Gå til innhold

Snikkers

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snikkers

  1. Er ikke unormalt og det blir nok ikke påvirket av ørevoks. Susing, redusert hørsel og piping er mest normalt å høre hvis det er ørevoks for langt inn i øregangen.

     

    Når jeg spurte legen om dette (da kjeven hadde låst seg) sa han deg ikke var farlig og jeg skulle lene hodet framover i noen minutter og være helt slapp i kjeven.

  2.  

     

    Vil tro det ikke er et problem i utgangspunktet, men det kan hende at jenta synes det er uheldig.

    Er det så normalt at en gutt i sin beste alder liker kosing over sex? Og med det mener jeg at hvis ikke jeg visste hvor høy sexlyst hun har ikke hadde gjort noe annet enn å ligge å kose i flere timer uten sex eller lyst på sex.

  3. Hei.

     

    Har gått 3 dager med smerter i magen. Smerten er lokalisert helt nede, nesten ved lysken på høyre side.

     

    Kjenner det godt når jeg går, men når jeg ligger er ikke smerten til stedet.

     

    Er gutt, 20. Noen som vet hva det kan komme av?

  4. Har ingen personlig erfaring, så ta det for det det er.

     

    Er det mulig å trekke forhuden tilbake før du får ereksjon? Vil tro det avhenger av om hodet er tykkere enn skaftet ellers. Er skaftet en god del tynnere kan det kanskje være en løsning.

     

    Hvordan forhuden ligger inne i kondomet spiller mindre rolle, men det høres ikke veldig komfortabelt ut å ha forhuden over hodet dersom det gir deg smerter.

    Funker det å ha forhuden framme når den er inni kondomet?
  5. Jeg er usikker på om denne posten er plasser på riktig plass.

     

    Har hatt en ganske tung tid i det siste, men nå er jeg så glad som jeg ikke trodde jeg kunne bli. Det føles som om alt i livet mitt er der jeg føler det skal være. Har møtt en jente jeg er veldig glad i, utdannelsen ser lys ut og penger er ikke noe problem.

     

    Jeg tror kanskje jeg har vert mildt deprimert de siste årene. Jeg har ikke orket å gjøre stort med noe i livet. Jeg har hatt en blandet følelse av tristhet og kjedsomhet i lang tid.

    Selv om jeg har gått med disse følelsene har jeg aldri tenkt på ting som selvskading eller selvmord osv. Kunne heller aldri tenkt meg å gi opp livet selv om alt virket meningsløst.

     

    Det jeg sitter med i hodet nå er å skrive selvmordsbrev til de jeg bryr meg om. Er veldig nysgjerrig på hva jeg ville skrevet til familien min, vennene mine, kjæresten osv.

    Jeg har ikke planer om å gjøre det fordi jeg syns det er litt skummelt å gå den veien.

    Men igjen, så føler jeg det kunne vert litt greit å få ut alt hva jeg vil si til familie og venner før en eventuell slutt på livet.

     

    Jeg vet dette må virke veldig sært, og jeg lurer på om det er andre som har prøvd seg på selvmordsbrev uten å i det hele tatt tenkt over å ta sitt eget liv.

     

    Noen som har noen meninger?

    Er det eventuelt noe annet jeg kan gjøre for å få utført denne lysten? Er det andre tilfeller man ville skrevet et slikt brev til familie og venner med andre hensikerter enn å ta livet sitt?

     

    Har ikke planer om å vise brevene til noen, men jeg føler det å få skrevet slike brev vil få meg til å bli bedre kjent med meg selv og hva folk betyr for meg.

     

    Er det en sunn måte å se på det å gjøre dette? Blir det brukt i noe terapi eller noe sånt?

     

    Setter pris på svar selv om dere sikkert syns det er en veldig rar post.

  6. Sikkert ikke svaret du er ute etter,

     

    men jeg syns ikke hun har gjort noe gale..

