Gå til innhold

nkrystad

Medlemmer
 • Innlegg

  412
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nkrystad

 1. Jeg er av den priviligerte typen som har blitt utsatt for et tyveri av min kjære MBP 17" og er nå på jakt etter et kompromiss.

   

  Budsjettet strekker seg nemlig til 5000-7000. Og med det som utgangspunkt er vel en 15" det jeg maks bør gå for?

   

  I skolesammenheng går det i Photoshop, AutoCAD, Rhino og 3Ds Max.

   

  Kan dere bidra til å gi meg en aldri så liten pekepinn? (-:

 2. En film satt til Asia der en gutt har begått en forbrytelse og blir sendt til en øde øy, der han sammen med en munk skal leve for å unngå politi og fengsling, men samtidig føle på det som en alternativ type straff.

   

  Et eksempel på en scene er når gutten fester en hyssing rundt en padde og en liten stein til hyssingen, slik at den ikke får beveget seg ordentlig. Munken oppdager dette og gjør tilsvarende med gutten.

   

  Noen som kjenner til navnet? :-)

 3. Den 17. juli i år kjøpte jeg en solbrille gjennom den amerikanske nettbutikken www.surfskatesupply.com.

   

  Dessverre har jeg ennå ikke mottatt pakken. Jeg har fått en bekreftelse fra butikken om at pakken har blitt sendt til min adresse, og jeg har også mottatt USPS sitt sporingsnummer (LJ621682093US).

   

  I går fikk jeg på nytt et svar fra butikken, og dette var det de skrev:

   

  "we do not know what to say ? , if you wanted it with better tracking you

  have to spend more money........................we have no answers ...this

  is why people dont ship internationally"

  Hva er dette for noe tull, og hva kan jeg gjøre for å få gjennomslag her?

   

  (De skulle forøvrig ha $15 for å sende pakken til Norge.)

 4. Jeg har opprettet et hoveddokument i OpenOffice versjon 3.2.1.

   

  Problemet mitt er at jeg ikke får lagt til tekst både over og under innholdsfortegnelsen. Den ser ut til å kun plassere seg under eller over teksten, altså ikke imellom. Tanken var da å under Dokumentstruktur opprette en Tekst, så Innholdsfortegnelse, får så å fortsette med Tekst. Dette har jeg heller ikke fått til.

   

  Noen som vet svar?

   

  j14pxv.jpg

 5. Har en bekjent som nylig opprettet et enkeltmannsforetak. Hun ble oppringt av en selger fra 180.no som på en veldig indirekte måte ville selge henne katalogoppføring.

   

  Han utga seg som nærmest en representant av Brønnøysundregistrene. Hun ble så guidet gjennom brukerprofilen på 180.no, og da hun skeptisk spurte om han prøvde å selge henne noe (fordi hun oppdaget en pris lenger nede på siden), avkreftet han det hele ved å si at dette ikke var noe hun trengte å tenke på.

   

  Hun fikk så tilsendt en e-post med brukernavn og passord for redigering av 180.no-profilen.

   

  Som ny i gamet og i god tro om at dette var viktig mht. Brønnøysundregistrenes videre oppføringsprosedyre, var hun sikker på at dette var helt vanlig. Hun føler seg lurt og er ikke interessert i å betale 1998,- eks. mva.

   

  Hvilke rettigheter har man i en slik sammenheng?

   

  (Er en kjent sak at selgere hos 180.no / Nettkatalogen.no gjør alt for å høyne provisjonen sin. Mye dårlig karma ute og går.)

 6. Du fikk kvittering da du kjøpte PCen. det er ditt ansvar å ta vare på denne.

  Men det kan være at maskinens serienummer kan hjelpe (forutsatt at det ikke er gråimport).

  Evt, har du betalt med kort hos Elkjeden kan kontoutdrag sannsynligjøre kjøpsdato.

  Takk for tipset. Fant selvsagt info i nettbanken!

  Da sender jeg det hele over til them boyz and gurlz @ HP Support. Skal bli spennende å se utfallet av dette. :-)

   

  Må bare få takke dere alle for hjelpen så langt!

 7. Har nå fylt ut skjemaet. Men ettersom butikken jeg kjøpte maskinen hos nå er konkurs, og kvitteringen ble lagret i deres internsystem, har jeg altså ikke noe kvittering så sende ved. Men er dette egentlig nødvendig? Sitter ikke HP på denne informasjonen med bakgrunn i serie- og produktnummer?

   

  Ellers må jeg si det er rimelig tåpelig at man må betale 7,06,-/min når garantien er utgått. Er nemlig tlf.nr. 820 60 005 man må ringe om garantien er utgått (http://welcome.hp.com/country/no/no/contact/phone_assist.html).

 8. En ting er ihvertfall sikkert, jeg er ikke årsak til problemene maskinenen har vært gjennom. Det er en kjent sak at enkelte av HP- og Compaq-modellene er håpløse hva angår varmeutvikling. Vært skrevet endel om akkurat dette (HP og Acer er i øverste sjiktet hva angår klager). Altså har jeg ingen interesse av å selv bruken noen penger på å fikse problemet.

   

  Uansett, maskinen ble kjøpt hos en lokal Elkjeden-forhandler som for nærmere ett år siden gikk konkurs. Dermed er det vel produsenten HP jeg må forholde meg til?

   

  Svaret jeg fikk fra HP support lød som følger:

  "Takk for at du tok kontakt med HP Teknisk support.

   

  Dette er noe som må utbedres med en service, men siden maskinen din er utenfor garanti så kan jeg ikke ordne det for deg. Du kan selv bestille service hos vår servicepartner InfoCare på 815 81 333 eller [email protected].

   

  Det er dog mulig at ditt kjøp innebærer rettigheter også utenfor garanti, så jeg foreslår at du tar kontakt med din forhandler og forhører deg om hva som gjelder ditt kjøp."

  Jeg tok som fortalt kontakt med InfoCare, og der ga dem meg et blankt avslag på grunnlag av at garantien var utgått - uavhengig av om feilen var et resultat av dårlig behandlig fra min side, eller produktfeil.

   

  Føler at HP bruker egen "intern"-garanti mot meg for å unngå utgifter på reparasjon.

×
×
 • Opprett ny...