Gå til innhold

stevia

Medlemmer
  • Innlegg

    197
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stevia

  1. Jeg tok fra hverandre alt som man skal og har satt på ny skjerm på telefonen. Jeg testa om den fortsatt fungerte ved å plugge i strømmen og den blinket og etterhvert lyste rødt (som betyr at den lader). Jeg satt på det derre grønne brettet (sorry, har ikke peiling på hva det heter) og plugget i de to kontaktene til skjermen. Så satte jeg i laderen igjen og den blinket rødt. Mens den blinket rødt snudde jeg telefonen over til batterisden og da sluttet den å blinke. Har ikke fått kontakt med den etter det og jeg klarer ikke finne NOEN plugger eller noe som ikke sitter i som de skal. 

    Noen som kan skjønne hva det kan være som gjør at den ikke blinker rødt lengre? 

     

    Hilsen frustrert.. 

  2.  

     

    ...?

    De 10 første treffene på Google er hvordan fjerne Trovi. Mener du å si at INGEN av de fungerte for deg? :S

    Nei, jeg finner ikke noe program som passer med de programmene som står der. Det virker som om at den er der uten at jeg kan avinstallere den eller endre på den. Men om du ikke kan hjelpe så får jeg vente om noen andre svarer her eller så får jeg spørre om hjelp på Lefdal :)
    Last ned gratis versjonen av malwarebytes og kjør en full scan, ta en omstart av pc-en hvis malwarebytes ber om det.

    Slett så ukjente utvidelser i chrome og velg Google som standard søkemotor og en ny valgfri startside.

     

    https://www.malwarebytes.org

     

    Takktakk! Er dette programmet trygt?

  3. ...?

     

    De 10 første treffene på Google er hvordan fjerne Trovi. Mener du å si at INGEN av de fungerte for deg? :S

    Nei, jeg finner ikke noe program som passer med de programmene som står der. Det virker som om at den er der uten at jeg kan avinstallere den eller endre på den. Men om du ikke kan hjelpe så får jeg vente om noen andre svarer her eller så får jeg spørre om hjelp på Lefdal :)

  4. Jeg har ikke så mye å si annet enn at jeg forstår din frustrasjon. Det eneste er at det er utrolig viktig at du må være glad i deg selv for at en annen person skal bli glad i deg og du må være lykkelig for deg selv for å være lykkelig sammen med noen. Så fokuser på å bli kvitt angsten først og så vil det bli enklere etter det.

    Du er bare 23 år og har i grunn ganske mange år på å finne deg kjæreste :)

     

    Du må heller ikke høre på hva vennene dine mener du kan eller ikke. Vil du studere psykologi så gjør du det. Men du kan ikke være psykolog med angst. Så dette må du ordne først.

  5. Lykke til da :) Har hørt at de er veldig skadelige siden man blir så og si tvunget til å ta abort om prevensjon skulle svikte under denne kuren på grunn av store skader på foster. Heldigvis for deg er du ikke kvinne nå da :p
    Men jeg har også hørt at folk har blitt mye bedre av dem.

     

    Håper det går bra :)

     

    Jeg går selv på en hard kur i 6 mnd nå, men mot en annen sykdom.

  6. Jeg må også legge til at jeg avinstallerte et program som jeg trodde kanskje var Triovi, men jeg tror ikke det var det. Så nå har jeg kanskje avinstallert noe som er nødvendig for at min PC skal fungere optimalt. Jeg aner ikke da.. Men ingenting virket uforandret i alle fall da jeg skrudde på og av PC'n så jeg tror den overlever.

    Jeg husker ikke hva programmet het heller da...

     

    Ikke drep meg nå folkens :w00t:

  7. Når jeg åpner google chrome går den til en sånn "trovi"-søkemotor i stedet for å gå til den standard "ny fane" der man kan se hva jeg har besøkt mest. Jeg lurer på hvordan jeg kan fjerne den?

     

    Det var også sånn at om jeg skreiv inn "blåbær" f.eks så gikk den ikke til google, men det har jeg klart å ordne ved å endre instillinger i google chrome og avinstallert noe.

     

    Jeg finner ikke noe program i "avinstaller et program" som heter Trovi. Hva gjør jeg da?

     

    Det eneste jeg synes er litt suspekt på den "avinstaller et program"-lista er "WinRar 4.20" og "quallcom atheros driver installation program" og "7-zip 920" men jeg tør ikke bare avinstallere disse og se hva som skjer når jeg ikke vet hva det er.

     

    Min PC er 1 mnd gammel og jeg har sånn avtale om at de på Lefdal kan fikse ting for meg i 6 mnd eller noe slikt, men best om noen kan hjelpe meg her da :)

  8. Det er mange som er jomfru som har onanert eller brukt tampong. Da vil det ikke gjøre noe vondt for denne kvinnen, men mange er nervøse første gang og for menn er det ganske vanlig at man ikke får ereksjon eller mister den på grunn av nervøsitet. Hos kvinner som er nervøse er vagina tørr og ikke blitt utvidet. Det vil da gjøre vondt for denne kvinnen å ha sex.

    Det er en sannsynlighet for at du ikke engang får inn penisen selv med glidemiddel.