     

    Så lenge dere ikke er sammen er, etter hva jeg alltid har følt, kortene er åpen. Selv holder jeg bare på med en om gangen uansett, og kunne ikke funnet på å gjøre noe lignende.

     

    Hvis du er glad i denne jenten så er det fult mulig å få henne til å jobbe litt for å fortjene deg. Men jeg tror jeg ville tenkt noen ganger over om det er verd det, siden det ikke virker som hun har like store følelser for deg som du har for henne. Hvis noen hadde hoppet til køys med en annen mens jeg holdte på med hun hadde jeg nok gitt opp henne veldig tidlig.

    • Liker 2
  7. Hadde trang forhud før selv, vurderte opprasjon, men etter noen uker med tøying i badekaret et par ganger i uken ble det bra.

    Noen uker med tøying? Det var ikke store greiene..

    Brukte du noe kortisonsalve?

    Legen mistenkte at det var penisstrengen min som var litt for kort og nølte ikke med å kontakte urolog for en operasjon på å kutte penisstrengen. Jeg var veldig skeptisk til dette men jeg godtok uansett legens råd og venter fortsatt på innkalling til urologen.

     

    Det er ikke så gale nå som da jeg først bestemte meg for å ta tak i problemet og jeg nærmer meg fort målet tror jeg:)

     

    Takk for svar, alle sammen! :)

  8. Glemte å si at det også blir tilsatte noe stoffer som skal øke vekten på hasjen som heller ikke er helt bra. Prøver ikke å skremme noen men dere skal være veldig forsiktig med det dere røyker. Det er bedre å dyrke selv eller kjøpe av noen som dyrker så dere vet hva dere får. Kan havne i mer trøbbel hvis dere blir tatt.

    Edit: Søker enda etter artikklene som informerte meg om dette. Det må være noen andre som har lest noen liknende.

  9. Noe som skremmer meg med alle dere som røyker hasj, er at dere ikke har litt peilig på hva dere røyker.

     

    Det er ingen kontroll på hvem som har dyrket, hvor det er dyrket, hbordan det er dyrket og hva det har gjennomgått tiden før du fikk det.

     

    Hasj er svært ufarlig for et normalt og friskt menneske.

     

    Noe av det som blir importert til Norge er svært farlig fordi det inneholder farlige midler som skal gjøre det skal virke "bedre" på utsiden. Det er rapportert mange helseskaselige effekter av hasjen her i landet, blant annet mild til langvarig impotens, synsproblemer, luftveisproblemer osv.

    Har ikke hørt om noen langvarige skader her i Norge.

     

    Er det noen som kan bekrefte dette før jeg leiter opp artikklene jeg leste? Kilde kommer.

    • Liker 2
  10. Sitter her igjen da med samme følelsen. Vi har det utrolig bra sammen, men likevell føler jeg det er noe som ikke helt stemmer.

     

    Var på facebooken hennes igjen og så bilder av eksen og han var rett og slett ekkel. Han behandlet henne ikke bra og han ser ikke noe spesielt bra ut.

    Er litt redd for at jeg bare er en rebounce fra det tidligere forholdet og hun ikke føler alt det hun sier hun gjør.

     

    Er ingen grunn til å tro dette men det er der hjernen min forteller meg. Var også dum nok å si til henne at jeg ikke føler meg god nok for henne, og fikk svar hvorfor hun liker meg så godt. Det hjalp veldig på i begynnelsen men av og til får jeg denne følelsen igjen.

    Vet ikke om jeg bør være ærlig med henne og si hvordan jeg har det eller om jeg bare skal fortsette å gå med denne tanken.

     

    Hun sier til daglig hvor glad hun er i meg og hvor mye jeg betyr for henne, men innerst inne er jeg veldig skeptisk.

     

    Føler på en måte at jeg ikke fortjener henne. Er lett å si "du fortjener henne" eller "du er god nok", men jeg får ikke den lille hjernen min til å tro på det..

