Gå til innhold

Wuzhou

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wuzhou

  1. Da har jeg sett litt rundt og det virker som om man må enten gå for en hyttami løsning (m. DEFA Base Unit) eller en hyttetorget variant (Heat-Link). Begge to synes jeg virket dyre i form av basispakke. Jeg har ikke noe problem med å sette meg litt inn i tekniske systemer så trenger ikke nødvendigvis noe helt enkelt om det gjør prisen noe billigere. Vet dere om noen andre fjernstyringssystemer via SMS/Internett (men som ikke krever internett på selve hytta) med lav pris?

     

    Jeg har sett på Sikom sin "GSM Mini Plus". Der var hovedstasjonen ok i pris men rèlene var fryktelig dyre (ca 600 kr stk) noe som vil si at det blir samme pris som en hyttami o.l løsninger. Vet dere fortsatt om noen andre løsninger? Er det mulig å kjøpe noe lignende på ebay evt billige rèler der?

    E: Norsk UI er ikke nødvendig, det er et pluss men om det blir vesentlig billigere med Engelsk UI så vil jeg vurdere dette. Jeg trenger også kun på/av av varmeovner for nå, men pluss med mulighet for utvidelse (røykvarsler, tyverialarm).

  2. Hallo. Vi kunne tenke oss å styre temperaturen fra hjemme på hytta. Det er snakk om 3/4 panelovner. Har ikke internett der så det blir en stor utfordring. Vet dere om noen løsninger, helst billige. Jeg har ikke noe problem med å sette meg inn i et litt avansert system men det hadde vært en stor fordel om det var enkelt å bruke. Det optimale hadde vært om det er noe man kunne ha koblet mellom stikkkontakten og panelovnen og bare skrevet noe ligende som "Ovn i Gang: På" "Ovn i Stue: På" og fått feedback på at ovnen faktisk har skrudd seg på. Som tidligere sagt, vet dere om noen rimelige løsninger som ikke krever en elektriker til å montere?

     

     

     

     

  3.  

    God kveld på forumet. Jeg er ute etter en film som er litt spesiell. Jeg mener å huske at filmen er fra 90 tallet men er ikke helt sikker. Mener å huske at det er en jente som har blitt født og oppvokst i villmarken uten noen menneskelig interaksjon, så kommer det en forsker som tar med henne til byen og til et sykehus. Pressen får vite om dette og det blir svært mye styr rundt dette, jeg husker ikke helt hvordan filmen ender..

     

    Nell, med Jodie Foster muligens.

     

    http://www.imdb.com/title/tt0110638/?ref_=nm_flmg_act_16

     

     

    Korrekt! Tusen takk.

  4. God kveld på forumet. Jeg er ute etter en film som er litt spesiell. Jeg mener å huske at filmen er fra 90 tallet men er ikke helt sikker. Mener å huske at det er en jente som har blitt født og oppvokst i villmarken uten noen menneskelig interaksjon, så kommer det en forsker som tar med henne til byen og til et sykehus. Pressen får vite om dette og det blir svært mye styr rundt dette, jeg husker ikke helt hvordan filmen ender..

  5. Av en eller annen grunn har Steam nå fått det for seg at IP'en min hører hjemme i Russland. Jeg er på besøk i Sverige og bruker ICE net. Sjekket IP på iplocationtools.com og der ser de hvor jeg er. Men Steam programet tror altså at jeg plutselig har blitt russer. Tenkte å plukke med meg Might&Magic Heroes Franchise pakken som det er 75% rabatt på nå. Men jeg må altså betale i russiske rubler og må hukke av i en boks der jeg bekrefter at jeg bor i russland for å sluttføre salget. For såvidt greit nok det, da spillene da kommer på ca. 11€. Men om jeg logger inn på "norsk" steam i nettleser så koster spillene 25€ selv med 75% rabatt. Lurer på å benytte meg av tilbudet på russisk i stedet. Noen som har vært borti lignende?

     

    Du kan risikerer at spillet blir kun på russisk og ikke noen andre språk

  6. Har brukt 887.69€/7 490 NOK ifølge Enhanced Steam. Det er faktisk en sum jeg kan leve med! Med tanke på de alle spillene jeg har kjøpt gjennom steam, er det absolutt ikke en dårlig sum.