     

    Hos en kvinne med jomfruhinne vil det gjøre vondt, men det er en myte at alle kvinner blør første gang. Denne myten gjør at det er helt utrolig vanskelig for spesielt muslimske kvinner å ha sex første gang siden det er forventet at det skal være blod på lakenet.

     

    Sex med noen som er jomfru er ikke noe å trakte etter. Det vil sannsynligvis være vondt for begge uansett om jomfruhinnen er i takt eller ikke.

    • Liker 5
  9. Om en telefon er hacket eller ikke, så kan ikke selve hacket ha noe å si så lenge telefonen er avslått.

     

    Det eneste jeg kan tenke meg er at viderekobling av samtaler er slått på, men dette er ikke noe hack, det er en funksjon. Sms'er kan ikke viderekobles.

    Okei. Bra. Bare rart det ikke har skjedd før og at jeg nå fikk beskjed om at han ikke kan nås..
  10. Sende en sms og samtidig be om å få en bekreftelse sms... Ligger en plass i valgene om å sende sms.

    Da får du melding når han får sms på sin telefon.

    Mest sannsynlig har du ringt feil nummer....

    Hvorfor skal jeg få en bekreftelse sms? Jeg ser ikke hvorfor det skal spille noen rolle. Han har jo telefonen, men den er skrudd av. Jeg har heller ikke ringt feil nummer. Nummeret er jo lagret på min telefon.
  11. Jeg prøvde å ringe kjæresten min i stad. Men det var ikke kjæresten som tok den. Det var noen som bare sa "halo" mange ganger. Kjæresten er i Tyrkia.

    Sendte derfor mld til kompisen hans og spurte, og han sa at telefonen til kjæresten er slått av fordi den er tom for strøm. Så er det noen som driver og ringer med kjæresten sin telefon uten at de bruker kjærestens telefon? Slik at det går på hans regning?

  12. Det er synd menn ikke har noe de skulle ha sagt når er kjerring blir gravid.

     

    Men dere får nå opprette holde denne whiteknight moralen deres om at vi bare skal stå å ta imot dritt ifra kvinnfolk.

    Så lenge det er kvinnen som har barnet i magen så er ting selvsagt hennes valg. Hadde vært motsatt om menn hadde vært gravid.

    Så det er en selvfølge at man ikke skal kunne bitte fast en kvinne til sykesenga og tvinge henne til å abortere mot hennes vilje. Dette ville vært et grovt brudd på menneskerettighetene.

     

    Om du vil ha noe du skulle ha sagt når du gjør en kvinne gravid, så får du knulle på de du er i forhold med bare da og ikke høvle over alt med vagina. Og eventuelt så kan du også bruke kondom i tillegg.

     

    Du slipper i alle fall å gå gjennom et svangerskap og du slipper å være en forelder om du ikke vil det. Det du kan gjøre er å passe litt på hvem du har sex med og at dere begge bruker prevensjon

    • Liker 1
  13. Det virker som at du TS kanskje bare ser menn sin side i saken. Du sier jo at du skjønner at abort er emosjonelt osv, men det er ikke et prevensjonsmiddel i det hele tatt. Jeg ble gravid i januar med han som nå er min ekskjæreste. Skjønte ganske fort da at ikke engang p-piller er 100% sikkert og at det er konsekvenser ved å ha sex. Jeg var jo en av de 0,4-0,6% som ble gravid på p-piller.

     

    Samtidig som jeg virkelig forstod konsekvensen av det, så begynte jeg å elske den lille spiren inni meg over alt på jord. Det er en kjærlighet som ikke kan beskrives. Helt utrolig sterkt.

     

    Min ekskjæreste som på denne tiden var sammen med meg valgte bare å ignorere meg fra den dagen jeg fortalte jeg var gravid og tok ikke telefoner eller noe. Da hadde han sagt noen måneder tidligere at om jeg ble gravid så måtte vi ta konsekvensen av det sammen. Det klarte han ikke holde.

     

    Men jeg hadde nok å tenke på selv, og begynte å innstille meg på å bli alenemor. Han som sa han skulle ta konsekvensen av det sammen med meg sviktet meg jo, så konsekvensen av det måtte jeg ta alene.

     

    Etter et par uker fikk jeg veldig sterke smerter og ble sendt på sykehus pga mistanke om at graviditeten var utenfor livmor, men da hadde jeg allerede spontanabortert. Han som er eksen min nå sendte bare sms med at han håpte det gikk bra.

    Det var nok en mening med det som skjedde, men det var en veldig vond opplevelse.

     

     

    Så jeg sitter i alle fall igjen og tenker at den eneste konsekvensen menn trenger å ta er barnebidraget. Den konsekvensen jeg som kvinne må ta er å gå gjennom en graviditet og få et barn som jeg har ansvar for i 18 år.

    Abort er ikke et alternativ for veldig mange kvinner.

     

    Jeg lærte i alle fall i seksualundervisningen at sex kan føre til graviditet, og jeg tror de fleste menn er klar over det de også.

     

    Mitt tips er i alle fall at man tar konsekvensen av det og at man er der for barnet uansett. Både far og mor. For barnet trenger faktisk begge foreldrene, og det er utrolig trist med de mannfolka som er så umodne at de stikker av fra konsekvensen ved å ha sex.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...