     

    Noen tips til slik negativ tenking?:/

  11. Når du tar utdanningen som privatist, så må du ta eksamen i ALLE fag.

     

    Så det er opp til deg selv hvordan du vil gjøre dette. Noen leser alt selv, noen tar alt på en privat skole og noen blander. Personlig ser jeg ikke at oppegående mennesker har behov for veiledning på for eksempel Nyere Historie, men jeg ser definitivt at det kan være nyttig i for eksempel matematikk.

     

    NKI er store på nettbasert utdanning, men det er mange aktører som tilbyr det nå i dag, dog med varierende kvalitet tror jeg. Gjør litt research og finn ut hvem som er best.

    Skal gjøre litt research :) Prøver å få kontakt med en rådgiver fra Sonans nå som kan svare på noen spørsmål jeg har.

     

    Takk for hjelpen. Jeg setter stor pris på det!

  12. Om jeg var deg og skulle tatt dette som privatist, så hadde jeg tatt alle de enkle lesefagene på egen hånd. Personlig ser jeg ikke poenget med å ha lærer i for eksempel Nyere Historie. Jeg ser på dette som et rent lesefag og jeg tok dette selv som privatist. Tror jeg fikk 5.

     

    Norsk er også et fag du fint greier selv, selv om pensum er ganske stort.

     

    Men så har du matematikk og naturfag. Dette er i hvert fall for min del de fagene som er mest krevende og hvor jeg ser på det som en fordel å ha lærer. Det er selvsagt avhengig av om du har tenkt å gå videre eller kun ta grunnkursmatematikk. Jeg skulle gjerne hatt lærer i R1, R2, men tar nå dette på egenhånd.

     

    I naturfag så har du forsøk som du sannsynligvis må gjennomføre på muntlig eksamen. Det er derfor en stor fordel å ta dette på en privatistskole.

     

    Ellers mener jeg at du burde kunne ta mye av dette på egen hånd om du er motivert og ikke har lyst å gi bort penger til Sonans eller andre privatskoler.

    Er det mulig å ha timer i enkelte fag og ta resten hjemme?

     

    På sonans så tilbyr de enten undervisning i klasserom eller over nett. Jeg tipper det du har sett på er undervisning i klasserom. Nå vet jeg ikke hva slags jobb du har. Men hvis du har en fulltidsjobb så kan det bli vanskelig å komme på timene. Og det koster en god del, så det er veldig kjipt hvis du ikke møter opp på de.

    Missforstod her. Det jeg vil er å ta utdanningen over nett, men jeg vil gjerne ha muligheten til å få hjelp av en fagkyndig person hvis jeg trenger det. Er det noe mulighet for hvis jeg tar utdanningen som privatist over nettet?
  13. http://www.sonans.no...C3%A5-2-%C3%A5r

     

    Noen som har gjort dette, eller vet mer om det?

     

    Jeg jobber hardt for det jeg har lyst på og generell studiekompetanse er noe jeg vil ha. Jeg har gått noen år på forskjellige yrkeslinjer vg1 men fort funnet ut at det ikke passer for meg.

     

    Per idag har jeg fulltidsjobb og bor for meg selv. Dette er noe jeg har lyst å fortsette med mens jeg holder på med dette opplegget så jeg slipper å flytte hjem igjen til mor og far. Vil det være for krevende å ha jobb i tillegg, eller er dette opplegget mer "chill" enn vanlig skole?

     

    Som privatist har man mulighet til å få hjelp av en lærer eller være med på noe undervisning?

     

    Har ikke lest meg så mye opp på dette enda siden jeg ikke har fått tak i så mye informasjon som jeg gjerne skulle hatt.

     

    Takker på forhånd.

  14. Jeg har ikke spurt om hva jeg må gjøre for å ha oftere kontakt. Jeg jobber med det.

     

    Anonym poster: 9ab9525b01026cea914ea4f29e3600e6

    Hehe. Leste litt mellom linjene. Er flink til det når jeg er trøtt :)

    Du skrev at du gjerne skulle møtt dem litt oftere, og da tenkte jeg litt langt.

