Gå til innhold

pokemoon

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pokemoon

  1. "Kundene velger One Call fremfor alle, og dette er godt dokumentert og kjent for alle operatører i bransjen, sier Eriksen til Inside Telecom."

     

    Så det betyr at One Call er den største mobiltilbyderen i Norge? Jeg tenkte både Netcom og Telenor og Tele2 var no større jeg... Kan herr Eriksen gi oss noen beviser for påstandene sine? Når det er sagt, en mer irriterende personlig her(i reklamene ihvertfall) skal man lete lenge etter. Og det at han i tillegg innbiller seg at kundene er dumme og biter på tullballet hans er jo enda verre. Aldri i verden om jeg skal gå over til One-Call. Jeg bosetter meg heller på en øde øy med NMT 450.

    • Liker 2
  2. I dag bestilte jeg Sony Smartwatch 2, Gear er for dyr, stor og må lades hver dag.

    SW2 er også ubehagelig dyr, men da kan jeg pensjonere min gamle SW. Gleder meg til å slippe å trykke på knappen for å se hva klokken er.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=795711

     

    Tror du må lese kritikkene om denne...

    Spesielt den biten om at den er ubrukelig i sollys, og at om den lader helt ut er den fullstendig ødelagt... Den der kjøper JEG IKKE...

     

    http://reviews.cnet.com/watches-and-wrist-devices/sony-smartwatch-2/4505-3512_7-35798775.html

  3. Hva?! Finnes Facebook fremdeles...? Trodde de havarerte og døde en liten stund etter at jeg slettet profilen min jeg... Det er nesten to år siden. Gud bedre så mye mer tid jeg har til hobbyer og annet bra siden jeg kutta ut det der.. Dessuten, jeg vil ikke vite hvor perfekt eller miserabelt livet til folk er. Ei heller bryr jeg meg om hva folk har til middag, hvor mye de gleder seg til sydenturen, 1000 sydenbilder av seg selv i forgrunnen, 1000 sydenbilder av barna som leker i bassenger, halvparten ute av fokus. Jeg driter i at lønningen til folk er brukt opp og hvor i h34539 de gleder seg til den 12, slik at de har råd til den nye sofaen mannen deres nekter å kjøpe. Selv om han jobber i olja mens hun jobber i helsesektoren. Jeg bryr meg ikke stort om hvor mange som liker at naboen har ENDA en gang vært på trening, hvor hun har tatt av IHVERTFALL 0,5kg slik at bikinisesongen er berget. Jeg må løfte øyelokket for å ikke sovne av når jeg ser at folk liker at andre har likt at Erna Solberg og Jensemann krangler om formueskatt(Dette går jeg bare ut fra, jeg kutta ut fb for 2 år siden). Om det skulle være noe jeg faktisk likte med facebook så var det å sjekke opp single fotballdamer i nabolaget, samt følge med på når sønnen min har fotballkamp(av samme grunn egentlig)...

  4. Er ikke vanskelig å se at artikkelforfatteren sitter på en windowsmaskin, for her var det ikke mye informasjon for macbrukere. dårlig rett og slett.
    Facebook har jo samme GUI på osx og windows?

     

    "Det er faktisk overraskende lett å redde dine digitale filer. For Gmail kan du benytte deg av programmet Gmail Backup,..."

     

    Dette er et windowsprogram og ikke tilgjengelig på Mac. At Facebook har sin egen backuptjeneste er knapt en nyhet, det har jo eksistert i flere år.

  5. Har slettet alle de vennene mine some går under de som er nevnt over. Facebook ble et mye bedre sted.
    Eller like greit slette sin eigen facebook konto for det er rett og slett intet fornuftig eller interressant som foregår på facebook (/sosiale medier generellt)...

     

    Nettopp. Over ett år siden jeg slettet min og har aldri sett meg tilbake. Og gjett om jeg har fått bedre tid nå. Uten den daglige timen med tanketom lesing av andres hverdag har jeg plutselig mye mer tid til min EGEN hverdag :) digg!

