Gå til innhold

Lfcfanew

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lfcfanew

  1. er litt usikker etter som jeg ikke vet om kjølingen er god nok.. men en annen ting, prosessoren som er inne i de pcene som jeg har sett på er disse gode eller burde jeg kjøpe en med intel core i7 eller oppgradere senere? jeg har en laptop med windows 8.1 jeg kan vel bare bruke lisens fra den kan jeg ikke?

  2. Hei! jeg har hatt en laptop som nå har blitt ødelagt. etter som jeg brukte pcen bare til å spille har jeg tenkt å kjøpe meg en stasjonær pc. Jeg vil helst ha en ferdigbygget pc. budsjettet ligger på ca 10000 kr. har sett litt på disse

     

    http://www.multicom.no/Multicom-Tyrion-i519-Gaming-PC-Intel-Core-i5-4460e-8GBe-1TB-Harddiske-DVDRWe-GeForce-GTX-960-2GBe-600We-Uten-operativsystem/cat-p/c100583/p10630842

     

    http://www.multicom.no/Multicom-Tywin-i815-Gaming-PC-Intel-Core-i5-4690e-8GBe-1TB-Harddiske-DVDRWe-GeForce-GTX-960-2GBe-600We-Uten-operativsystem/cat-p/c100583/p10630841

     

    Men jeg er litt usikker på om disse er gode nok til battlefield, CSGO, League of Legends osv. Har dere noen anbefalinger etter som dette er min første stasjonære pc? Takker for alle svar :D (har sett litt på andre tråder men de nevner ingenting fra multicom)

  3. hei! jeg lurer på om det er noen som vet om det er mulig få en ny pc eller tilbud på en pc hvis du har supportavtale. Jeg har en supportavtale i 3 år og har hatt pcen min i 2 år nå. Problemet er at harddisken har blitt ødelagt 1 gang og nå er batteriet ødelagt på denne pcen. Jeg forventer at en pc skal holde i hvert fall 4-5 år etter som den koster ca 11000 kr. er det noen som har erfaring med dette eller?

  4. hei skal ha en presentasjon i morgen og gjør de siste forbereldesene, og lurer derfor på om dere kan hjelpe meg om jeg har skrevet rette ord. Har brukt litt google translate og vet at det er mange feil der men læreren vår bruker det også så da synes jeg at vi skal få bruke det. men her er teksten min håper på litt kjappe svar.

    hei!

    hola!

    jeg er 16 år.

    Mi 16 años

    jeg har en bror og 2 stesøstre.

    Tengo un hermano y dos hermanastras .

    de heter sander, sandra og Natalie.

    llamaron lijadora , Sander, Sandra y Natalie

    de heter sander, sandra og Natalie.

    Sander tiene 19 años , Sandra tiene 22 años y Natalie tiene 20 años.

    Sander er 19 år, sandra er 22 år og Natalie er 20 år.

    Sander tiene 19 años , Sandra tiene 22 años y Natalie tiene 20 años.

     

    mine interesser er fotball og venner. jeg liker også å trene og å stå på ski.

    mis intereses son el fútbol y los amigos . También me encanta hacer ejercicio y el esquí .

    Tv og dataspill synes jeg også er kjekt.

    Tv y video juegos creo que es también muy agradable .

    Jeg bor i Savanger. det er ikke så langt vekke fra skolen jeg går på, Kannik.

    Yo vivo en Stavanger . no es tan lejos de la escuela que voy, Kannik .

     

    Kannik er en veldig stor ungdomsskole med 3 trinn. Skolen har ca. 600 elever, så den må være stor for å få plass til alle.

    Canon es una gran escuela secundaria con 3 pasos. La escuela cuenta con aprox . 600 estudiantes , por lo que debe ser grande para dar cabida a todos.

    Det er 3 hovedbygg og et annet bygg der gymsalen og svømmehallen er.

    Hay tres edificio principal y otro edificio en el que el gimnasio y la piscina es .

    lærerne på skolen er veldig snille og greie, spesielt spansklæreren min. Hun er alltid glad og snill, og lærer oss mye spansk.

    profesores de la escuela es muy amable y decente, especialmente españoles mi maestro. Ella está siempre alegre y amable , y nos enseña mucho español .

    Når jeg er ferdig på skolen vil jeg dra til Peru. Det ligger på vestsiden av Sør-Amerika.

    Cuando termine la escuela quiero ir a Perú. Se encuentra en el lado occidental de América del Sur.

    Det er et spansktalende land, så derfor passer det perfekt for meg som kan spansk.

    Hay un país de habla española , por lo que , por tanto, se ajusta perfectamente para mí como español

    Hovedstaden der er Lima, men jeg vil heller dra til Machu Pichu der inkaene bor. det er og veldig kjekt å se hvordan de bodde der.

    El capital que es Lima, pero yo prefiero ir a Machu Pichu , donde los incas viven . y es muy agradable ver cómo vivían allí.

    I tilegg til all historien er det en utrolig utsikt der oppe.

    Además de toda la historia hay una vista increíble allí.

    Det er nok hovedgrunnen til at jeg vil dra til Peru, på grunn av Machu Pichu og få bruk for all spansken Elin har lært meg.

    Es probablemente la razón principal por la que quiero ir a Perú , debido a Machu Pichu y hacer uso de toda tu Elin español me ha enseñado .

  5. hei pcen har begynt å bli veldig treg og jeg vil derfor fjerne alt og installere windows på nytt men så står det vent litt forbereder og så står det at jeg mangler noen filer og må derfor ha installasjons eller gjenoppretingsmediet for windows men nå har jeg ikke de, vet noen hva jeg kan gjøre? har brukt programmer som ccleaner Avg pctuneup for å få pcen til å bli kjappere men så ble den tregere neste dag har noen noen ideer? takker for alle svar! :D

  6. hei! jeg har hatt en del problemer med pcen de siste dagene. det var da anbefalt at jeg skulle resette pcen uten å påvirke filene men det som er problemet nå er at det står at jeg ikke har lastet ned nettverkskort. så står det at den ikke fungerer som den skal og kode 10 kan noen hjelpe meg?! begynner og bli frustrert nå! takk for alle svar :p

×
×
  • Opprett ny...