Gå til innhold

[AvaLoN]

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [AvaLoN]

  1. Jeg siktet til mp3-spillere generelt når jeg sa "Knotete software", da det ofte er dårlige programmer som følger med. iTunes er vel og bra det, men at man skal være 100 % avhengig av slik software for å overføre musikk som kan spilles på spilleren opplever jeg som høyst upraktisk, for ikke si unødvendig. For meg betyr det veldig lite at iPod har "enorm støtte" rundt omkring, jeg har nemlig ingen planer om å kjøpe en BMW med Bose-anlegg der iPod kan kobles til, lommeboka er nok ikke klar for noe slikt enda ;).

     

    Jeg vil ha den beste spilleren, så derfor ender jeg opp med iRiver :).

  2. Stod mellom Ipod Photo 60 og iRiver H340 for litt siden, men bestilte nettopp iRiver, og det med god samvittighet. Ovennevnte argumenter er, i tillegg til særdeles subjektive, ganske irrelevante for en som kun vil ha en mp3-spiller med god funksjonalitet. Jeg merka at mesteparten av kristoffer99s argumenter handlet om iTunes, iTunes Music store o.l., altså ting som har veldig lite med selve spilleren å gjøre. Har ikke lest mer enn side 1 i dette topicet, så det er mulig diskusjonen gikk over til software i mellomtiden, men sjitt au :p. Gleder meg bare til iRivern min jeg ^^

  3. Hehe, mange bra svar så langt ^^, men jeg har enda ikke gjort et valg :p. Slik jeg ser det nå er iRiver ledende innen funksjonalitet og teknologi, mens iPod er vinneren når det kommer til lagringsplass, brukervennlighet og, IMO, design. Men på den annen side så kan man lett oppgradere iRiver H340 til 80 GB ettersom den er en smule tykkere enn H320, så hvis man ser bort fra kostnadene ved å kjøpe en ny harddisk blir det ikke så fryktelig ille allikevel :p.

     

    Enkel overføring av filer og musikk er noe som tiltaler meg, har fått nok av knotete software fra produsentens side.

  4. Jeg har iPod, dama har iRiver.  iRiver vinner på ALLE områder.

     

    Knutino

    Nåvel, det var da en smule subjektivt sagt. iRiver er både tykkere, dyrere, har bare 2/3 lagringsplass i forhold til iPod Photo 60 og ser, etter min mening, litt mindre stilfull ut (plastikk med karbon-look blir litt harry :p). Ellers er den så og si en sikker vinner, hvis man kan se bort fra ovennevnte "skavanker", noe jeg ikke kan ;P.

     

    En hendig funksjon ved iRiver er videoavspilling, det er noe jeg setter stor pris på å ha. Men ettersom jeg har forstått så spilles videoer av med 15 fps eller noe slikt, stemmer dette? Og jeg må dessuten nevne at lagringsplassen i iPods favør er noe jeg vektlegger ganske tungt i valget av mp3-spiller, selv om det ikke er avgjørende.

     

    Setter stor pris på svar, takk så langt :thumbup: (ser ut til at folk heller til iRiver jah ^^)

  5. Skal kjøpe en ny mp3-spiller, men plages av valgets kvaler. Jeg har etter en del research kommet frem til at iRiver H340 og iPod Photo 60GB er mine to beste valg. Spillerne er priset tilnærmet likt, og de har begge såpass varierende egenskaper at jeg føler det er vanskelig å velge en favoritt :blush:. Javisst er det et luksusproblem, men gu' så vanskelig å gjøre valget :p.

  6. Må si meg litt skuffet med settet. Systemtempen ligger på 25 grader eller mindre, så det er ikke spesielt varmt i kabinettet. CPUen ligger på 29 grader @ Idle og 43 grader @ load, noe som ikke er stort bedre enn luftkjøling. Radiatoren er montert bakerst i kabinettet med 2x120mm sug/blås, og rekkefølgen er Pumpe-->radiator-->CPU-->pumpe. CPUen er en A64 3400+ "Newcastle".

     

    Kan ikke si at jeg er fornøyd...

  7. Jeg må vente på ny pc før jeg får testet, her i denne pc'en er jo cpu'en på et brett som stikker opp tror jeg :hmm: Har ikke sett så nøye. Skjekk profil for specs :blush:

     

    edit: lurer på hva jeg skal med 3 sett :roll:

    Høres ut som FCPGA. Har ikke særlig peil på eldre CPUer, men jeg mener å huske at det er FCPGA :p.

     

    Har uansett hentet settet på postkontoret nå, og jeg må si at det ser rimelig fett ut selv i innpakket tilstand.

     

    Er det webshoper i Norge som fører Thermaltakes kjølevæske, eller må man ta i bruk destillert vann hvis man skulle gå tom?

  8. Endelig noe skikkelig hastighet i Stavanger !!! :D

    Eh ? Lyse 10Mbit ?

    Ja vet jo det men mangen av mine kamerater som har 4Mbit --> 10Mbit sier at det er mye bugs i nettverket og at linjen spretter fra en modems hastighet til 100Mbit.