     

    Er fortsatt ikke mye hjelp i å høre på forum hvor ofte andre treffer venner for det er helt forskjellig fra person til person. Håper i alle fall posten min hjalp noen.

  15. Hvor ofte møter du venner? Hvor ofte møter du en spesifikk venn?

     

    Lurer bare på hva som er vanlig. For min egen del kan det gå uker mellom hver gang jeg møter noen, men jeg skulle gjerne ha gjort det oftere.

     

    Anonym poster: 9ab9525b01026cea914ea4f29e3600e6

    Jeg møter venner flere ganger i uken. Hvis du vil møte venner oftere må du ta initiativet selv.

    Selv har jeg aldri vert en som tar initiativ til å finne på noe, men jeg har heldigvis venner som er flinke til å ta seg av slikt.

     

    Jeg har en god kompiss som jeg ser mye film sammen med og en annen jeg ofte kosedrikker med, enten med tv spill eller tv serier. Jeg har også en bred vennegjeng jeg er ute å drikker med i ny og ne, eller går på kino / andre sosiale samkomster. Til slutt har jeg en del online venner som jeg skyper med når jeg ikke føler for å være med noen andre, eller spiller spill som ikke mine irl venner spiller.

     

    Jeg tror ikke det er så veldig unormalt at det går flere uker mellom hver gang man møter venner. Det kommer jo helt ann på miljø osv. Men som sagt, hvis du vil møte dem oftere er du nødt til å ta initiativet selv.

     

    Tenk blant annet over hva dere gjør når dere henger sammen. Hvis dere liker en spesiell tv serie (i.e: Game of Thrones) kan du høre om noen er med å se den sammen hos deg eller noe sånt hver gang det kommer en ny episode. Hvis dere spiller fotball kan du få til å finne en bane dere kan samles på og spille sammen.

     

    Det er ikke særlig vanskelig om du tar i et lite tak selv:)

     

    Lykke til!

  16. Her er det ikke bare latskap som er problemet. Du har kommet inn i en trist og sannsynligvis farlig hverdag som for deg som sakte men sikkert har bygget seg opp til denne "uvanen".

     

    Du innser at du bør gjøre noe med det men du er redd for å ta "steget" fordi du innerst inne nyter hvordan du har det nå.

     

    Livsstilen din kan by på mange ulumskheter senere som du kommer til å angre på, men ikke kommer til å klare å gjøre noe med før du får deg en liten "oh shit" følelse.

     

    Jeg vet ikke hvor mye du eller andre vil / bør følge rådet mitt, men jeg syns du burde begynne å verdsette litt sunnere mat. Bli glad i å spise sunn mat.

    Selv kom jeg til et punkt i livet der all usunn mat helt sluttet å friste og det har bare gjort meg godt. Ettervert kan du begynne å prøve å komme deg ut av sofaen og gå på tur eller kjøpe deg en sykkel. Begynnelsen blir som mdd alle andre uvaner helt forferdelig og du kommer til å føle for å gi opp. Hvis ikke du faller for denne fristelsen kommer du til å begynne å like din nye livsstil og til slutt se tilbake og lure på hva faen du tenkte.

     

    Jeg ville ikke i første omgang hatt som mål og slanke meg men heller bli kvitt de dårlige uvanene. Hvis du kjenner du har lyst på en sjokolade tar du deg en banan. Hvis du har lyst på brus kan du ta deg et glass vann eller begynne å drikke faris.

