Gå til innhold

kriegheim

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kriegheim

  1.  

    Jeg bruker xp på en maskin. Den er offline hele tiden.

     

    Spiller red alert på den og bruker den til custom bakgrunner på en pioneer dehp9800bt bilspiller. Begge disse takler ikke 7

    Da er det jo ikke noe problem. Problemene oppstår i det du lar en XP maskin være tilkoblet til Internett, noe trådstarter har.

    Jeg kan ikke se noen plass at trådstarter skriver at det er i forbindelse med internett? Mulig jeg misforsto

  2. Når skal dere lære at facebook er en søppelplass når det gjelder kjøp og salg. Hvorfor skal man selge etter auksjonsprinsippet? Det må være bedre å sette en pris og selge for det. Dette med bud er en styggedom som har kommet de seneste årene.

    • Liker 1
  3. Fra protector sine sider ( om det var det du hadde )

     

    Hva gjør du om du oppdager noe du vil klage på?

     

    Som kjøper kan du ha et krav til selger hvis boligen avviker i vesentlig grad fra forventet stand. Protector dekker selgers ansvar etter avhendingsloven.

     

    Sjekk om forholdet er opplyst om i salgsoppgave/takst eller annen informasjon

    Fyll ut reklamasjonsskjema og reklamer straks. Det følger av rettspraksis at kjøper mister sin reklamasjonsrett dersom kjøper ikke reklamerer innen 2-3 måneder etter forholdet ble eller burde ha blitt oppdaget

    Dokumenter hva som er feil og hvilket omfang det har. Ved behov kan uttalelser fra fagkyndig benyttes (dokumentene kan ettersendes).

    Vi anbefaler å ikke starte utbedringen før du har reklamert skriftlig og snakket med saksbehandler hos Protector Forsikring. Etter Avhendingsloven § 4-10 (1) har selger rett til å utbedre forholdet og kjøper må godta retting innenfor visse rammer. Dersom kjøper utbedrer de reklamerte forhold uten at selger får anledning til å benytte seg av sin utbedringsrett, kan kjøperen risikere å miste sin rett til å kreve utbedringskostnadene dekket av selger.

  4.  

    Han var iallefall registrert i mva registeret. Jeg ser lengre ned at Maria enda ikke er det

    Ikke så rart, er jo ikke registrert med inntekt heller.

    Mente det sto noen sider lengre bak at det var femsifret i mnd?

    Jaja, det virker som det begynner å bli vanskelig å fylle opp plassene, når man bruker finn for å rekrutere folk under seg

×
×
  • Opprett ny...