Gå til innhold

hams

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hams

  1. Jeg tror at om ikke mange uker vil mange av det nye spillets ubalanser bli rettet opp i oppdateringer, og spillere vil ha laget modifikasjoner som kan få dette nye spillet til å gjøre ting dets forgjenger bare kunne drømme om. Slik spillet er i dag når det ikke opp til sin navnebror fra nittitallet, men slik det blir om noen måneder tror jeg det har blitt vesentlig forbedret av Sid Meier og alle hans spillere – kanskje til et nytt mesterverk.

     

    Er dette noe som faktisk skjer, eller bare noe folk (som meg) håper at skjer? Dersom det skjer, noen anelse om når? Og dersom det har skjedd, hvor får man tak i det?

     

    Mdifikasjoner er vel allerede ute. Og jeg tipper oppdateringer er på vei også, spillet i dag virker jo ikke så godt egnet til å putre avgårde med sine egne saker, og lage en stor koloni, samtidig som man kan vinne utrolig fort på høye vansklighetsgrader ved å spille på en spesiell måte. Balanseringen virker dårlig, og lite fleksibel.

     

    AtW

     

    Fordi som trenger help eller ønsker å tilgang til modifikasjoner. Prøv forumet på http://apolyton.net/colonization/11/159/

     

    Har selv prøvd denne patchmod'en http://apolyton.net/forums/showthread.php?...threadid=180830 og den løser mange av feilene i orginalen.

  2. Har også hatt det samme problemet. Hadde kastet orginalembalasjen på skjermen så Infocare sendte en ny skjerm slik at jeg kunne sende den første i retur i den samme emballasjen. Bra service...

     

    Desverre så opplever jeg også samme feil med den nye skjermen, men ikke så ofte så med den første.

     

    Etter å ha lest denne artikkelen så er det vel bare å ta kontakt med Infocare igjen...........

  3. Har hatt en Insp 9100 selv nå i to-tre uker og er så langt veldig godt fornøyd. Jeg valgte en en 1680x1050.

     

    Har også erfaring med Insp 8200 med 1600x1280 oppløsning med en mob. 9000 skjermkort. Synes at oppløsningen blir noe høy og skriften noe liten på en slik skjerm. Dersom du tenker på spill så vil det uansett være umulig eller ikke spesielt gunstig med en slik høy oppløsning.

     

    Kjører Far Cry på 1680x1050 på min insp 9100 og det er bare helt NYDELIG. Har foreløpig ikke sett så mange andre spill som kan kjøre på denne oppløsningen. En del klarer 1280x800 uten problem.

     

    Uansett så vil jeg ihvertfall ikke valgt 1280x800 skjerm. Du vil garantert angre i ettertid.

  4. Har nettopp kjøpt en dockingstasjon til min jobb pc, en Insp 8200. Har hatt en del problem med at pc'en plutselig "henger" og jeg må starte på nytt (har mistet en del arbeidstimer :mad: )

     

    For å løse problemet så tenkte jeg at kanskje en Bios oppgradering ville hjelpe. Problemet er bare at pc'en selvfølglig fikk ett illebefinnene mitt i oppgraderingen og nå har den erklært seg selv som død :cry: . Når jeg trykker på startknappen så lyser den opp i 2-3 sekunder før alt slukner igjen.

     

    Noen som har noe ide hva jeg kan gjøre for å få gang på pc'en igjen? Har sendt melding til dell, men har ikke fått noe svar enda.

  5. Har også opplevt at den den har vært "død" når jeg skulle slå den på :grumpy: . Har da koblet på laderen og så slått på mobilen med denne stående i, vipps så fungere den fint igjen :D Dette har sjedd selv om batteriet har vært fullt ladet.

  6. Min også var oppe på ca 10 sek. I tillegg så tok det ikke de annonserte 30min før batterikonet viste ved første lading. Ikonet kom opp med en gang og var fulladet etter bare 3 timer. Noe uvanlig med tanke på at Noka telefonen skal ligge til lading 10-12 timer første gang.

  7. Kjøpe T610 i går og er så langt veldig fornøyd med den. Men jeg sliter litt med dekningen. Stort sett så viser dekningsindikatoren bare 2-3 streker innendørs. Hjemme, så falt faktisk dekningen helt bort flere ganger i går. Jeg har Netcom abonnement og har tidligere hatt flere Nokia telefoner uten tillsvarende problem. En Nokia 3210 med Netcom viser nesten full dekning hjemme mens T610 sliter.

     

    Er det noen andre som føler at antennen på T610 er dårlig, eller kan det være noe galt med min? :woot:

×
×
  • Opprett ny...