Gå til innhold

BillyPilgrim

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BillyPilgrim

  1. Hvordan? Jeg fikk kortet på mandag (19.) Snakket med dem og de sa at koden får du på kvittering så det var ikke mulig å gå meg en, jeg måtte isåfall avbestille og bestille kortet på nytt

    Jeg tok kontakt med Elkjøp kundeservice på chat og de diskuterte dette internt. Fikk så kode på epost. Men komplett.no er kanskje ikke så greie...Hvis du kjøpte hos Elkjøp så ta kontakt på ny.

  2. Har tenkt å gå til anskaffelse av et GTX 480 eller 2 470, men har nettopp oppdaget at HK ikke har støtte for PCIE 2.0, og da spør jeg, vil jeg merke noe forbedring med et GTX 480 i forhold til 9800GT sli som jeg har idag?

     

    Hovedkortet mitt er et Nvidia nforce 650i sli. Har denne pcie 2.0 mye å si for ytelsen?

     

    Takk på forhånd

    Bare et tips: Har selv et Nvidia nForce 780i SLI, og der vil ikke Windows godta GTX480 i slot 3 (hvis jeg husker riktig) for å kjøre SLI. GTX 275 går fint i SLI. Måtte over på i7.

  3. Kjøpt hos Dustin.se?

    Kjøpt hos dustinhome.se. En kommentar til at skjermen er "wide gamut". Problemet med overmettede farger i vanlige applikasjoner unngås med å velge modus sRGB. Det gjengis da naturlige farger (ikke blasse som på TN-skjermen). Men hvis det velges Game-modus fås fulle farger med det resultat at de blir overmettet. Poenget med game-modus er å slå av fargebehandling for dermed å få lavere forsinkelse (input lag). Så det beste synes jeg er å bruke sRGB med ulempen at det blir større forsinkelse. Men jeg har ikke fått testet nok til å si at dette er merkbart.

  4. EDIT: Jeg har et 8800GTS 640 liggende som jeg ikke vet hva jeg skal bruke det til. Er det mulig å sette dette inni og folde på det? Kunne jo foldet med det 24/7, mens jeg foldet på GTX 285 når det ikke er i bruk.

    Velkommen til folden Zeke (litt ordspill her gitt) :) Når du skal folde med flere skjermkort på en maskin bør de ha likt antall shadere. 8800GTS 640 har vel 112 shadere hvis jeg husker riktig mens GTX285 har 240? Husker ikke helt hva som skjer, men trøbbel blir det.

  5. Skal jeg i teorien ha 7k PPD x4 med 2x 295?

     

    Får maks 2stk 7k og 5k 4k osv.

    Temp er også lav på kortene. Virker ikke som alle kjernene kjører 100%

     

    Kan noen skrive gpu 1 forcegpu nvidia_g80 kodene dere har på alle kjernene i SLI oppsett?

    Kjører egen disk med XP uten SLI for folding på mine to 295. De fire GPUene ligger mellom 6300 og 8300 (shader 1600). Bruker kun -gpu x som opsjon.

  6. http://www.mvktech.net/index.php?option=co...;filecatid=2975

     

    til alle som vil tyne 260/280/295 kortene sine!!!!!

     

    dette er EVGA Voltage Tuner + crack :)

     

    Har prøvd dette som jeg fant på en annen tråd her på forumet. På GTX295 kan jeg kjøre shader på 1600, og det virker stabilt. Får 700 mer ppd per GPU og det er jo bra. Raskeste arbeidspakke har blitt utført på 35 sekunder per prosentenhet. Så spørs det hvordan kortene takler dette i lengden...Og 9800GX2 roper etter å bli byttet ut :-(

  7. Tror jeg begynner å bli for gammel for dette.

    Hva slag toner er dette kjellsms? Det er ikke tillatt på dette forumet. Her må vi går foran og vise unggutta veien! De må skjønne at man kan bli en gammel og lykkelig foldenerd ;-)

     

    Og War: når du er klar med parken din vil nok det merkes på teamstatistikken. For du skal selvsagt folde for team=37651?