  6. En billigmodell, og en iPhone 5s med større skjerm hadde nok hjulpet godt.Selv tror jeg hypen begynner å falle bort etter hvert. Forbrukerne begynner endelig å få øynene opp for andre konkurrenter i markedet.

     

    Tjah. Jeg vil nå heller si at nivået har vært kunstig høyt, og at det nå stabiliserer seg på et 'normalt' nivå. Om man sammenligner Apple sin verdi den siste tiden med sammenlignbare konkurrenter ift omsetning er det liten tvil om at fallhøyden har vært stor.

     

    Det kan også være at det er først nå markedet får litt panikk etter steve jobs død. Men en oppgradering av iOS til noe mer moderne(looks) vil nok også hjelpe. Nye Mac Pro, kanskje iTV osv er også elementer markedet venter på. Ikke sikkert det er så dumt å kjøpe Apple aksjer dette eller neste kvartal.

  7. ...og så tror to studenter fra Tromsø at de bare kan bestille noen containere fra Kina og klistre på en logo, kalle det for sitt eget, så ville de bli styrtrike.. At det er så lett. Det er en skam. Det er latterlig. Det er svindel og fanteri. Tok de riktig pris skulle jeg holdt dette for meg selv, men 2.500 kroner(!) Uten en eneste omtanke for de andre produktene på markedet til den prisen som er ca. 1000 ganger bedre på alle tenkelige måter.

     

    Er så enig så enig. De prøver å ta alle snarveiene i boka, pluss noen tusen til, og det ser fremdeles ut som om de tror at de kan lykkes, om de bare er tålmodige nok.

    Penn og papir i 2011 gitt. Hva tegnet de da? Plasseringen av wi-fi, mikrofon? Pft! Jeg vet fremdeles ikke helt om jeg skal le eller gråte av disse guttene, men at de har problemer med virkelighetsoppfatningen er det ingen tvil om. Og disse korreksjonene de har tvunget amobil å skrive om er jo bare latterlige.

  8. Jeg kommer ALDRI, jeg gjentar ALDRIG til og kjøpe en mobil som har noe med facebook og gjøre!Forstår ikke hvem som vil ha noe slikt! Det er jo ille nok og være på facebook om man ikke skal ha en telefon som er så integrert også.Nei den kommer aldri i mitt hus.
    Kan jo bare se for deg hvor ille det kan bli/vil bli om Facebook mobile erstatter det tradisjonelle mobilnettet. Alle må være brukere, og folk som ikke er brukere blir fryst ut. Grøss.

     

    Skjønner tanken, men før dette skjer vil hele verdens teletilsyn og konkurransetilsyn ha satt ned foten for lenge siden. Men fyh for en skremmende tanke ja..

  9. Størrelsen på Nexus 7 er imo helt perfekt, rett mellom størrelsen på laptopen og telefonen.

    Det er dette jeg tenker også. Jeg hadde tidligere et Asusbrett på 10,1", men det føltes for stort. Det å ligge på sofaen med dette ble bare rot, og det var for tungt og stort. Som å sitte på første rad på kino... 7" er perfekt, midt mellom 4,x" og min macbook på 13,3".

     

  10. Det er godt mulig at interfacet deres er tilpasset mobilreklame, men de må passe seg så de ikke blir sett på som bloated, slik mange oppfatter facebook. Det fine med twitter er jo det minimalistiske designet. Blir dette fylt opp med diverse "dritt" regner jeg faktisk med at de vil miste brukere. Som kjent går mange på do/lager kaffe når det er reklame på tven, og alle ser på det som en befrielse når de ser på netflix, en reklamefri plattform. Jeg tror TV kommer til å slite i fremtiden pga de gjentagende, plagsomme reklamepausene.

     

    Samtidig har jo alle forståelse for at det må tjenes penger, men at man først skal betale for en tjeneste for så å dynkes i reklame føles på mange måter håpløst. Dette var litt på siden av temaet, men men..