     

    Link til steamen din? Kunne tenke meg å se igjennom spill som jeg kan legge til wishlist.

     

    Også er det bare jeg som er overrasket over at det finnes nesten 300 Euro verdt med DLC til et musikkspill og det er på SALG? (rfr. til Slimda sin handleliste: 21 Jun 2014 - 242,68 Purchase)

  7. Jeg foretrekker å være med venner 2/3 ganger i mnd. Men jeg mistenker at det kan ha noe med tilstanden jeg er i (bruker høreapperat/døv. Noe som gjør at det er veldig slitsomt) men ellers så er jeg med kjæreste et par ganger i uka. 18 år og i 2. kl på vgs :)

  8.  

    Det som jeg oppfatter som problemematisk med slike videoer er at de hverken spør noen, de som blir pågrepet eller politibetjente om tillatelse til å legge ut videoer. Det er kanskje ikke så veldig kult å bli satt i et dårlig lys eller få rykte på seg, da mener jeg både de som eventuelt blir fengslet men også poltiet. Om politiet blir satt i stadig dårligere lys så må jo de gå enda lengre for å få den respekten og autoriteten de har krav på?

    Nei, de må føre seg i tjenesten slik at de ikke BLIR satt i et dårlig lys.

    Overvåking skal ikke gå bare ene veien, (ad publikum) det skal gå begge veier.

     

     

    Hvor lite morsomt er det ikke at arbeidsgiver ser deg dritings mens du får håndjern på og blir fraktet til politiarresten? Ikke så kult.

  9. Det som jeg oppfatter som problemematisk med slike videoer er at de hverken spør noen, de som blir pågrepet eller politibetjente om tillatelse til å legge ut videoer. Det er kanskje ikke så veldig kult å bli satt i et dårlig lys eller få rykte på seg, da mener jeg både de som eventuelt blir fengslet men også poltiet. Om politiet blir satt i stadig dårligere lys så må jo de gå enda lengre for å få den respekten og autoriteten de har krav på?

  10.  

    Heisann folkens. Da er det visst min tur til å lure på noe og ikke svare. Jeg lurer på om noen av dere vet om et spill fra slutten av 90 tallet (tror jeg), kan ha vært tidlig 2000-tallet. Spillet handler om dragrace. Det er forskjellige byer og innimellom så var det en sånn drag racing dag i uka der alle drag racere møtest for å kjøre om kapp. Man kunne oppgradere bilen, fikse turbo og sånt. Mener å huske at det var ganske mange deler og man kunne kjøpe brukt og nytt. I flere kvaliteter etterosm hvor mye penger man hadde (f.eks pent brukte dekk av middels kvalitet) osv. Var kun dragracing og ikke noe mer.

     

    Hot rod american street drag?

     

     

    JAAAAAAAAAAAA! Tusen takk.

    • Liker 1
  11. Heisann folkens. Da er det visst min tur til å lure på noe og ikke svare. Jeg lurer på om noen av dere vet om et spill fra slutten av 90 tallet (tror jeg), kan ha vært tidlig 2000-tallet. Spillet handler om dragrace. Det er forskjellige byer og innimellom så var det en sånn drag racing dag i uka der alle drag racere møtest for å kjøre om kapp. Man kunne oppgradere bilen, fikse turbo og sånt. Mener å huske at det var ganske mange deler og man kunne kjøpe brukt og nytt. I flere kvaliteter etterosm hvor mye penger man hadde (f.eks pent brukte dekk av middels kvalitet) osv. Var kun dragracing og ikke noe mer.

  12.  

     

    Kan man gå med hijab i 17.mai toget så kan man da faanmei også gå med jeans, fortrekker sistnevnte faktisk

     

    Men de fleste som har mulighet til det pynter seg så mye de kan

     

    Hva har religion med dette? man også gå med kippa og turban og alt annet knyttet til religion.

     

    Dressjakke med jeans ser ikke pent. Det er anbefalt at man bruker enten blazerjakke og chinos eller så må du bruke dress.

     

    Hijab har like mye/lite med religion å gjøre som jeans har. Ingen her har snakket om religion....