  8. Sakset fra Nett-tjenester -> F@H team Hardware.no; bidra til forskning på kreft:

     

    Han tenker nok på kondensator og/eller spolelyden som er omdiskutert. Dette kommer av at billige komponenter med stramme specs benyttes for å spare utgifter, der man kan spare, på produktene. Det er vel ikke mange som selger med overklokkingsgaranti ift. de elektroniske komponentene.

     

    På noen produkter som har vært ekstra sparsomme kan man oppleve dette kun ved høy last. Det behøver ikke være skjermkortet, men kan også være PSUen eks.

  9. Hører ofte det på mitt gamle 8800GTX, i bench prog hyler den som en katt

    Høres mer ut som en mus hos meg. Pipingen ble nesten borte når jeg økte shader til 1500. Får se om det holder seg stabilt på den hastigheten.

     

    En annen observasjon er at jeg kjører dette på en Core 2 Duo. Og FaCore_11.exe bruker nesten ikke CPU? Er vant til at CPU blir liggende på 100%. Noen som har forklaring?

  10. HVordan går det med eksperimentene. Er det ingen som har noe postivt å melde om GTX295?

    Har vært stille på meg en stund, men nå blir det litt mer fart. Har skaffet to stk. GTX295 som erstatter GTX260. Pakkene ligger med ppd mellom 5800 og 8100 avhengig av type prosjekt, omtrent 2000ppd høyere enn GX2. Shader er satt til 1420. Kan kjøre 1500 men det overrasker meg at den høyfrekvente lyden jeg hadde på 8800GS er tilbake på GTX295. Den fikk jeg ikke på GTX260.

     

    Men jeg får ikke kjørt kortene i SLI for gaming. Får ikke noe SLI-valg i kontrollpanelet til Nvidia. Bruker siste driver 181.22 og XP. Noen som har noe tips?

  11. Jeg vet meget godt hvordan viften høres ut ;) Den spinner heller ikke opp noe særlig. Det høres mer ut som en lyd som kan komme fra hardt pressa komponenter eller lignende? Men det er ikke vifta, eller noe annet i pc'n, det veit jeg ;)

     

    Alle er velkommen til team hardware.no :-) Ang. pipelyden så er det som du antar og Theo343 svarer komponenter på selve skjermkortet som gir fra seg denne høyfrekvente lyden under belastning. Har hatt dette selv på 8800GTX og 8800GS når shaderhastigheten ble satt for høyt.

     

    Ha en fin siste dag i 2008 :-)

  12. Edit: 1 Er vist PSU'en som er defekt. Bytt nå ut til en annen 6 pins kontakt, funker nå?

    Men den ligger på ca 11.84 volt viaPturner. Har gigabyte 800W odin prro.

    Har vel en mistanke om at PSU er det svakeste ledd når det kjøres 24/7 med høy belastning. En Mist 1000W tok kvelden en tid tilbake, derfor har ppd vært ekstra lav. Kan selvsagt ha noe med temperaturer å gjøre. I dette tilfellet ligger en 9800GX2 over luftinntaket på PSU og varmer litt ekstra. Får se hvor lenge det holder nå, men har redusert lasten litt på PSU samt økt luftgjennomstrømningen.

  13. Du er ikke gal, dvs. hvis du er det er du i hvert fall ikke alene, he-he. Luftekanal fungerer ypperlig. Det er mulig å installere runde lufteluker, dermed har du ikke ødelagt noe i veggen og det blir enkelt å føre kanalslange gjennom veggen. Diameter 100mm eller 125mm på slangen. Anbefaler utvendig kanalvifte som kan styres inne i huset, det trengs spesielt når det er litt varmere temperaturer ute. Når det er flere minusgrader er det nok med naturlig trekk. Husk bare filter av noe slags på inntaket, kjipt å få fluer og andre ting inn i rommet. For ikke å nevne mus.

×
×
  • Opprett ny...