Gå til innhold

safbnapiop

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av safbnapiop

  1. ER DET RART?!? Jeg jobber i butikk, og hvis det er en produsent som er vanskelig å ha med å gjøre, så er det Apple. De er så latterlig dårlige på å levere. Hvis du bestiller en vare fra de, så vet du ikke om du vil få varen før om et år, eller tidligere. Det er rett og slett ikke vits å prøve å selge det en gang - fordi at når vi først får det inn, så er alle borte med en gang. Da anbefaler man heller Sony eller Samsung.

  2. De har jo lagt ut annonsen, men de møtte aldri betingelsene kundeservicen var så opptatt av at jeg skulle følge. Da jeg sendte "Salg JA", godtok jeg betingelser jeg aldri fikk vite om eller se. Annonsen ble bare funnet hvis man søkte på selve navnet til annonsen min. Den lå ikke under noen av kategoriene, det gjør den fortsatt ikke - og kundeservicen kunne heller ikke finne den. Så den er ikke på noen måte eller i nærheten av "høylyst annonse".

  3. Hei folkens! Sitter i en liten knipe her!

    Den 11. Desember ringte Intermedia AS meg som telefonselgere ang. min brukte gaming-PC som lå ut på finn.no (Til tross for at jeg hadde huket av for at jeg ikke ønsket kontakt med telefonselgere), og dette var andre gang de ringte meg. Selgeren slo ned prisen og sa at jeg måtte betale ~200kr for at de skulle legge ut en høylyst annonse på nettsiden deres. Hvis produktet ikke ble solgt iløpet av to uker, skulle samme avtale få fortsette. Jeg var i farta, og aksepterte dette ved å sende melding "Salg JA" til et visst nummer.

     

    Dagen etterpå, og flere dager, sjekket jeg nettsiden, uten å finne noen hint om PCen min. Datamaskinen min ble veldig snart, og jeg fikk faktura etter at jeg hadde solgt PCen. Jeg lot være å betale, og fikk dermed purring.

     

    Idag konfronterte jeg kundeservice med argumentene mine. Annonsen møtte aldri betingelsene i avtalen. !!Og nå skal dere høre: Jeg fikk aldri vite om noen betingelser eller avtaler da jeg gikk med på kjøpet, han sa bare at jeg måtte sende meldingen. Da Kundeservicen mente at jeg hadde visse betingelser, som å betale fordi jeg hadde brukt en service hos dem. I min mening hadde jeg jo ikke det. PCen min lå ikke der. Hun sa den gjorde det, HVIS du søkte på navnet på den spesifikke annonsen. "I call bullshit!" sier jeg bare..! Den ligger ikke som noen type høylyst annonse, og du finner den heller ikke i kategoriene for PC.

     

    Hva synes dere om dette? Jeg vil ikke være kjip, men gidder ikke betale 290kr for ingenting.! Hva kan jeg gjøre med dette? Setter stor pris på svar! Takk!

     

    Hilsen Håkon.

  4. Nå kan ikke jeg noen ting om biler (eller såvidt da) og er for øyeblikket en nedverdigende latsabb når det gjelder slikt arbeid. Da verkstedet imorges ringte og sa at personen som ringte tidligere hadde glemte å regne med rabatten, takket jeg ja. Aner ikke hvilken type rabatt dette er, men det kom på 19000 for en eller annen grunn. Tanker? Takk skal dere alle ha for hjelpen! Tusen hjertelig takk. :)

     

    Mvh Håkon

  5. Som vist i første post er den eneste jeg virkelig kan stole skikkelig på når det gjelder kunnskap, er det maskinisten - og han tar 7000,- for å fikse den. Da dette er noe av de verste scenarioene jeg kan få, vil dette som vist koste mye. Jeg fant en bil som ser veldig ideell ut, og vil sannsynligvis gå for den. Så planene er nok å kjøpe den og prøve å selge bilen som den er e.l. Hva tror dere?

  6. Verkstedet ringte. De måtte demontere toppen. Ventilene var bøyd, ta av toppakningen, mm. Det ville bli 36000kr. Tror jeg skal selge bilen slik som den er (ihvertfall prøve), og se fram mot en ny bil. Gidder ikke bruke 25000kr på den bilen der. Var så skeptisk da jeg skulle til å kjøpe en Renault, men tilbudet var så bra!..

    • Liker 1
  7. Takk for svarene så langt! Skal høre med maskinisten hva han synes om dette. Jeg har litt erfaring med skruing på moped, men jeg vil anta at det ikke er i nærheten av skruing på biler. Skal se litt rundt på nettet etter instruksjoner etc. og høre med andre.