     

    Synes ikke det er nødvendig med så mye klespress spessielt rettet mot barn. Kle deg slik du selv synes er fint, det er fint nok. Når alt kommer til alt er det ikke hva moteeksperter eller se og hør kommentatorer som bestemmer hva du skal gå i det er hva du selv er komfortabel med.

     

    Er forøvrig enig i at det ikke er noe vits i å spare på dressen når du først har en hengene klar i skapet...

     

     

    Hijab er "påbudt" i enkelte tilfeller for kvinnene som følger islam. Jeans er ikke.

  13. Kan man gå med hijab i 17.mai toget så kan man da faanmei også gå med jeans, fortrekker sistnevnte faktisk

     

    Men de fleste som har mulighet til det pynter seg så mye de kan

     

    Hva har religion med dette? man også gå med kippa og turban og alt annet knyttet til religion.

     

    Dressjakke med jeans ser ikke pent. Det er anbefalt at man bruker enten blazerjakke og chinos eller så må du bruke dress.

  14. Wuzhou: Har du ikke en mobiltelefon eller et kamera med såkalt kreativ bildemodus der du kan velge sort/hvitt og ta et prøvebilde før du tar et bilde på film?

     

    Hmm. Kan jo prøve å sjekke hvordan dette funker på iphonen men bruker 6.45 x 6 så usikker på hvilklet format iphonen har. Og det er også mye lettere å se etter motiver om man klarer å se det i en sammenheng og "aktiv motivsøkning" mens å bare ta et bilde da må man på en måte ha bestemt motivet osv. Men det funker jo bedre enn ingenting :)

  15. Skal visst også være et rollercoaster spill hvor du kjører en berg og dal bane. Hører at den er ganske bra.

     

    Er også flere tredjeparts programmer som gjør at man støtter noen nyere spill (Battlefield 3 osv) så sikkert lurt å google litt og finne de programmene, tror det koster rundt 20 dollar for 1.

  16.  

    Hvis man nå bare åpner for lokal lagring for bruk på f.eks tablet/telefon/laptop, ala offline modusen til Spotify, med validering en gang hver 30 dag, så kan vi som reiser mye også benytte oss av netflix og hbo.

    Viaplay har dette. Og det fungerer flott. I tillegg er Viaplay flinke med å oppdatere sitt bibliotek, i motsetning til netflix!

     

     

    Støttes! Masse nye filmer (fra 2011,12 og 13 bla.). Føler også at HD dems er bedre enn netflix sin men mangler litt på tv-serie bibloteket selvom det er noe snadder der så er det kjekt med fulle sesonger. De hadde også før Brickleberry men nå har de fjernet den..

    • Liker 2
  17. Går litt tilbake i tid, så nå går det i Forza Horizon (X360), Red Dead Redemption (X360), Mickey Mouse Castle Of Illusion (Sega Mega Drive 2), Pokemon Yellow (GameBoy Color) og Rayman 1 (PS1 spill på PSP Go)

     

    Caste of illusion er hvertfall på ps3 og pc om du ønsker det :)

  18. Ser at det er mange kloke mennesker som har svart her ja. Nei det virker som om jeg trenger noe form for digitale briller så for prøve å google litt. Jeg bruker analogt kamera så er ikke så enkelt som å bruke liveview på skjermen nei, jeg kan jo heller ikke ta bilde og se hvordan det gikk..

     

    Takk for hjelpen

     

    MEN noen sa at man kunne bruke "Any monochromatic filter would let you see in monochrome, of course it would be black and whatever_color rather than black and white.

    Magenta filters used to be popular for this because they approximately averaged the peak response of film to the response you eye." (fra http://www.physicsforums.com/showthread.php?t=299017). Isåfall så ville jo dette ha vært perfekt! Kjøpe noen billige solbriller og bytte ut glasset eller kjøpe noen vanlige briller og legge på et filter utapå de? Noen som vet hva salgs "filter" eller "glass" eller "Innlegg" eller hva man sier som man kan bruke? ble veldig intresert i dette.

    Som tidl sagt fotograferer jeg analogt. Jeg trenger derfor ikke å kunne "se" i kun sort/hvitt men sort/hvitt slik som det ser noenlunde ut på filmen. Altså med grånyanser og lignende.

×
×
  • Opprett ny...