Gå til innhold

Qtippsen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Qtippsen

  1. Ingen som har noen tips på gargoyles bossene?

     

    Surret meg inn i det området med en hel haug av plasser jeg kunne bruker de steinene. Er dette bare optional?

    Ble jo summona som grey spirit også, så regner med dette er ett pvp området?

     

    Har kommet meg til iron keep nå, for en reality check.

     

    Tips; for hver 20% du dreper på boss helsen så spawner det en ny gargoyle. Perfekt nok så er helsen til hver gargoyle 20% av totalen. Så bare fokuser ned en av dem uten å gjøre dmg på den andre så vil du alltid kun ha 2 oppe av gangen.

     

    Angående våpen så er vel det en smaksak og hvilket movesett du liker. Har selv en bastard sword+10 nå som jeg har brukt siden jeg fant det og frem til nå når jeg er i Drangleic Castle eller hva det heter.

  2. Har plukket opp dette spillet selv og håper på å komme meg igjennom det før 2'ern kommer ut. Bare akkurat kommet meg inn i Sen's fortress da så enda mye igjen, men fy som jeg koser/ergrer meg :) . Aldri før, i noen spill, fått sånn en skrekkblandet fryd som det det var å vandre rundt i Blighttown :green:

  3. klarer ikke bestemme meg for hvilken TD jeg skal gå for... står mellom http://wiki.worldoft...MX_50_Foch_(155) eller http://wiki.worldoft....com/Object_268

    ?? noen tips?? liker en kanon som kan skade, liker camo og liker at jeg tåler noen skudd før jeg dør.. Tips motas med stor takk :)

     

    Har ikke 155, men har noen hundre runder i Obj.268 og elsker den vogna. Men ville uansett gått for 155. Grunn? 155 har nok den største fearfactor i spillet akurat nå, og ser veldig ofte at den har pumpet ut 4-6k dmg mens det er sjeldent jeg ser 268 med så mye skade gjort. Grinder mot den selv akkurat nå også:p

  4. Akkurat fått meg Jagdpanther2 som en "bare for gøy tanks", og den er kanskje det beste som noensinne har hendt meg i dette spillet!! Likte godt ISU og Ferdinand/JT, og koser meg enda i 268 men ingenting kan måle seg med Jagdpanther2! Forholdsvis kjapp og med et beist av en kanon for sin tier. Og klarte jammen med å få steel wall og en runde enda jeg ikke skjønner hvordan det er mulig med den våte papp platen av en armor den har....

    • Liker 1
  5. Har selv Jpz.E100, T110E4 og Obj.268, og 268 er den soleklare favoritten min. Kjapp, slår hardt og grei nok reloadtid. Minusene er at den har dårlig armor, kan ikke sikte nedover(om du skulle stå på en topp) og må ofte flytte hele vognen siden kanonen ikke kan flyttes så mye hvis beltene er låst. Vet en del som foretrekker E4, siden den har turret og tåler kanskje litt mer.

  6. Velkommen til forumet! ;)

     

    Hva skjer etter at de 14 MB er lastet ned?

    Takk for det!:)

    Kommer opp spørsmål om jeg vil tillate "valvettellerannet" å gjøre endringer på maskinen, trykker ja og det blir installer. Prøver så å kjøre spillet men får beskjeden "dette spillet er for øyeblikket utilgjengelig. (Corrupt game files.)

  7. Heisann, ny på forumet her men har ett spørsmål. Installerte FarCry3 på maskinen min og spillte noen timer, men måtte formatere den når jeg installerte Win 8 senere samme dag. Har alle spillene mine på en annen disk enn operativsystemet men slettet dem uannsett pga register og slikt(?) Når jeg nå prøver å installere FarCry3 igjen så kommer det opp at hele nedlastingen er på 14mb, og til og med en lite smart dataperson som meg vet at dette er feil. Noen tips til dette? Kan nevnes at jeg ikke har spesiellt peiling på data, og spillet er kjøpt på steam.

×
×
  • Opprett ny...