Gå til innhold

Shiiiiit

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shiiiiit

  1.  

     

    Kjøpte G3 i dag, og jeg får heller ikke 5.0 om jeg kobler til PC suite.. :(

    Har du sjekket og installert alle oppdateringene som ligger ute som OTA?

     

    Jeg fikk ikke til og installere eller se 5.0 i PC suite før jeg installerte disse oppdateringene.

     

     

    Ja. Regner med at det er "om telefon" --> "Oppdateringssenter" du menter? I så fall så får jeg beskjed om at siste versjon av OS er installert.

     

    Akkurat det samme her!

     

     

    Samme her. Si ifra når dere finner ut av det.

  2. Det om å bli taxieier finner du sikkert ut av etter å ha jobbet en stund, i første omgang blir du jo ansatt av en annen eier.

    Har du kunde i bilen skal kunden betale bompenger(pluss mva på bompengene), ellers blir det eier.

    Jeg jobbet nesten bare for den taxieieren som kjøpte uniform til meg osv., men i byen jeg kjørte var det mange som byttet på hvilken eier de kjørte for, spesielt deltids sjåfører. Det finner du ut av når du har kommet inn i taximiljøet i din by.

    Jeg kjørte i en by så liten at jeg ikke trengte noen kurs, bare en tur til politiet, legen og taxisentralen, så var jeg klar. Har hørt at folk lokkes til å ta dyre kurs for så å ikke få jobb, akkurat som i oljebransjen.

    Det aller beste er om du tar turen ned til en taxiholdeplass hvor det er mange sjåfører, så hører du med de om det er noen som trenger sjåfører, det var det jeg gjorde. Der jeg kjørte er det lett å få en del vakter som deltids sjåfør, fulltidsjobb blir sikkert noe vanskeligere.

    Når man logger av taksameteret får du en lapp som sier hvor mye kontanter du skal ta ut av kassaapparatet ditt å gi taxieier, så er resten tips du putter rett i lommen.

    Disse tingene kan variere fra by til by, så det beste er å få kontakt med en taxieier som sier han kan gi deg vakter. På sen formiddag på en ukedag finner du sikker en del sjåfører samlet på en taxibod en plass i byen, tør du gå dit å snakke med sjåførene er det det beste.

  3. Mann 24 år i midtnorge. Lever et ganske isolert liv, kan fort gå lang tid mellom vær gang jeg har noe som ligner en samtale med noen. Er uendelig dårlig til å være sosial, selv på nett, men å snakke med noen over nett kan være en grei start. Så vil du ha noen å snakke med skal jeg gjøre det så godt jeg kan.

     

    Ingen spesielle emner jeg ønsker å snakke om. Kanskje vi kan jobbe på noe sammen, et hobbyprosjekt som en app/spill/nettside etc.(jeg kan stå for det tekniske)

  4. Max drittjobb spør du meg, men setter du pris på den sosiale delen kan det være en fin jobb.

    Selvsagt kan du leve av det, mange ligger vell rundt om det andre ufaglærte(butikkansatte, fabrikkarbeidere osv.) ligger på i lønn. Noen tjener ganske greit.

    Taxieier betaler drivstoff.

    Som karrièrevalg kan det være så ambisiøst som du selv vil gjøre det. Jeg jobbet med en som hadde kjørt i nesten 30år, han valgte å ikke eie taxi selv, men han kjørte stor bil som kunne kjøre folk med rullestol, så han tjene noe bedre enn de i vanlige biler. Det å eie biler selv og bli deleier i en taxisentral er en annen vei man kan gå.

    Spørsmål?

  5. Det er ingen minstelønn. Jeg fikk 45% av det som ble igjen etter 8% MVA, altså 41,4% av det som står på taksameteret.

     

    Jeg kjørte i en liten by, selv om jeg var alene på vakt gikk jeg hjem med null, eller nesten null enkelte dag shift i helgene.

     

    I småbyer er det langt ifra luksuriøst å være taxieier, så jeg har igrunn ingen forslag til forbedringer.

×
×
  • Opprett ny...