Gå til innhold

wqbc

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wqbc

  1. pfft gidder ikke å gi et smil en gang. som en "last mile" kunde får jeg ikke no raskt nett i kabel eller med 3G ligger en piksel unna dekningskartet til netcom og har en "nydelig" over naboen som har fiber (ca. 50m unna -.-) og det er ikke slikt at det er folk som bor lengre inn i kroken hvor jeg bor nei er den siste. jeg tror ikke dette endrer noe for meg eller andre i mitt tilfelle. men til dere som sier att folk ikke trenger mer enn ditt og datt, internett er en viktig infrastruktur, muligheten til å jobbe hjemme sparer trafikk i rush-tiden og selve kjøre turen. det gir mer mulighet for media og informasjon til å spre seg. det gir mer mulighet for streaming som øker i popularitet 4k kommer jo! denne infrastrukuren gjør att telenor og andre levrandører kan dra fingra ut av endetarmen for å så lukte på fingra litt før de gidder å gi en sann "ubegrenset" 3g, 4g til og med 5g nett til folket, apper som f.eks gir informasjon om hvordan hjelpe folk/dyr som er skadet på stedet før ambulanse kommer til stede kan redde liv! internett gjør også att apper kan bli mye mer praktiske dette er et viktig hjelpemiddel som kommer til å trenge mer båndbredde til framtiden husk også skylagring blir mer og mer på moten jeg bruker det hele tiden til skole/utdanning, ja utdanning kan gjøres med nett, og nettbaserte hjelpemidler er veldig gode til å lære barn matte, engelsk, samfunnskunskap osv... har en lillesøster (7år) som er helt rå i de fleste fag i forhold til alderen hennes siden hun vokste opp med en ipad. "hvorfor ha internett som laster ned det du trenger på sekundet og ikke bare på fem sekunder"? vel siden internett er noe som har uendelig bruksmål og moore's lov sprer seg til internett og vi kan ikke henge etter! - Giga bit til folket!!!

  2. Etter telenor lo litt i telefonen av det faktum at jeg hadde 0,6 i nedlasting så skrudde de det opp til 2Mbit for å se om det var stabilt, noe som det var (yay.....) så nå har jeg 3 ganger raskere nett.....

     

    Jeg klarer nå å streame med litt kvalitet regna ut at jeg kommer høyere enn "better quality" https://support.netflix.com/en/node/87 så hvorfor ikke betale for streaming koster jo nesten ingen ting.

     

    Men det jeg lurer på er hva er utvalget på de forskjellige tjenestene?

    Hvilke gir best kvalitet på det lille nettet jeg har?

     

    Skal også bruke tjenesten på ordentlige nett men hovedsaklig blir det 2Mbit eller 240k/B

     

    (0,6Mbit "der ingen skulle tru at nokon kunne" game'e)

  3.  

    tenker nok jeg kjøper meg en https://prisguiden.no/produkt/acer-aspire-v5-573g-i5-4200u-8gb-ram-180944 haswell prossesor, 750m, 2 cm tykk og plass til en mSATA ssd til kun 6290kr, lett sier jeg :)

     

    Hadde lett betalt litt mer for å få FullHD IPS utgaven, 1366 x 768 er stusselig:

    http://cdon.no/elektronikk/15inch_acer_v5-573g-54201250aii_intel_core_i5-4200u_-_12gb_-_500gb_-_windows_8_-_15%2c6%22_-_geforce_gt7-23882848

    yes men da ble jeg 700kr mer fattig da xD viste ikke att det var en med full HD, takker. ;)

  4. Putte Radiator inne i ett kjøleskap, eller blir det kondens da?

    Er skapet stort nok skal ikke varmen være mye til problem

    Fryser går sikkert også an

     

    "eller blir det kondens da?" tror nokk det ja. beste du kan gjøre er vel (tipper dette altså, har ingen anelse selv) blir vel å sette selve pc'n i fryser/kjøleskap med "no frost" selvsakt da siden hvis det ikke er noen frost som kortslutter, så isolerer du der kablene går ut skal ikke fryser/kjøleskap slite heller.