     

    Så jeg vil ikke ha en lonje som er ustabil men har jo vurdert det.

    Det som også er greit med Lyse er at du får med TV-Kanaler gratis som du bare åpner i vlc.

     

     

    jaja.. unnskyld for at jeg klagte på Lyse Dafe ;)

    Den enesten ustabiliteten jeg har merka hos folk som har lyse er at linja ikke er strupet. Den holder seg enten rett over den oppgitte hastigheten på 4 eller 10 mbit, eller langt over ^^. Det at en 4mbit linje fra Lyse koster ca. like mye som 1.5-2 mbit fra en hvilkensomhelst annen ISP er vel heller ingen nedtur, særlig når man vet at Lyses fiberoptiske bredbånd er fullsymmetrisk ^^!

  9. Jeg bestilte et bigwater-sett sammen med en VGA Silencer NV5 til mitt GW6800GT GS, men nå som det er snakk om å ta inn denne GPU-blokken begynner jeg å tvile litt på VGA silencer'n.

     

    Vil GPU-blokken til bigwater-settet gi bedre kjøling enn VGA Silencer?

     

    Vil jeg kunne klokke skjermkortet like mye som med Gainwards Golden Sample-kjøling selv om vannet i bigwater-settet går gjennom både CPU- og GPU-blokk?

     

     

    Kjøper 1 stk. hvis det er fordelsmessig ^^

  10. Nå syns jeg vi bør få en avklaring på om dette settet er godt nok til å kjøle både cpu og gpu.... folk blir jo aldri enige.....

    Noen sier at det går, mens andre sier at den ikke er kraftig nok....

     

     

    Er det noen som virkelig har testa om det gir god nok kjøling på CPU og GPU på et kraftig system?

    denne siden viser Thermaltake selv at det er mulig å kjøle både CPU og GPU. Tviler på at de ville vist det dersom Bigwater-settet ikke klarte begge deler.

    Det er ikke noe som heter kan kjøle cpu og gpu.

     

    Kan du kjøre noe med hjul selv om du har mopedlappen ?

     

    Altså har du en celeron og et 9600 kort kan du self kjøle begge, men har du en overklokka prescott og et overklokka 6800ultra med volt modda bios sier det seg selv at den radiatoren ikke vil klare det.

     

    Det kommer helt ann på hva du har i maskinen og hvilken temperatur du her i datarommet ditt.

    En liten kranglefant du Morpheus :p. Visst stemmer det å si at det er mulig å kjøle både GPU og CPU. Det er (som du sier) selvfølgelig avhengig av hvilken CPU/GPU man har, særlig hvis man har hardware med stor effektutvikling som f.eks. en CPU med prescott-kjerne. Men er det uansett riktig å si at det er mulig å kjøle både CPU og GPU med BigWater ;).

     

    Jeg skal prøve å kjøpe 2 sett like midnatt, tror dere det er sannsynlig at jeg i det hele tatt får tak i ett? Hvis beholdningen ikke er særlig stor virker det ganske usannsynlig at selv de tidligster kjøperne får varen :/...

  11. Sitte også her med NEC-skjerm (1760NX) koblet med DVI-kabel, og jeg har det samme problemet med de samme spillene. Det som er til felles for spillene er at alle har samme utgiver, Electronic Arts. Om dette har noe å si eller ei vet jeg ikke, men det er da et merksnodig sammentreff, eler hur?

     

    Forøvrig kan jeg nevne at NFSU2 og BF kun lar meg vekge 1024x768 som maxoppløsning. Jeg prøvte å installere NECs skjermdrivere, men de lot seg ikke installere.

     

    Lei sak, og særlig irriterende med tanke på hvor uskarpe bildene blir på LCD-skjerm grunnet skalering :/...

  12. Er det mulig å permanent endre bakgrunnen på desktopen? Jeg ahr prøvd utallige ganger å endre bakgrunn samt desktop theme på min 3400 uten hell. Hver gang jeg starter maskinen på ny er Ferrari-greia med kalender og F1-bil tilbake. Det er da en artig bakgrunn, men helvete heller om jeg ikke skal kunne endre den :mad:!

     

    Ellers digger jeg Ferrarien, prima stykke maskin ^^

  13. Jeg har en NEC Multisync 1760NX, og selve skjermen funker helt strålende. Dessverre viser det seg at enkelte spill bare vil kjøre i 1024x768 uansett hva jeg prøver. De spillene som rammes foreløpig er NFSU2, Battlefield og Unreal Tournament 2004.

     

    Det er ikke det at skjermen ikke vil kjøre høyere oppløsninger jeg kan rett og slett ikke velge noe over 1024x768 i spillmenyene. Dette er en smule frustrerende ettersom dagens LCD-skjermer ikke skalerer særlig bra, så jeg setter stor pris på hjelp og tips ^^!

     

     

    Edit: UT2004 funker nå i 1280x1024 (nativ oppløsning), men jeg har enda problemer med andre spill...

×
×
  • Opprett ny...