Gå til innhold

extrajumbo

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av extrajumbo

  1. Penger som jeg tjener inn i mitt AS nå, hvordan utbytteskattes de nå ift neste år?

     

    Betaler jeg 27% selskapsskatt for 2015 og beslutter å ta ut resten av overskuddet for 2015 som utbytte som kommer på privatkonto i 2016 som da igjen beskattes med ny sats på 28,75%? Eller skattes det etter gammel sats på 27% selv om jeg får utdelt utbytte i 2016?

     

    I så fall vil det vel lønne seg å ta ut utbytte rett før nyttår, men da må jeg betale en revisor for mellombalanse.

     

     

     

     

  2. Skal selge min praksis, største del av summen er goodwill. Tenkter å avslutte enkeltmannsforetaket, eller ihvertfall ikke ha noen aktivitet i det, da jeg skifter jobb.

     

    Betalte en viss sum for samme goodwill da jeg kjøpte praksisen, men denne har økt i verdi og det kommer til å bli gevinst ved salg. Hvordan skattelegges dette? Hadde håpet på at det var regnet som kapitalinntekt med 27% skatt. Eller skattes det som næringsinntekt som jeg må ta med i regnskapet, med mye høyere sats...

  3. Hva mener du egentlig? Normalt antall pust i minuttet er 11. Det vil si at tiden mellom hvert innpust blir 5 sekunder. Det å ikke puste i 3 sekunder blir da helt normalt.

    Kanskje han mener pustestopp mens han holder på å ta en pust. Det er ikke vanlig å stoppe pustebevegelsen i brystkassen midt i en "pust"?

  4. Ja, kost er sikkert viktig. Mer viktig er kanskje fysisk aktivitet for å opprettholde god sirkulasjon til foten. Når det gjelder glukosamin har ikke det noen effekt. Cellene som lager brusk, greier ikke å ta opp det glukosaminet og nyttiggjøre seg av det.

×
×
  • Opprett ny...