Gå til innhold

defjux

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av defjux

  1. Hallo, først og fremst vil jeg si at dette er en 100% seriøs tråd og jeg lurer egentlig på om det faktisk finnes. Medelevene mine mener at du kan ta doktorgrad i hva enn du vil, og mener at det finnes mange som har doktorgrad i bæsj.

     

    Fleip eller fakta? :)

  2. Bygde en kasse for lang tid siden, fra tegninger jeg fant der.

    Materialet du skal bruke heter MDF, det er en høykvalitets sponplate.

     

    Ah, nice! Takk for det, men ellers ser det bra ut? Ikke noe spesielt mer jeg mangler da? :)

     

    EDIT: Skulle sjekket siden før jeg spurte. Takk for svar Hårek!

  3. Hei, jeg tenkte jeg skulle bygge en subwoofer. Jeg ser for meg at den skal se slik ut: http://www.electronichouse.com/images/slideshow/Larkins-sub.jpg

     

    Jeg har sett rundt på www.ljudia.no og har funnet det elementet jeg skal bruke til prosjektet. I og med at dette er første gang jeg gjør noe som dette har jeg valgt et billig element og billige komponenter.

     

    Basselementet:

    http://ljudia.no/hyttalerelementer-s82124/bass-s97514/6-8-tomme-c96806/mgr-a-1708-p78440/

     

    Ledning:

    http://www.ljudia.no/kabel-kontakter-s82130/hyttalerkabel-c79213/botrom-15-mm-p79218/

     

    Terminal:

    http://ljudia.no/tilbehr-s82136/terminaler-c79637/terminal-spa201a-p79638/

     

    Bassrefleksrør:

    Har ikke bestemt enda, men dere kan ta en titt å annbefale meg hva jeg burde ha evt.

    http://ljudia.no/tilbehr-s82136/bassrefleksrr-s82138/plastrr-c79386/

     

    Noen som har gjort dette før? Er det noe mer jeg trenger? Noen tips på veien, hva slags lim skal jeg ha til kassa jeg skal lage av treplater av noe slag?

     

    Takk på forhånd!

  4. Så en film for mange år siden, husker ikke hva den heter, men her er er noen nøkkelord av bilder som har klistret seg i hjernen min: røde og blå rom, stor grønn gressplen rundt et stort "kongehus", rike gutter og narkotika.

    Det jeg mener å huske er at: det er en lillesøster som drar på en fest til rike gutter med. Husker at filmen har en jævlig ekkel atmosfære, men det kan ha vært fordi jeg ikke var så gammel. Anyways, storebroren kommer for å hente henne senere den kvelden da hun ikke kommer. Han går inn i huset og der skjer det masse ting. Tror filmen ender med at han må ha sex med søstra si for at han skal få hun tilbake. Filmen er rett og slett helt absurd...

     

    Hjelp meg med å finne denne tittelen er dere snille!

  5. Om jeg ikke tar helt feil er d-sub og VGA de samme kabelene :) Kan ta noen bilder som kanskje forklarer litt.

     

     

    Her har jeg en d-sub kabel koplet i en DVI splitter. Det trengte jeg for å få bilde.

    http://i45.tinypic.com/2z9l084.jpg

     

     

    Her ser du et bilde av baksiden på pcen min, der det er rødt rundt skal du ikke kople til. Der det er grønt rundt skal du kople til Når du sier du har d-sub kabel kan du ikke kople til på det grønne, det vil si at du trenger en sånn dings som jeg viste på det forrige bilde. Nemlig en d-sub/VGA - DVI splitter. Jeg ringte komplett å klagde fordi den fulgte ikke med i pakka mi, så fikk jeg en i posten 2 dager senere!

    http://i45.tinypic.com/20ru5p1.jpg

     

    Er ikke så veldig flink på å forklare, derfor prøvde jeg å bruke bilder., Det er heller ikke sikkert dette er problemet, men det var problemet for meg da jeg kjøpe min PC, jeg kopla til feil. Skammer meg over feilen min fordi jeg føler jeg kan nok om PC'er til å kople riktig, men tok feil akkurat der.

  6. Hey, kjøpe ny PC.

    Denne: http://www.komplett.....aspx?sku=10703

    Men.. nå har jeg koblet til alle ledningene, men på skjermen står det ''No Signal Detected!''

    ???????

    Hjelp, plzzz

     

    Må jeg installe noe med plater først elns. ?

    Har aldri hatt stasjonær gaming pc før..

    Trenger hjelp, fordi det er veldig frustrerende..

     

    Bare svar på noen spørsmål jeg har, så kan jeg sikkert hjelpe deg.

    1. Problemet er at når du skrur på PC'en får du ikke kontakt med skjermen?
    2. Hva slags kabel bruker du fra PC til monitor?
    3. Hvis du bruker VGA kabel fra PC til monitor, kopler du VGA'en i et VGA uttak?

  7. Ikke bruk ophcrack, nå har ikke jeg lest gjennom alt her, men ophcrack er ophskryt. Det finnes så mange bedre løsninger. Har en CD liggende som jeg putter inn>booter via CD>velger "reset password">???>profit. Husker ikke helt hva den heter, kan søke litt å se om jeg finner den!

     

    EDIT: Fant den, "Offline NT Password & Registry Editor". Kan ha blitt nevnt i tråden, har ikke lest gjennom som sagt. Hvis du har en annen pc, bare brenn programvaren på en CD og putt den inn. Håper jeg hjalp litt værtfall..

  8. Skal ikke se ned på LoL, men selv mener jeg at LoL er et helt annet spill i forhold til Dota (2). Eneste som er likt med det er vel at man har 3 lanes, 1 jungle, roshan/baron og throne/hva det nå heter i LoL.

     

    Og selvfølgelig sliter man når man starter Dota 2. Dette er et spill man må lære og forstå for å i det hele tatt klare å spille fornuftig. Skal ikke si at man kan bare hoppe inn i LoL og tro at man er god (max level), men jeg mener det er MYE mer dybde i Dota 2. Så vidt jeg har fått

     

     

    Føler nesten en kan sammenlikne på samme måten man sammenlikner Call of Duty og Battlefield. Blir litt det samme kanskje også, LoL er mer raskt, føler kanskje det har litt lite å by på atm og at Dota er litt tyngre og krever kanskje litt mer. Vet ikke, bare slik jeg føler det :p

    Er helt enig i mye av det du sier

×
×
  • Opprett ny...