Gå til innhold

heikis

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heikis

  1. Hei!

     

    Jeg vurderer oppgradering av 24" pc-monitor.

     

    Fra før av har jeg en Samsung 24" LCD Syncmaster 245B TCO-03 fra 2007 som kostet 4000,- den gang. Selv om den kostet 4000,- ble den betegnet som en billigskjerm.

     

    Det må bli en billigskjerm, så jeg tenkte på denne: SAMSUNG SYNCMASTER S24B350H 24" http://www.dustinhom...tm_content=1517

     

    Er LED-skjermene blitt mye bedre enn LCD-skjermene fra 2007 eller er ikke oppgraderinga verdt det?

     

    Takk for evt. svar!

  2. Har selv en Meizu MX 4-core som banker det som er av 4"-telefoner på markedet her i Norge/Europa. Ytelse på linje med Galaxy S III, One X osv.

     

    http://www.gsmarena.com/meizu_mx_4_core-4697.php

     

    Ulempen med denne er selvfølgelig at den ikke selges i Norge og er relativt dyr å importere, men når det er sagt er jeg utrolig fornøyd med min. Topp komponenter, i hovedsak fra Samsung og Sharp. Kameraet er fra Sony og kan måles opp mot det bedre på markedet.

     

    Ingen ting å si på spesifikasjonene på denne!

     

    Ikke rart den ikke selges i Europa og Usa når den er såpass lik iPhone 3. Vil nok få problemer med å få lov til å selge den her :))

  3. min 4.3 favoritt er htc one s. den raskeste 2-kjernes telefonen på markedet (slår tegra 3 på noen punkter som er en 4-kjerner), drit rå skjerm som er fullt lesbar i direkte sollys, pent design osv. også har du en egen tråd til den her http://www.diskusjon...owtopic=1430766

     

    En venn av meg har denne. Det blir nok denne jeg går for. Stilren telefon.

     

    Selve dimensjonene på one s er mindre enn dimensjonene på htc 8x. Det er bra, fordi det er jo dimensjonene på telefonen som betyr noe for meg. En 4,3" med liten "ramme" rundt skal gå fint.

  4. Takk for utfyllende svar, Andrull!

     

    Jeg var litt korttenkt da jeg solgte min SII til fordel for en SIII. Jeg trodde også jeg skulle bli vant til den 4,8 tommer store skjermen, men det ble jeg ikke. Når man har iPad i tillegg, trenger ikke telefonen å være størst mulig. Jeg lander nok på 4,3" etter som det er flere valgmuligheter i den størrelsen.

     

    Ser du nevner HTC 8X. Jeg har sett litt på den på nettet. Den virker veldig kul, men hvis man ser på proposjonene så er den vel ikke veldig mye mindre enn en Galaxy SIII..? Virker som det er større sort ramme på 8x'en(skjermen fyller ikke hele telefonen)

     

    Det ser ut som 8X har et godt grep da. Det syns jeg er viktig.

×
×
  • Opprett ny...