Gå til innhold

ToTaX

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ToTaX

  1. Hei, jeg sitter her å vurderer hva jeg skal gjøre etter sommerferien. Tenker å ta opp nynorsken, slik jeg kan ta lærerutdanningen. Men jeg får da et helt år hvor jeg har muligheten til å gjøre noe spesielt.

    Har flere ganger tenkt på å jobbe som reiseguide (Star-tour, Apolli, Ving), og nå virker det som en god tid. Kort info om meg selv: 22, Mann, jobbet i service yrker som sykehjem og restaurant. Mener jeg har gode egenskaper som kommer godt med i denne jobben.

     

    Jeg lurer litt på om noen som har jobbet med dette kan dele litt erfaringer.

     

    Jeg lurer litt på hvordan arbeidsdagen er (også i lengden).

    Arbeider man kun i sesonger? Eller er det mulig å jobbe hele året?

     

    Hvordan fungerer det med å skifte stedet man jobber på?

     

    Er det riktig at man starter med rundt 5.500kr i måneden? Hvordan går dette, man får jo kost og losji?

     

    Hvordan er fridagene(dagen)? Høres spennende ut med Kiteboarding og dykking.

     

    Hvis jeg forstår det slik så blir det sosiale for det meste sammen med de andre guidene. Hvordan er dine opplevelser med dette?

     

    Her er gode tips, kommentarer eller spørsmål veldig velkomne. :)

     

    ToTaX

  2. Først og fremst, hvor høy er du? Dette er ganske viktig mtp. målvekten din og hva som vil anses som "sunt" for deg. Har du forresten trent noe betydelig tidligere i livet?

     

    Jeg er 174 cm høy, 95 kilo. Trenger ikke nødvendigvis å gå ned til 70 kilo, men jeg vil gjerne fjerne fettet og legge på meg litt muskler. Det å kunne gå på stranden uten å skjemmes.

    Ja jeg hadde en treningsperriode i september noen uker. Trente styrke + cardio (med 160 bpm) for å forbrenne mest. Jeg følgte et treningsprogram fra bodybuilding.com som fungerte fint for meg. Gikk ned 1-2 kilo i uka og merka musklene og selvfølelsen økte. For en eller annen grunn ble det slutt, og jeg gikk opp fra 80 kilo til 95 siden Oktober.

     

    Jeg vet jeg kan stoppe med all dritt-mat og begynne å trene. Så da er det smart å begynne styrketrening med en gang, hvis man forbrenner mer ved å ha større muskler.

     

    Det jeg lurer på er hvilken mat er "sunn". Jeg blir så frustrert når jeg hører all mulig snakk om alle slags rare dietter osv. "Ikke spis dette, men spis heller dette." og så er nestemann helt uenig. Man bør ikke spise ost? (for mye fett) Brød har for mye karbohydrater? Hvor mye bør man spise? Balanse mellom Protein,Karbohydrater og grønt? Finnes det noen gode bøker for dette?

  3. Hei, jeg er en 22 år gammel mann som ønsker å snu om livet. På noen få måneder har jeg gått opp 15 kilo. (Skjerm + drittmat). Merker på kroppen at jeg blir mer og mer sliten, og jeg vet at min fysiske form og mat ikke hjelper.

     

    Jeg har satt meg et mål om å fjerne 25 kilo fett, og komme tilbake til 70 kilo (er 95 nå). Ønsker også å legge på meg litt muskler (har hørt at det kan være smart å gjøre når man har en del fett på kroppen?)

     

    Når det gjelder trening klarer jeg godt å starte opp og vedlikeholde. Målet er å trene ca en time til dagen gjennom varierte aktiviteter, jogge, svømme og sykle. (vektløfting etter hvert)

     

    Så spørsmålet mitt er om dere vet om en bok, web-side eller noe slikt som passer bra for meg og mitt formål, som er litt lett å forholde seg til? Jeg ønsker ingen type "ekstrem-dietter", men et sunt kosthold, at jeg kan lære hva som er bra mat og hva som ikke er.

     

    På forhånd takk =)

  4. Sjekk at utorrent er åpnet i brannmur (lagt til i unntaksregler). Jeg hadde selv problemer med utorrent i en tidligere versjon av programmet. Jeg løste det ved å bytte til en annen klient, men har byttet tilbake igjen nå.

     

    Det er ikke brannmuren på verken windows eller AVG. Prøvde med å skru av begge, og på windows brannmur er utorrent og bittorrent lagt til som tilatte programmer.

  5. Hei, jeg har i flere uker prøvd å laste ned på utorrent uten å få det til å virke. Har prøvd å googlet problemet uten å finne svar. Jeg er ikke så god på nettverksproblemer så jeg tyr til forum =)

     

    utorrent.jpg

    Slik ser Utorrent ut hos meg.

     

    "Laster Ned 0.0%", ingen oppfart, ingen nedfart osv..

    Jeg har deaktivert avg (for øyeblikket). Portforwardet porten til utorrent (Som jeg har sjekket fra portforwarding.com hvor alt skal fungere.)

     

    Jeg bruker utorrent 3.2.2.

    Nettet fungerer ellers helt vanlig, hvor nedlasting ellers fra nettet går greit.

     

    Si fra om jeg mangler nødvendig info. På forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...