Gå til innhold

amundobrah

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amundobrah

  1. Det er veldig vanskelig å si hvor stor forskjell det vil gi i ytelse å bytte CPU-en. Men det er et faktum at prosessoren din for øyeblikket er flaskehalsen i PC-en. Derfor er det det første du bør bytte ut, uavhenigig av hvor stor forbedring det vil gi.

     

    Prøv å gi en litt bedre pekepinn på hvor mye du har tenkt å bruke på dette, så skal jeg finne passende deler :)

     

    Takk for svaret :)

     

    Med tanke på at dette vil bli ting jeg ønsker meg til jul, tipper jeg at budsjettet ligger på max 6K - men jeg får sikkert en del penger til jul fra venner og familie - så kan eventuelt kjøpe noe etterpå.

     

    Så det hadde vært fint om du kunne ha rangert de forskjellige delene - slik at jeg ser hva jeg bør ønske meg til jul, og hva jeg eventuelt kan kjøpe etter jul.

  2. Eller en 670, prisforskjellen mellom 680 og 670 er ikke verdt det, spesielt ikke når budsjettet er lite.

    Som moby sa, oppgrader CPU, hovedkort og minne i første omgang.

     

    Som sagt kan jeg veldig veldig lite om data, så kommer bedre CPU, hovedkort og minne hjelpe meg til å få bedre frames osv. i forskjellige spill? Og eventuelt hvor mye?

  3. Hvor mye har du tenkt å bruke på denne da? Et godt forslag kan være å bytte CPU til i7-3770k, RAM til 1600MHz 4x4GB/2x8GB, og hovedkort til Asus P8Z77-V Pro. Men jeg vet som sagt ikke hva budsjettet ditt ligger på. Trenger du noe mer lagringsplass?

     

    Jeg vet ikke helt hvor mye mamma og pappa har tenkt å bruke på julegaver denne julen, men jeg kan jo alltid kjøpe noe for eventuelle penger jeg får til jul etter juleaften. Så budsjettet er ikke et veldig stort problem.

     

    Jeg trenger kanskje litt mer lagringsplass, ja.

     

    Har tenkt litt på GeForce GTX 680, men vet ikke om det passer til de delene jeg har nå osv. Så skjermkort er noe jeg er villig til å bruke en del på.

     

    Takker for nye svar :)

  4. Siden du fortsatt er aktiv på youtube og lager filmer, gå for en i7, 16GB ram, en SSD+HDD og et nytt hovedkort (andre på forumet kan kommer med litt mer detaljert liste).

    et 6950 burde fortsatt funke, men jeg ville oppgradert viss budsjettet tillater det.

     

    Skulle gjerne hatt litt mer informasjon om hva som passer sammen med de delene jeg allerede har..

  5. Hei!

     

    Nå som desember endelig er her er det på tide med en ønskeliste klar til mor og far, jeg har en ganske utdatert PC og synes det er på tide med en oppgradering.

     

    Sist gang jeg kjøpte meg en datamaskin var det min bror som hjalp meg med valg av deler, så jeg spurte naturligvis om han kunne hjelpe meg å velge noen nye deler til PCen min denne gangen også. Han ba meg skrive en tråd her istedet, fordi her er det mye hjelp å få.

     

    Hva skal PCen min brukes til?

    Datamaskinen min skal brukes til spilling, jeg spiller mest Battlefield 3 og League of Legends. For å ha 0 frame drops i Battlefield 3 må jeg kjøre alt på Low Settings og in Window mode (1280x720 på en 24" skjerm). Målet er å kunne kjøre Battlefield 3 i fullscreen på ca. medium settings.

     

    Hvilke deler har du nå?

    Skjermkort: AMD Radeon HD 6950

    CPU: Intel® Core™ i7 QuadCore 950 @ 3.07GHz

    Hovedkort: ASUS P6X58D-E Socket-1366

    RAM: 6.00 GB

     

    Viktig informasjon!

    Jeg må kunne kjøre Fraps og ta opptak av gameplay, jeg har en YouTube kanal med 2,550+ subscribers og lager videoer for Battlefield 3. Så dette må du ha i bakhodet når du tenker på hvilke deler jeg kan kjøpe.

     

    Konklusjon:

    Jeg må ha nye PC deler slik at jeg kan kjøre blant annet Battlefield 3 i fullscreen (ca. på medium settings), men jeg må også kunne ta opptak av gameplay på grunn av YouTube kanalen min. Som sagt: jeg kan veldig lite om PC.

     

    Takker for alle svar, jeg setter virkelig pris på det!

×
×
  • Opprett ny...