Gå til innhold

XacatecaS

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XacatecaS

  1. Kilden Kapital oppgir er jo et kredittvurderingsfirma, er ikke Kapital sjøl, som har sagt at man ikke burde forhåndsbetale til Chess. Tviler på at Telenor trenger noen hjelp for bedret likviditet, gamle statlige monopoler har for vane å være nedlesset med kapital.

     

    Som man ser i VG & Dagbladet hele tiden, så ser man artikler som er vridd, at fokus ikke er hva man egentlig tror. Dette skjer stor sett i hele avis verdenen, ettersom det er store typer som selger.

     

    Men du sier at det er greit at Telenor krever forhåndsbetaling, mens det er useriøst av Chess å gjøre det? Fordi Telenor er stor i utgangspunktet?

  2. Dessuten blir det verdiforringelse. 20% pr år pluss ytterligere 2% pr mnd etter den 13.mnd... Dette er dårlig av Netcom!

    Jeg kan vel ikke akkurat si at dette er dårlig av Netcom? Hvor mange her har ikke hørt (eller gjort) om telefoner som ble mistet mens de var ute og fisket, eller kjørt over av bilen eller eller eller...

     

    Poenget er at dette er forsikringssvindel, og Netcom er neppe interesert i å ha et tap på forsikringsdelen.

     

    Men det med verdiforingelse, selvsagt skal man ha det. Netcom har og hatt det tidligere. Man skal ikke få alle pengene tilbake, ettersom telefonen ikke er verdt like mye når den ble ødelagt som når den ble kjøpt.

     

    Og egenandel er vel i bruk over alt.

  3. Dunestar: RYDD OPP I KODEN! :D

    Dette er bare forbokstaven. http://validator.w3.org/ er et meget nyttig verktøy for å se om koden du har skrevet følger html standarden. Hvilket du kan se her at siden din ikke gjør.

     

     

     

    En html fil er bygget opp slik, finnes selvsagt unntak, men du klarer deg fint med å bruke denne som mal. Og som nevnt over,

    en body

     

    <html>

    <head><title></title>

    </head>

    <body>

    </body>

    </html>

     

     

    En annen ting, popup saken din fungerer ikke i mozilla.

  4. Det anerkjente finansmagasinet av Trygve Hegnar mener vi bør være skeptiske til begge disse to, selv om de kommer best ut i www.telepriser.no foretatt av PT-tilsynet. Kredittvurderingsselskapet Lindorff gir Combitel rødt lys, mens Chess får gult lys. Grunnen er deres system der man betaler for et år på forskudd, noe som gir teleselskapene kraftig forbedret likviditet, slik at de slipper å ta opp lån med dyre renter, og enkelte spørr seg åssen de klarer å komme ned i en så lav månedspris? Man kan også spørre seg, hva som skjer med det som er forhåndsbetalt, hvis firmaet går konkurs ell velger å opphøre driften ?

     

    Hvor har du lest dette? Både på http://www.kapital.no og http://www.hegnaronline.no har bare en sak relatert til Chess.

     

    Synes bare det er greit å lese litt mer før man uttaler seg.

  5. Selvfølgelig er det et tilbud! ARGH! Er jo ikke vits i å diskutere det da!.

     

    Selvsagt. Det er en av grunnen til forum som dette er ganske populære

     

    Hvis Chess hadde kun hatt ett abonnement og det var 12 måneders forhåndsbetaling på, så er jeg enig med deg. Men når de har to omtrent identiske abonnement, der det ene er per måned, mens det andre er 12 måneders forhåndsbetaling.

     

    Ser heller ikke helt forskjellen på dette, og andre ting du må forhåndsbetale i 12 måneder, som f.eks webhotel..

     

    Chess bruker King abonnementet som bindingstid. Jeg aner ikke hva som skjer om man sier opp abonnementet før, men jeg vil tro at man ikke får pengene tilbake, ettersom man har kjøpt et produkt, i dette tilfellet 12 måneder abonnement.

     

    Men jeg ser ikke bort fra at Chess bruker King og som en metode til å skaffe penger.

     

    Men det som er fakta er at Chess leverer den billigeste mobil løsningen for folk flest. Har man behov som ikke Chess dekker, da finnes det større og bedre aktører. Det finnes bare ikke billigere aktører

  6. SE har vel fortsatt bare vært et stort taps prosjekt for Sony og Ericsson, dog det begynner å bedre seg.

     

    Det koster store penger å skape et nytt merke, ny design, og i det hele tatt ta tilbake de markedsandelene Nokia skaffet seg for tre år siden. Da Nokia var overlegen på batteri, software og generelt sett det meste :p

  7. Når WAP ble innført så var det mye frem og tilbake med regninger og sånn, ikke alt som ble fakturert før noen måneder senere, hvilket skapte en del problemer for personer som trodde det var gratis.

     

    Teleselskaper har lov å vente opp til 6 måneder med å fakturere tjenester som wap, sms etc.

     

    Bruker du mye Tele2 wap, så ville jeg hatt det skriftlig fra Tele2 at det er gratis, og det ikke er noe som man vil bli fakturert for senere.

  8. Det går faktisk an å sponse telefoner uten å lure kundene også...

     

    Slik som i f.eks Danmark. Aldri mer enn 6 måneders binding, og MYE lavere priser (pga sponsingen).

     

    Poenget er at teleselskapene ikke vil sponse noen med billigere mobil om de ikke får noe tilbake. Slik det er nå er selskapene garantert inntekter i opptil 18 måneder.

     

    Nå kjenner jeg ikke til ordningen i Danmark som du refererer til, men teleselskapene gir ikke fra seg penger uten å få de igjen, flerfoldige ganger.

  9. har tenkt å kjøpe t610, vil selvfølgelig finne denne billigst mulig. vet den er ganske så billig på siba(3 399:-), men pleier jo å være vesentlig billigere hvis du binder ditt abb. ytterligere. i mitt tilfelle vil jeg binde videre mitt djuice abb., men finner bare expert sitt tilbud på t610 med djuice og syns ikke det var noen pris å skryte av ettersom den bare var noen hundrelapper billigere enn sibas uten abb.-pris. da lønner det seg jo nesten å ikke binde seg og heller betale to hundre lapper ekstra...

     

    www.kelkoo.no og www.hardware.no har prissammenligninger mellom forskjellige mobiler. Iallefall er kelkoo meget passende for akkurat dette..

  10. Det er nok en "feature" og ikke en "bug" ja... 8)

     

    For å tenke høyt kan det vel ha med filsystemet på T610 å gjøre, at den bruker en viss cluster-størrelse på bilder slik f.eks. de fleste harddisker har 32K clustere og derfor ingen filer kan være mindre enn 32 KB...?

     

    I den grad det er elektronisk minne så skal det vel ikke være rammet av cluster størrelse på samme måte som harddisker er. Men tror det er software relatert, på samme måte som MS Word lagrer bilder. Legg inn et 50kB bilde i en Word fil, så ser du at den blir betraktelig større en 50kB. Nærmere 500kB faktisk

×
×
  • Opprett ny...