  11. Er vel heller det at det nå har blitt mer vanlig å bygge PCen selv istedet for å kjøpe ferdigbygd enn før.

     

    Dette var en veldig snever uttalelse. Det virker som om du tror at alle er gamere som bygger selv. Folk flest, noen jeg tipper å være 99,xx% kjøper PC fra hylla. Laptoper er jo som regel ikke bygge-pc, og det er jo lenge siden de gikk forbi stasjonære pcer i salgsvolum.

     

    Når det er sagt. OM de store produsentene går bort fra PC/laptop er det et enormt segment som blir borte. Mange er fremdeles veldig avhengig av et skikkelig tastatur og kraftig programvare, større skjermer og flere tilkoblingsmuligheter. Jeg ser ikke for meg at dette skal skje, det ville isåfall blitt en betydelig tilbakegang i teknologiutviklingen.

  12. Hva er det med Microsoft og versjonsnummerering? Hvorfor er Windows 8.1 Windows versjon 6.3? Hvorfor ha to versjonsnummer?Samme i Windows Phone hvor det som kalles Windows Phone 7.5 er versjon 7.0, og Windows Phone 7.8 er versjon 7.10? Hva er poenget?

     

    Noen liker å gjøre det mer kompisert enn det som er nødvendig. Dette er noe som henger igjen fra DOS, og det gir utviklerne litt mer følelsen av å være nerd. Fullstendig unødvendig, men who cares lizzm...

  13. Det er da vanlig praksis for kinesiske produsenter å kopiere produktene de får i oppdrag å produsere. Like vanlig som å jukse unner penger, bruke billigere komponenter en avgjort osv. De burde har valgt Taiwan som produksjons sted heller

     

    joda, det er nok riktig. men at de skulle kopiere et design, som allerede eksisterte, fra noen studenter, som ennå ikke var lansert? NEI. det er så alt for tydelig at de har plukket fra hylla og brandet det. At de påstår at de har forbedret funksjonaliteten ved å flytte mic og wi-fi sier jo bare sitt om hvor fullstendig bak mål de er. Jeg mistenker at omplasseringen handler om at den ene av disse to mener å ha spesialkunnskap på området. Det i seg selv er nokså morsomt.

  14. Hvorfor har ikke disse guttene noen bilder fra disse "helt enkle prototypene" fra 2011? Det hadde jo vært morsomt å se...

     

    Da var det kommet en anmeldelse! Overrasker ikke meg iallefall, og jeg hadde faktisk alltid tro på at produktet også kom til å komme ut, som en kina-pad med norsk navn stemplet på.

     

    http://www.amobil.no...9-7-life/131023

     

    Ja, det trodde jeg også. Så lenge de hadde forhåndsbestillingene og pengene klar ville det bli et produkt. Det er jo slik det er med wholesale...

    • Liker 2
  15. Klarer ikke hold meg unna.. Dessverre.. Viser i min kommentar her til det som er skrevet og kommentert i denne tråden, samt disse åpne dokumentene og artiklene på nettet:

     

    http://www.utropia.no/?p=17585

    http://www.nokitrade.com

    http://www.tpad.no

    http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8398550

    http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8407857

     

    -------

     

    "Det utvendige designet på T-Pad-serien har frem til nå vært et privat fabrikkdesign. Nå har vi derimot begynt en ny og spennende prosess med 3D modellering. Prototyping og nyproduksjon vil pågå gjennom året. Dette vil gi oss et 100 % unikt design, og våre kunder et utrolig kult produkt. Dette er en stor drøm for oss! Avslutter de to unge gründerne."

     

    Hæ? Det er jo NETTOPP slik man designer et produkt nå for tiden. Har dere fullstendig glemt at utseende og ergonomi er noe av det som står i høysetet når man velger en padde? Android har jo alle, og alt annet handler jo om spesifikasjoner!

     

    -------

     

    "Fabrikken har på sin side solgt flere av disse modellene som vi har utviklet i fellesskap til blant annet tradingselskaper som lanserer de på såkalte b2b-markeder. Selv om det er vi som har utviklet spesifikasjonene så eier vi ikke fabrikken. Det har gått fort i denne prosessen og rettighetene til spesifikasjonene ser det dessverre ikke ut til at vi kan sikre oss, legger de til."

