Gå til innhold

DLillemo

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DLillemo

  1. Hei. Jeg har et problem med mitt nyinnkjøpte headsett. Det har seg sånn at headsettet virker men ikke mikrofonen når jeg kobler dette til min hoved pc.

     

    Headsettet virker utmerket både på min sekundærepc og mobil.

     

    Begge pc'ene er satt opp med Windows 10, og er formatert for under 1 måned tilbake siden.

     

    På min sekundærpc virket headsettet perfekt bare ved å pare enheten. Alt av drivere er hentet opp av windows. Samme på min hoved pc, bare at mikrofonen ikke virker. Det finner heller ingen drivere fra Sony på deres nettsider.

     

    Etter mye feilsøking og googling, er dette den eneste differansen jeg har funnet fra hoved- til sekundærpc:

     

    Under Avspillingsenheter er det 2 felt som indikerer headsettet. Et som kalles "Stereo" og et som kalles "Hands-free". Den som kalles "Hands-free" er også under Innspillingsenheter.

     

    På min hoved pc er den som heter "Hands-free" diconnected, både i Avspillings- og Innspillingsenheter. 

     

    post-292399-0-38930700-1448368491_thumb.jpgpost-292399-0-69557500-1448368491_thumb.jpg

     

     

    Disse lar seg ikke aktivere på noen som helst måte. Ikke for å skryte, men jeg er ganske så dreven når det gjelder data og dens problemer. MEN dette får meg til å klø meg godt i hodet. Noen forslag?

     

    Har prøvd:

     

    -Restart

    -Legge inn blåtann driver på nytt

    -Pare enheten på nytt

    -Fabrikkinstillt headsettet

    -Fjernet alt av spor av headsettet innen enhetsbehandling, for å så koble til på nytt

    -Restart

     

     

     

    Fant ut denne 20 min etter innlegget. Var 2 bluetooth innstillinger som var deaktivert og dette ble løst via windows egen feilrettingsfunksjon.

  2.  

     

    Fordi du må betale ekstra for tjenester som er gratis i tilsvarende apper :) Test Forza Fotball du :)

    Noen synes at det er flott med reklame ja :) Men jeg foretrekker å legge inn 15 kroner for å bli kvitt reklame. Samt har den live-kommentering, målvarsling nesten på sekundet og stor brukervennlighet når det gjelder historikk :)

     

    Men hvis du ønsker reklame, må du gjerne teste Fotmob gratis utgave ;) Så forstår du hva jeg snakker om ;)

     

     

    Nå er det ikke reklame i Forza her hos meg, noe det er i Fotmob!

     

    Tester du begge ser du også at Forza gir deg oppdateringer raskere.

     

    Uansett greit å teste flere, så kan en gjøre seg opp en mening selv. Forza tilbyr det samme som FotMob Pro, bare at du slipper å bruke penger på det og det er uten reklame :)

     

    Jeg testet Forza og hadde en linje helt i bunnen ved tommelen min. Et kjent betting selskap. Helt sikkert ikke reklame for deg det? Jeg bruker ofte livekommentering i appen. Noe jeg ikke fant i forza.

  3. Fordi du må betale ekstra for tjenester som er gratis i tilsvarende apper :) Test Forza Fotball du :)

    Noen synes at det er flott med reklame ja :) Men jeg foretrekker å legge inn 15 kroner for å bli kvitt reklame. Samt har den live-kommentering, målvarsling nesten på sekundet og stor brukervennlighet når det gjelder historikk :)

     

    Men hvis du ønsker reklame, må du gjerne teste Fotmob gratis utgave ;) Så forstår du hva jeg snakker om ;)

  4. Hei, mitt navn er Dan.

     

    Jeg har en Minecraft Realms server som jeg startet opp igjen når 1.8 kom. Dessverre så er kun 3 av spillerene aktive i dag, og jeg trenger mer aktivitet ;) Hvor 2 av spillerne bruker vel en 2-5 timer i spillet pr dag :)

     

    Dette er en survival server, hvor vi har bosatt oss i en village :) Jeg ønsker å møte 1-5 nye spillere som kan være med å bidra med kreative hus og sosial tilværelse :p

     

    Jeg ønsker personer som er sosiale (dvs, at man hilser på hverandre når vi logger inn, er med delvis eller helt i samtalene og sier adjø når man forlater spillet). Bråkjekk og frekk, ønskes ikke. Stikkord: Hyggelig.

     

    Jeg ønsker personer som ikke lager masse vissvass, men er litt kreative og ønsker å bygge ut til en større by :)

     

    Vi er veldig generøse, og er flinke til å dele med hverandre. Ingen stjeling - griefing. Her spør man, så får man ;)

     

    Kort referat om deg selv, samt brukernavnet ditt i MC, så er du brått en kandidat :)

     

    Prekæs!

    post-292399-0-07188800-1410078171_thumb.png

  5. Jeg har forstått det sånn at det i PS3-utgaven ligger en verdikode som gjør at du får PS4-utgaven digitalt for 75 kroner? Mye mulig det ikke stemmer...

    Takk for rask svar. Da gir det ihvertfall litt oppklaring. Men hvis du har PS3 spillet må dette settes inn i PS4 for å starte spillet. Ihvertfall den første gang du starter det opp. Lurer på om du må bruke PS3 discen hver gang du skal spille dette spillet?

  6. Hei, jeg har problemer med min telenor internett forbindelse. Jeg har 25 mb nedlastning og 5 mb opplastning. Allikevel så opplever jeg at jeg må pause videoene for at den skal rekke å laste ned. Jeg bruker 2 forskjellige datamaskiner og de er koblet med kabel. Jeg kan egentlig veldig masse innenfor dette området her, men jeg lurer litt på om dere andre også opplever problemer med dette? Hastigheten er ellers topp til alle andre formål :) Hastighetsmåling tilsvarer at jeg får det jeg betaler for. Noen andre med erfaring med telenor og YouTube?

  7. Quote: "The FM 2014 beta has now been updated! Miles asked on Twitter yesterday if people felt an update should be released.

    As the man himself said: "I asked yesterday for your votes about an updated version of the beta and heard you loud & clear. More than 98% of people wanted an update."

    So your wish is our command. As stated before, as is the nature of a beta version this not yet a finished product and we are still making numerous improvements ready for the October 31st release. If you have any questions about the beta, check our our FAQ, here. The official feedback thread can be found here

    Please do continue to provide any further examples of these you come across, as well as any other issues affecting your game. Do bear in mind not everything raised in since the beta first went out has been fixed, but as Miles stated on Twitter, there have been well over 600 fixes, so many thanks to you all for the role you've played in that. There is no change list so please do keep raising any issue you've come across.

    Our bug reporting guidelines can be found here, and our bug reporting forums here. Our QA team will be on hand to deal with any and every issue raised."

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...