt, har sikkert ikkje brukt for det heller ;)

     

    Hsss...

    De som tror de har bruk for akkurat dette kortet og ikke alternativene til halv pris, har IKKE bruk for det. De er bare fanboys ;)

    R9 290X Battlefield 4 (1920x1080/Ultra): 74.4fps

    Titan Black Battlefield 4 (1920x1080/Ultra): 75,9fps

    Hvis noen skulle komme å si til meg at de merker forskjell på en heeel fps når man er så høyt oppe på skalaen hadde jeg seriøst ledd meg ihjel.

    R9 290X Battlefield 4 (5760x1080/Ultra): 31,1fpsfps

    Titan Black Battlefield 4 (5760x1080/Ultra): 29,5fps

    De som har bruk for dette kortet er kun de som er helt sikre på hva de prater om og som ikke bærer noe som helst preg av fanboyisme. Det vil typisk være CUDA-folk etc.

    Hva gaming angår er GTX Titan og Titan Black en VITS til den prisen de selges for. Hadde kortene kostet og konkurrert med AMD sine priser vs ytelser hadde saken vært en helt annen.

    Men i dette tilfellet er det som med IPhones. En telefon til 7000kr med dårligere eller samme ytelser som Androider til 3-4 lapper.

     

     

     

    EDIT: Og for de tulingene som begynner å snakke om varme, så har det gang på gang vært diskusjoner om dette hvor fornuftige mennesker igjen, gang på gang, overbeviser om at det er irrasjonelt å bry seg om 50W forskjell i henhold til strømregning etc. 50W forskjell i 5 timer hver ENESTE dag utgjør ca 7,50kr pr måned dersom strømpris og nettpris pr kwh tilsammen tilsvarer ca 1 kr.

    De som vil ha pris vs ytelse velger evga 780 classified og overklokker til 1350-1400 mhz :)

    Skal helst ha den på vann og da blir det jo litt dyrere igjen... Min classy bråker og lager varme som bare det på luft

  10. Nizzen got this... Har personlig prøvd ut en god IPS og eid flere av disse veldig raske panelene. Må si jeg var ikke særlig fornøyd med noen av 120/144hz. Fargene var bare triste og opplevelsen var ikke like fantastisk som med 1440P og gode farger. Nå er ikke jeg en person som spiller FPS eller andre raske spill. Angående hvilken 1440P PLS/IPS skjerm som anbefales til spilling er nok ViewSonic VP2770 det beste alternativet så lenge du ikke tør å prøve ut en koreansk. De er faktisk ganske ok, bare et litt ustabilt kretskort og noe QC problemer. Men kan vøre gull verdt om du vinner lotteriet :)

×
×
  • Opprett ny...