     

    Så det dere sier er at AV ALLE designs i hele kinapadverdenen er det akkurat deres som har blitt kopiert over lav sko? FØR dere har hatt mulighet til å selge ORIGINALEN? Har dere noen peiling på hvor utrolig teit dette høres ut? Ikke bare har alle andre kopiert dere, men de har til og med fått det ut på markedet før dere. Utrolig. De er jo dødelig effektive de kinaprodusentene.

     

    -------

     

    "Så gjorde de veldig gode avtaler i Kina etterpå, som sørger for at de vil gjøre det bra, legger Hall til."

     

    De må være litt av noen karer de guttene her, som klarer å få så veldig gode avtaler for et marked som er så lite som norge.

     

    --------

     

    "De har også fått hjelp av kommunen og firmaet Norinnova, som spesialiserer seg på kommersialisering av ny teknologi."

     

    Kan noen hjelpe meg til å forstå hvilken NY teknologi det er Insentivia har kommet opp med som ikke allerede er oppfunnet? Jeg regner med at de har tatt patent på dette? Det kan jo umulig være designen for den har jo allerede halve verdenen kopiert...

     

    -------

     

    Når det gjelder flyttingen av mikrofon, wifi, og alt det der. Jeg har en mistanke om at denne herren som har studert wifi har brukt sin "ekspertise" på å "forbedre" produktet slik at de kan si at de har kommet på dette selv. Når det gjelder plasseringen av knappene ble jo dette slaktet i amobils test, men jeg vet ikke om det er samme plassering på tpad som på de andre "kopiene" så det tør jeg ikke uttale meg om.

     

    Det er for meg helt utrolig at man kan lyve så jævlig at det spruter ut øra, for så å hele tiden gå tilbake på det de sa, og presisere og ordne opp i "misforståelser". Jeg har da aldri vært borte i noen artikler det har vært knyttet så mange "misforståelser" opp mot. Disse journalistene i amobil, nrk, nordlys må jo være helt fjerne hele gjengen, eller hva gutter?

     

    Det er også morsom lesning at Haug ikke hadde fått med seg at de likevel ikke hadde designet og gjort innovasjonen selv, for han hadde jo ikke den tekniske kompetansen. Helt utrolig. Det er så morsom lesning at hadde det ikke vært for at noen blir lurt av denne gjengen hadde jeg nesten bare ledd av det og latt det gå.

     

    Det å utgi seg eller produktet sitt for noe det ikke er kalles villedende markedsføring og er ulovlig i norge. Jeg klarer å lese såpass mellom linjene at de nok har hatt gode intensjoner. De VIL designe sitt eget produkt, de VIL være apple. Men i mellomtiden trenger de kapital, og for å få kapital er det enklest å bruke noe andre har lagd, nemlig OEM. Lettjente penger, og i mellomtiden kan de opparbeide seg den knowhowen de mener de trenger for å lage en "ordentlig" pad.

     

    Det at de nå leker med 3D modellering er jo bare morsomt, det er jo slik alle lager en design nå for tiden. Hvordan det kan gjøre kundenes kjøp bedre, vel, de lever i en boble disse guttene her, det er det ingen tvil om.

     

    Er nå også veldig spennende å vente på kommentarene til amobils test. Jeg regner med de har gode svar på hvorfor brettet suger.

    • Liker 5
  16. Anbefaler de som er interessert å google tpad, nokitrade, insentivia. Det er utrolig hvor mye rart disse guttene strør om seg av rariteter og uttrykk. Det er ingen tvil om de har et sterkt ønske om å være grundere, men de har nok enda en vei å gå. På meg virker det som om de har tatt den "lette veien" ved å gå OEM og klistre på sin egen logo. Feilen de gjorde er at de undervurderte folks behov for å avsløre feilaktigheter og løgn.

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...