  5. Vet at flytende nitrogen er ~200'C, men tenker jo på at det blir varmet opp av prosessoren, så prosessoren vil jo ikke holde så lave temperaturer, mener og ha sett de ligge på 40-50'C under load.

     

    så på verdens rekord videoen til amd, tror de sa 7,8Ghz der med temp på 185- tror neppe en oc får nitrogen ned til 50-. 7,8 er nokså bra da dette er jo "grensen" til nitrogen i dag så selv på en overkill overclock så tviler jeg på 50- har ikke orket å lete no mer da :p

  6. Er litt trist at man kan kjøpe opp alt, å bli vip eller det å kjøpe gold er ingen prob, de må jo tjene penger på en måte men det som får meg til å spille er jo det med å uppgrade en class, lære den og uppgrade en ny en, liker å spille med litt variasjon på tribes, hittil har jeg alt det beste på path, brute, soldier, jugg, inf og sentinel. er det ikke en bra runde å være pathfinder så kan jeg trolle sentinells med inf, eller bare eie alt med brute. men er jo ikke no jeg kan gjøre med det håper de tjener godt på det da tribes er et flott spill... ... M04R CTF blitz maps plz. :D

     

  7. 49 - 99 kr er perfekt pris for mye underholdning, mindre pris er nokk ikke nødvendig for min del enda håper de får inn flere store navn siden det er noen hull i spotify som irriterer meg.

     

    Men mer gidder jeg nokk ikke 199 eller 149 i måneden blir for mye for meg dette er noe Warner Music Norge ikke forstår. jeg har lastet ned album siden det å kjøpe alle cd'ene til musikksmaken min blir dyrt men med spotify får jeg utvalget jeg trenger.

     

    Har betalt spotify for et års abonnement og har brukt 1200 kr noe som blir ca. 1000 mer enn jeg noen sinne har brukt, siden det å kjøpe har jeg alltid tenkt blir litt for dyrt, skulle jeg betale mer kunne jeg likså godt kjøpt cd'ene istedenfor (unntatt det at spotify er mer praktisk å bruke)

     

    En grunn til at jeg bruker spotify er det at jeg kan ha det på både pc og telefon hvor jeg også har et bredt utvalg av musikk som jeg kan høre på hvor enn jeg er og kommer jeg på en sang er det bare å søke.

     

    Har tregt nett 0.6/0.1 Mbs "sad but true" så streaming blir et problem hvis jeg skal game eller sørfe på nettet noe som ikke blir et problem med cd'er men "offline mode" er noe som jeg forguder og som fikk meg til å starte med spotify og det at man slipper å ta inn og ut cd'er + spillelister til gaming.

     

    Spotify pakker mye inn i et abonnement som er praktisk for brukerne. denne formen for musikk er viktig for at folk skal bruke mer penger på musikk nå til dags og ikke bare laste ned musikk, det er en mer moderne form for å bruke musikk som jeg absolutt vil støtte!

     

    Men spørsmålet er jo om man skal betale mer for abonnementet eller ikke. det jeg syntes er at 49 er nok for å slippe reklame osv. 99 er nok hvis man får tilgang til alle plattformer og offline mode noe som jeg mener er en god pris for spotify.

     

    Hadde jeg betalt 149, 199 eller 249 pr. mnd? Eh.. ikke 199 eller 249 men, jeg kunne ha betalt 149 hvis jeg hadde fått alle mine favoritt band på spotify og mulighet for lossless kvalitet men, man må få mer i pakka hvis man skal betale mer. mindre er det nokk ikke grunn til å betale dette vil kun gå ut over artistene som skal tjene penger.

×
×
  • Opprett ny...