Gå til innhold

KragHack

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KragHack

  1. bestilte meg Xbox live gold i dag. Skulle da være mulig og lagre spillklipp og skjermbilder til OneDrive. For det første får jeg bare lagret noen av bildene. resten får jeg bare meldingen "beklager, det valgte skjermklippet ble ikke lagret. prøv på nytt". For det andre finner jeg ikke de bildene jeg fikk lagret noe sted. Er det ikke mulig å få de til pc`n? Hva er da vitsen med det?

  2. Vil ikke si at det er så ille. Fikk wp 8.1 på våren, lumia cyan i sommer og lumia denim oppdatering nå i jula/nyåret. Kommer det mye oftere på android/ios?

    Er enig i at det bør komme ett nytt flaggskip snart da. Det er en telefon jeg mest sannsynlig skal ha.

    Kjempe fornøyd med WP! eneste er noe app mangler, men det lever jeg fint med. :)

  3. Jeg har en surface pro 2. Den er som en Laptop og kan gjøre alt! :)

    Har brukt den i over 1 år nå og aldri hatt problemer. Kan også kobles opp mot stor skjerm enten ved minidisplay porten eller speile trådløst via miracast. Begge måter er med lyd.

    Nå har jo surface pro 3 kommet som har større og bedre skjerm + blitt en del tynnere og letter. Kickstand er også genialt.

    Anbefales på det sterkeste! :)

  4. men batteritid kommer an på så mye. Ta med nokia og appel ut i vinter norge. Da ser du hva de duger til. Alle har jo iphone nå om dagen, derfor er det alltid jeg som vet hvor langt vi har gått og hvor vi har gått. Det er mange fine apper, men ingen som fikser dårlig hardware.

×
×
  • Opprett ny...