    Håper du fikser på livsstilen din. Du kommer ikke til å angre:-)

  17. Har hatt en del problemer siden jeg var rundt 13 år gammel så jeg har gått glipp av veldig mye sosialt som fester osv. Jeg har holdt på venner som jeg trives godt med men jeg pleier å komme med unnskyldninger for å ikke gjøre ting jeg ikke er konfortabel med. (Fester, stå på ski, bading, fysisk aktivitet som fotball / volleyball osv.) Jeg har forbedret meg veldig i det siste og jeg var på min første fest på nyttårsaften. Jeg koste meg og fant ut det ikke var noe som skjedde som jeg fryktet. Det har også gått ut over skolen så jeg har ingen utdannelse etter ungdomsskolen. Jeg har ikke jobb og jeg har nesten ikke vert ute og reist. Jeg har ingen planer i livet (har drømmer som involverer studiespesialiserende, noe jeg føler er for sent som 20 åring).

    Jeg har heller aldri hatt sex eller kysset noen og er generelt redd for å komme for nermt noen (Har vert nermt men jeg har alltid backet ut før noe skjer).

    Nå har jeg møtt en jente på min alder som jeg liker veldig godt. Jeg har snakket en del på sms (sikkert sendt 1000 meldinger siden julaften) og vi har funnet på mye. Vi er utrolig interessert i hverandre (har sagt det rett ut) og jeg tror hunventer på at jeg skal dra det videre. Jec har ikke vert erlig med henne når det kommer til sex og fest osv. fordi jeg alltid har vert mer konfortabel med å lyge før jeg forteller sannheten. Jeg tror ikke hun kommer til å stikke fra meg om jeg sier alt.(vi deler veldig mye) Hva skal jeg gjøre her? Bør jeg ofre alt for å fortelle hvem jeg egentlig er? Er fortsatt den samme personen men bare litt mer uerfaren enn jeg gir meg ut for å være.

  18. Takker for at folk er seriøse.

     

    Jeg har bestemt meg for å få gjort noe med den trange forhuden, men dette er bare en liten del av "problemene"

     

    Jeg aner ikke hva som feiler meg og hva som står bak det. Jeg har mange teorier med jeg skyver de som regel vekk siden jeg ikke er faglært. Urinrøret mitt føles sårt og det er akkurat som jeg har dråper av urin / sperm igjen etter urinering / onanering som gjør at penisen blir hard og øm.

     

    Jeg er usikker på om jeg går under kategorien jomfru siden jeg "hadde" meg da jeg var 14. Jeg gjorde det uten kondom, og det var veldig smertefult. Jeg var redd i lang tid etter, både på grunn av penisen og at vi ikke brukte prevangsjon. Det gikk heldigvis bra med hun jeg gjorde det med, og jeg kuttet henne ut noen måneder etterpå. Jeg har ikke fortalt dette til noen siden det gikk nesten ett år før jeg klarte å komme over det selv.

     

    Jeg lurer på om det finnes noen som kan hjelpe meg med sexen. Er det noen som er spesialister på seksuelle problemer? Jeg er veldig nervøs for hvordan jeg gjør det i sengen mtp. jeg ikke klarer å ha et normalt sex liv med handa engang. Tanken på å gjøre det mer enn en gang i uka med en annen person skremmer meg.

    Tanken er å få noen til å hjelpe meg med onanering, smertene jeg får i testiklene osv. (ikke en lege som hjelper meg å onanere, men som forteller meg hvordan jeg gjør det helt riktig og ser hvordan det er etter jeg å gjort det siden det er da problemene kommer.)

    Jeg blir ikke tatt seriøs når jeg forteller hvordan penisen er etter jeg har onanert. Har vert hos tre forskjellige leger og en gang på lekevakta.

     

    Fått med meg at penis er en robust sak som tåler en trøkk og at det nesten må til for å tilfredsstille det motsatte kjønn. Penisen min er en skjør liten sak som de siste årene bare har laget problemer.

     

    Igjen, det var ikke på denne måten før jeg ble 17-18 år. Smertene i testiklene har vert der siden jeg først begynte å onanere som 11-12 åring. Det gikk veldig fint på den tiden og jeg kunne ronke flere ganger om dagen (jeg gjorde det også, som folk flest) Den trange forhuden var da ikke noe problem men det har blitt problematisk siden penisen har blitt en del større siden den gang.

×
×
  • Opprett ny...