Gå til innhold

dunder1

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dunder1

  1. Tusen takk for hjelpen!

    Oki så det jeg kabinettet jeg linket blir for lite eller? Ja det H440 så fint ut, jeg liker det godt, men vet ikke helt om glass dør blir så godt mottatt. Det er samme størrelse som Fractal R4 eller? Kan kanskje gå for hvitt R4 isåfall? https://www.dustinhome.no/product/5010644190/define-r4?redirected=1

    Når du sier dette prispunktet, vil det si jeg får noe "vesentlig" bedre for 2-5000 mer eller er det ikke verdt bang for the bucks?

  2. Hei,

     

    Prøvde å lese gjennom ekspertoppsettene her, men ble ikke helt klok på hva jeg bør gå for. Har alltid bygget mine egne pc er, men endel år siden sist så litt utdatert.. Om noen kunne hjulpet hadde det vært helt supert. Budsjettet er fleksibelt i den grad at jeg ikke vil betale 1000kr ekstra for 5% høyere FPS, men heller ikke velge noe som er utdatert neste 17 Mai.

    Kabinett:

    https://www.komplett.no/nzxt-h2-midi-tower-hvit/630838

    Må nesten ha hvitt kabinett som er litt "stilrent" for at samboer skal bli fornøyd. Ellers ser jeg at det er midi, er det en ulempe? PC en jeg har nå er bygget i en sånn skoeske størrelse, og alt det styret med å få ting til å passe har jeg veldig lyst å slippe.

     

    Jeg trenger også en skjerm, helst hvit eller sølv / "ser fin ut...". Den kan komme utenom budsjettet. Her er jeg åpen for alt, gjerne større en 24".

     

    Ellers har jeg ikke så mange preferanser. PC en brukes kun til spilling/kontorarbeid og det meste av type spill. Den bør og være rimelig stillegående (er sånn lukket vannkjøling system (corsair?) noe å gå for?)

     

    Takk for all hjelp! :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...