Gå til innhold

Pinny Dinny

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pinny Dinny

  1. Fryktet at dette skulle ende opp med å bli et tilbakeblikk hvor konklusjonen ble noe ala "Bioware er best, dette er et buggy mess (men med noen positive sider)" , så jeg stod klar med slaktekniven, men dette var faktisk et veldig bra tilbakeblikk. Du har jo skjønt greia med spillet. Ser gjerne for meg flere tilbakeblikk av andre undervurderte klassikere om de fortsetter å holde så bra kvalitet.

     

    KOTOR2 med "The Sith Lords Restored Content Mod" er noe absolutt alle må spille. Med den feier det eneren totalt av banen. Ja, det har fremdeles sine problemer, (mye av det skyldes den håpløse spillmotoren) men man klarer fint å ignorere dem. Du skal lete lenge etter en mer interessant karakter enn Kreia i et videospill. Synes det kjennertegner Avellone. Han er utrolig god til å skrive karakterer, og kanskje ikke så god (opptatt av?) å skrive gode historier.

     

    Kotor 2 er absolutt ikke bedre enn Kotor 1. Hvordan du kommer frem til det kan jeg ikke begripe, liker begge spillene godt men den slutten på kotor 2 er håpløs, virker som de slapp opp for tid å måtte bare få ut spillet i full fart. Du kan også se på metacritic at Kotor 1 ligger mye høyere på listen enn nr 2.

  2. Jeg ER LG fan som bruker LGG4 as we speak. G3 ligger på bordet rett ved siden av her.

    Jeg har aldri sett så mye negativt om en ny LG telefon som G5. Normalt sett driter jeg i hva alle tenker men denne gangene er "bevisene" overveldende. For første gang på mange år så tenker jeg at toppen er nådd med G4.

     

    Nå bytter jeg merke til Huawei. Synd men jeg akter ikke å bruke 6500,- kroner for å teste når så mange påpeker de samme feilene

    Huawei mate 8 koster 5690 kr idag. Ble testet hos Amobil 21 januar. Har hatt noen mnd på å bli litt billigere. Hvilken feil folk maser om ser ikke jeg etter at de nye testene er kommet ut.

  3. Hei

     

    Har spillt nå 550 kamper i dette spillet, er gøy men spiller for ofte alene , har testet noen klaner men folk e så lite aktiv, så er det i nåværende klan og;-( jeg har vært på et par timer resten av klanen har ikke vært på...

    Finnes det noen Aktive norske/skandinaviske klaner som er aktiv i dette spillet?  og min wn8 op 550 kamper er : ca. 1350;-)

     

    ingame navn: Deppa

  4.  

     

     

    Dette er LG G5 – kanskje den eneste toppmodellen med utskiftbart batteri

    Pøh. Den er ikke alene. Lumia 950 og 950 XL har utskfitbare batterier.

     

    Og så er de bedre telefoner. ;)

    Windows telefoner mangler en kjekk app som heter snapchat som nesten alle i dag bruker. Har Windows telefonene også andre moduler da? HiFi modulen f. eks?
    Hva har det med saken å gjøre?

    At det er en modulær tlf. Noe 950 ikke er, annet at du kan skifte batteri. Skjønner ikke hvorfor du drar inn en urelevant tlf i diskusjonen om lg g5.

×
×
  • Opprett ny...