Gå til innhold

Superbia

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Superbia

  1. Hmm, etter å ha lest litt om homoer har jeg begynt å tenke på hva jeg mener om det. vi kødda stadig vekk i klassen om det. jeg har brukt ordet homo/gay utrolig mange ganger uten at jeg faktisk er klar over hva jeg sier. før var jeg en homofob, jeg hata homoer over alt på jord, hvorfor jeg gjorde det vet jeg egentlig ikke, jeg bare gjorde det. jeg er selv en hetrofil mann med kjæreste, jeg har alltid vært tiltrukket av jenter.
    mitt syn på homoer: jeg respekterer dem og hva de føler og mener. jeg betrakter dem som likeverdige som hetrofile folk. jeg kan godt snakke med homoer, det har jeg ingenting imot. MEN jeg har ingen interesse av å bli kjent med dem og jeg mener det er feil at 2 av samme skjønn skal være sammen, men for all del, do as you wish. jeg kommer ikke til å gå i protest akkuratt.

    overdriver jeg?

  2. i dag har jeg hatt en elendig fifa dag! baller... rykka ned til 2.div. kan ikke huske sist jeg var der. ingenting fungerte og ville smelle kontrollen i veggen! jeg tåler å tape hvis jeg mener at jeg har spilt bra, men når jeg spiller dårlig og taper så blir det for mye. måtte bare slå av. jeg gjorde et mål på frispark på de 4 siste kampene, ingenting mer. flere som opplever ups and downs i fifa?

  3. ja. jeg har vunnet den ganske mange med gull. jeg vet at det er et handicap, men jeg legger stortsett ikke merke til det. prøv å lag sølvlag, ganske morsomt faktisk :) men ikke BPL, de eneste som duger der er caulker, ryo miyaitchi og zaha. anbefaler deg nederland, spania, tyskland og brazil. brazil er sinnsykt dyrt. bundesligaen er proppa med gode spillere. elyonussi, eswain, leitner, werner. masse bra. men generelt så er sølvspillere dyrere en middels gode gull spillere så vær klar over at det kan svi litt i lommeboka.

  4. vant 1 div med nederlansk sølvlag, deilig følelse detta :DD

    Depay er helt syk, lucas piazon også men hadde ikke gjort noe å hatt litt mer enn 46 i shot power.
    må legge til at boetius er maskin han også. bakkali virka som "feite ronaldo". fikk det ikke helt til med han. Schøne og vilhena er som xavi og iniesta i pasningene. rekik stopper alt, jørgensen kan jeg ikke si det samme om. backene er fulle av løpskraft, veldig gode. lucas piazon IF var ikke noe særlig bedre enn hans vanlige kort. fikk scoret litt med han, men det var ikke akkuratt langskudd :p

    http://www.futhead.com/14/squads/6409007/

  5. har tjent inn rundt 400k på spill og trading. er i første div og får 10 000 hvis jeg blir i ligaen, så det får jeg jo et par ganger i uken. men det jeg tjener alle mest på er å selge laget mitt. jeg bytter lag opptil 3 ganger i uken og vær gang jeg selger spillerne så setter jeg alltid kjøp nå prisen 500-2000 over det jeg kjøpte kortet for. noen kjøper det stadig vekk, tjener spesielt på det når jeg vinner spillerne på åpent bud. får stadig vekk gullpakker fra 1 div og cuper. vunnet alle cupene som har kommet ut og har fortiden 900 000 coins uten å dra visa, det eneste jeg har brukt penger på er seasonticket som jeg fikk med ultimate team edition.

  6. Jeg går gjennom 6.div enkelt og greit med full pott 21 poeng på 7.kamper har over 60% ballbesitelse og over 10skudd på mål mer enn motstander.

     

    Så kommer eg til 5.div og det sier bob stopp bare taper og taper. Er det noen som har noe tips

    Jeg er nå i 1.div og jeg har funnet ut en hel del på veien hit.

    mange ser på rating når de velger spillere, men det gjør ikke jeg. hver enkelt posisjon trenger forskjellige stats, håper jeg ikke trenger å forklare det grundigere...