     

    Maxopp, verkstedet sa at de ville demontere toppen, da de ville være sikker på at alt var i orden. Men jeg er klar over at det ikke må være nødvendig. Etter hva jeg fikk med eg fra telefonsamtalen med verkstedet, er de ikke sikre på om de virkelig må ta av toppen.

     

    Takk.

  8. Hei folkens! Fersk bilsjåfør her. Jeg er en 18 år gammel gutt som nylig har fått lappen. Kjøpte meg en Renault Megane 2003 for en billig penge i juni, da var den gått 116000km. Jeg tenkte at dette hørtes bra ut. Da jeg ikke er noe erfaren med bil eller dens interne komponenter, spurte jeg ikke om registerreima var byttet da vi kjøpte bilen (Noe som jeg vet burde gjøres omtrent hvert 4-5 år).

     

    Nå har jeg havnet oppi noe skikkelig dårlig her, med en reperasjon foran meg som sannsynligvis vil koste 25000kr etter bare 3500km, (Det var det Renault verkstedet gjettet på etter første time, men for øyeblikket tar de en grundigere sjekk). Nå har jeg snakket med en maskinist som bor i nærheten, sendte meg denne eposten om kostnader hvis jeg ønsker å få han til å reparere istedet.:

     

    Hei kan tilby reperasjon av din bil med følgende priser:

    Brukt motor type k4j-730 97000km kr 10000.-
    Frakt motor kr 4000.-
    Registerreimsett inkl strammehjul kr 2212.-
    Multireim kr 363.-
    Oljefilter kr 160.-
    Luftfilter kr 234.-
    Tennplugger 4stk a107kr kr 428.-
    Motorolje kr 500.-
    Girolje kr 400.-
    Kjølevæske kr 500.-
    Arbeid kr 7000.-

    Totalt kr25797.-

    Så nå står jeg jo med noen spørsmål igjen: Skal jeg reparere den hos han? Vil det være billigere å kjøpe ny motor istedet (Noe han mener vil være det beste) for å få fikset alt? Hva vil være det beste valget, noen som kan se på dette?

     

    I tillegg satt jeg og faren min å tenkte litt - da vi kjøpte bilen sa aldri selgeren noe om registerreima, og han skrev under på at det ikke var noen ting feil med bilen. Kan vi bruke dette til en fordel - da det faktisk var noe feil med bilen?

     

    Setter utrolig stor pris på tilbakemelding!

    Mvh Håkon

  9. Hei! Min moped var tidligere fullt trimmet. Så en dag sommeren 2012 skjærte den seg. Så jeg fikk en maskinist til å fikse litt for meg i motoren og bytte veiv og veivlager, i tillegg til diverse pakninger.

     

    Nå ble han endelig ferdig, og jeg satte på de gamle orginaldelene til mopeden. Men det er noe rart med mopeden. Når den nærmer seg 4-5000 omdreininger, synker omdreiningen sakte. Jeg kan ikke gi gass, det skjer ikke stort. Mistenker at forgasseren er skyldig, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Noen som har noe hjelp å tilby? Setter stor pris på svar! Takk!

     

    Skaugify

  10. Hei! Har bygget en PC for en venn. Da jeg var ferdig å bygge den, slo jeg den på, men jeg fikk ingenting på skjermen. Prøvde å fikse dette ved å;

     

    - Ta ut harddisken og dvd'en (Ettersom de ikke er kritisk for at PCen skal fungere)

    - Ta ut RAMen, bytte slots for RAMen

    - Ta prosessoren ut og inn igjen

    - Ta ut alt bortsett fra CPU, GPU, PSU og Mobo

    - Ta ut og inn CMOS batteriet

     

    Her er specs:

    GPU: MSI Radeon HD 7850 1GB

    CPU: AMD FX-8120 8-Core AM3+

    MOBO: Gigabyte GA-990FXA-UD3, Socket-AM3+ ATX

    RAM: Kingston DDR3 HyperX PnP 1866MHz 8GB Kit (2x4GB)

    PSU: Silver Power SP-S850M 850W ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Modular

    HDD: Seagate Barracuda 2TB SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3.5"

     

    Bare så dere vet det, så virker det som om prosessoren ikke sitter veldig godt fast i socketen. Hvis jeg løsner hengslene til kjøleren, kan jeg dra ut prosessoren, selv om "låsen" på socketen er på. Er ikke veldig kjent med AMD sockets derimot.

     

    Takk for hjelp!

    Mvh. Skaugify

×
×
  • Opprett ny...