Gå til innhold

GaffaDuck

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GaffaDuck

  1. Kjøpte min OnePlus 3 første uka den kom ut for salg, hentet den i Svergie for 90kr. Så totalpris ble vel rundt 3600. Beste kjøpet jeg har gjort! Jeg bestilte også dbrand skin i samme slengen, så nå ser telfon tøff ut! Bestilte også sånn pocket deksel på ebay, som jeg bruker når jeg er på jobb. Jeg har sluttet å lade om natten, litt på kvelden og litt på morgen. Om jeg ikke får 100% på morgen, er det ikke noe problem å holde ut en dag uten å lade.. Den er dessverre litt for laggete på snapchat ? bedre en min forgie nexus 5 men ikke like bra som galaxy s6.. Hadde snapchat funket like bra på android som det gjør på iOS ?..

    Med 64GB lagringsplass er det ikke noe problem å ha alle spillelistene på spotify offline.

    Jeg håper at det ikke det tar alt for lang tid før oxygen os komme med android 7, er vant med nexus.. ?

  2.  

     

     

     

    Da var en stk OnePlus 3 bestilt :) Håper den lever opp til forventningene.

    Hvor bestilte du fra, og hvordan er levering til Norge?
    Bestilte fra OnePlus sine sider, og sender mobilen til tyskland. Bruker https://www.mailboxde.com/ til å få den sendt hjem til meg.

     

     

    I tillegg til å oppgi prisen i dollar/euro så burde dere ha omgjort den direkte til kroner og et estimat på hvor mye det vil koste å få den inn i landet med moms og sånt.

     

    Var innom nettbutikken til OnePlus, men der var Hellas og Russland de eneste tilgjengelige europeiske landene. Vurderte også å bestille fra Aliexpress, men usikker på om dette er den europeiske modellen. Må først se hvordan det blir med frakt og toll, hvis jeg faktisk bestiller det til Sverige eller ikke...

     

    På OnePlus sine sider har de svensk butikk med svenske priser (3,695 svenske kr) : https://oneplus.net/se/3

     

    Jeg bestilte min der og får den sendt til Postkontor i Sverige, som Poste Restante.

     

     

    Hei, ja Poste Restante har jeg brukt tidligere til å bestille klær. Men når jeg har bestilt andre varer fra mange ulike nettsted, som iHerb, har det alltid endt opp med at varen har kommet til DHL-lageret i Stockholm og aldri kommet lenger fram, av ukjente årsaker. Det skjedde nå nylig med et par sko jeg bestilte.

     

    Adressen jeg da bruker er: 

     

    Poste Restante

    45201 STRÖMSTAD

     

    Er det den samme adressen du bruker? Hadde vært veldig hjelpsomt om jeg fant ut av dette problemet.

     

    Denne gangen valgte jeg å bare sende det til et postkontor i sentrum i Strømstad, for sikkerhets skyld. Langt å kjøre, men skit au...

    Heihei!

    Jeg har også bestilt Oneplus 3. Brukte Pr Strømstad, sendte de en mail om at jeg bestilt en pakke til dem.

    De holder vist til i karlsgate i Strømstad. Kan det være de du snakket om? Har null erfaring med post restarte og slikt.

  3. Ser ut som en helt fantastisk telefon! Må si at jeg tenker på å bytte ut min SG S2, men.... HTC M8 er litt dyr.

    Ellers lurer jeg og litt på det med 10/10 på batteritiden? 2600 mAh er jo tross alt en del mindre enn f.eks Z2 med 3200 mAh... Det er vel disse som skal få 10/10, og heller 9/10 på HTC One?

     

    Er enig med deg der, at det hadde vært fint å få byttet ut min SG G2 nå også ;) Har lenge tenkt på Nexus 5 som er ganske billig i forhold, men har jo hørt det skal komme en ny modell av Nexus snart også ..

  4. Hvis du vil ha en liten maskin, så kan du gå for et m-ITX bygg fra Komplett:

    Den så fin ut den pakka der ;) Hva er egentlig forskjellen på m-ITX og m-ATX ?

    Har sett litt på det kabinettet som du viser meg, men har heller lyst på "Cooler Master Silencio'n" som jeg tenkte på! Ser du velger en annen PSU, den er jo ganske mye billigere.. Og du tror den holder mål?

     

    Sorry for litt nooba spørsmål :/

  5. Hopper på tråden nå jeg ;)

     

    Jeg vurdere å bygge pc selv og ser at denne pakka dere har blitt "enige" om ser ganske bra ut! Jeg har null erfaring med å bygge pc men jeg er veldig interessert i det og det ser gøy ut. Har liksom sittet flere timer på youtube og sett på forskjellige builds og alt sånn!

     

    Så jeg lurer på hva dere tror om denne pakka.. den skal brukes til gameing og det fint om den er lett å flytte på/ ha med på LAN ogsånt.. Jeg vil helst ikke komme noe særlig over 7000,-

     

    KABINETT Cooler Master Silencio 352 Mini Tower MB MSI Z87M-G43 CPU Intel Core i5-4670K GPU EVGA GeForce GTX 760 RAM Crucial DDR3 BallistiX Sport 1600MHz 8GB HDD Seagate Barracuda® 1TB PSU Cooler Master G550M

     

    Jeg hadde også satt inn PSU'N "Corsair CX500M" men som jeg skjønt så vil dere heller gå for en annen en.. Og da veit jeg ikke om Cooler Masteren er ett greit valg istedenfor ;)

  6. Jeg og naboen min har veldig lyst til å ha lan i utehuset, men det er ikke nett der! Lurte på om det går ann koble en powerline adapter til ruteren (som står i hovedhuset) og sette den andre powerline adapteren i utehuse og koble en ruter til den igjen. Som jeg har skjønt så sender en powerline adapter Internettet gjennom strømnettet!! Mulig jeg tar feil. Men det er innlagt strøm i uthuset, Å jeg håper dette går. Vis det er noen som vet om dette funker eller om det er noen andre måter å gjøre dette på så hadde det vert fint om du hadde giddi å delt det ned meg

  7. Jeg vurdere å kjøpe ett par pc-høyttalere/monitorer. De skal brukes til forskjellig musikk, alt fra country til rap! ;) Må si at jeg liker vist det er litt ekstra mye bass.

    Har sett KRK RoKit-serien som har fått veldig mye skryt. Jeg fikk en lytte test på 4sound hvor jeg fikk høre KRK sine RoKit 5 (http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=721613&artno=195224) og M-Audio BX5 (http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=725805&artno=297380). De anbefaler M-Audio'n til studio monitor fordi den har mest "riktig lyd" og de sa at KRK'ene har solgt mye på grunn av de har litt ekstra med bass. Men har også vært borti Argon sine 7450A (http://www.hifiklubb...r_sort.htm#desc).

     

    Jeg har falt mest for en av KRK RoKit serien, men er ikke helt sikker enda!

     

    Tar imot all tips jeg kan få! ;) på forhånd, TAKK ;) !

×
×
  • Opprett ny...