     

    men når jeg spiller så har jeg alltid en taktikk. når kampen starter så legger jeg meg defansivt å lar han ha ballen i starten. jeg mener jeg er en såpass god forsvars spiller i fifa at jeg ser ikke det som noen trussel at han har ballen. men poenget med å la han ha ballen er å se hvilken type spiller han er. er han er som liker å ha ballbesitelse? skiller? pacer? osv.

     

    jeg har noen spillestiler. 1 og 2 touch passninger fungerer veldig bra på de som jager ballen ekstremt å legger seg i ultraoffansiv. da er det et par 1 og 2 touch pasninger etterfulgt av L1 - X og L1 - Trekant så er det så å si mål.

     

    poenget er at du må prøve å finne forskjellig måter å bryte gjennom forsvaret på. hvis samme ting ikke funker gang på gang på gang så må du prøve noe nytt. bruk kreativiteten, vær gira når du spiller, se på reprisene når du scorer. nyt spillet!

    • Liker 2
  7. KPI (konsumpris indeks) er et diagram/statistikk som viser hvor mye konsum varer (objekter; i og med at en bolig er et objekt så går det også under KPI) varierer i pris. noe går opp i pris, andre ting går ned.

  8. Min første tanke sier meg at han mener at du må ut av hennes liv for hun er såpass ustabil og skjør at hun kan havne i en deprimerende tilstand. dette tror jeg kan bli et dilemma som fører til at hun blir deprimert uansett hva som skjer, for hvis hun er glad i deg og du går fra henne så kan det også føre til at hun havner der. snakk med psykologen en gang til å samarbeid om hva dere kan gjøre uten at du trenger å "backe ut"

  9. jeg ser to mulige muligheter, enten så går du YOLO å sier hva du føler for hun og håper på det beste, eller så kan du rette fokuset mot andre jenter. selvom det er vanskelig når man er forelsket å se på andre jenter så er det en løsning, da kommer følelsene forhåpentligvis til å bli sterkere for en som har likegyldige følelser for deg enn det du har for bestevenninna di.

    tips: vent til tvillingsjel ser dette, hun er forumets "mor". hun kommer alltid med noe fornuftig, logisk og genialt :)

  10. ta leiligheten! jeg vet at det frister og dra hjem en liten tur, men jeg kan love det at det ikke kommer til å bli sånn som du tror. jeg tror at du kommer til å bli overasket over de tøylene du blir bindet til. det med familierelasjonen er sannsynligvis ut i fra det jeg forstår ikke din feil så uansett hvordan det kommer til å ende så kan ikke skylda legges på deg, bruk heller energien på de andre i familien (tipper du har flere søsken for du snakker om "familien din/dem") som du er glad i, der du samtidig prøver og forbedre det lunkende forholdet du har til de du har problemer med. jeg synes synd på den fortiden du har hatt og jeg tror heller ikke at noen her forstår den fullt ut, for det scenarioet du er i nå tror jeg meget få har kommet opp i ut i fra det jeg har lest.

    kjæresten din tror jeg kan bli en god støtte spiller hvis han er så fantastisk som du tror.
    men ta leiligheten, hadde gjort det selv hvis det hadde vært en mulighet for meg! bedre det enn å jobbe med fisk og bruke 90% av lønna på en way below avarage hybel, som er en typisk klisjee.

    uansett hva du velger så håper jeg alt ordner seg til slutt, noe det alltid gjør :)


  11. sitter her klokka 2 på natta og av en eller annen grunn så har jeg i hele kveld sett for meg scenarioet i hodet mens kvelden har gått. og dette i kronologisk rekkefølge i samsvar med nåtid, altså klokka 20 i kveld så tenkte jeg "nå drar han sikkert hjemme fra" 21:00 så tenkte jeg "nå har de sikkert nettopp satt på filmen." osv. og for å være helt ærlig så er det faktisk grunnen til at jeg er våken nå :p

    gleder meg sykt til å høre om hvordan det gikk og kudos til TS som har lagd den mest underholdene tråden jeg har lest så langt i år :laugh:

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...