Gå til innhold

KK1913

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KK1913

  1. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal legge denne tråden, men prøver her:

     

    Jeg har kjøpt meg Bose SoundLink hodetelefoner, Bluetooth trådløs lyd. Når jeg kobler den til på Surface 3 så blir det skikkelig crap lyd (ikke bare sånn hi-fi freak-dårlig-lyd, men virkelig dårlig). Koblet opp mot telefonen og med kabel (både til telefon og Surface) så funker det bra. Jeg har også en Sony SRS-X5 Bluetooth høyttaler og den funker bra via Bluetooth fra Surface'n.

    Er det noen som har noe forslag til hva som kan være problemet her...?

  2. Er det noen som vet noe om gode dab radioer i lommeformat? Synes jeg finner lite info om dette rundt omkring. Det fantes vel noe sånt for maange år siden også, men tydeligvis så har det ikke blitt noen stor suksess enda? Nettbutikkene har vel en type hver omtrent, så er det noen som vet om en sånn radio som er bra (og så liten som mulig...)?

  3. Jeg har litt vondt på bakside av høyre legg når jeg går. Det er akkurat som om det er rett før en krampe, det "knyter" seg bak i leggen ved hvert skritt. Det er ikke veldig vondt, så jeg klarer fint å gå nesten uten å synes synd på meg selv (altså: nesten uten å halte).... Og jeg spiller litt fotball og det går greit. Jeg har hatt det sånn i 2-3 måneder.

    Så det er jo for så vidt kjipt å ha vondt i beinet hele tida, men det kan jeg sikkert leve med, men kan det her være symptomer på noe rygg-greier? Isjas har vel noe sånt som symptom? Prolaps er vel litt verre, og jeg har ikke noe nevneverdige problemer med ryggen så det er kanskje mindre sannsynlig at det er noe sånt?

     

    Noen som har noe erfaringer? Er det kiropraktor eller fastlegen jeg burde kontakte hvis jeg gidder tru...?

  4. Nettverkskortet på min Surface Pro 3 slutta plutselig å funke tidligere idag.

     

    Nettverksdiagnosen finner dette problemet som den ikke klarer å løse : "Kortet Marvell AVASTAR Wireless-AC Network Controller har problemer med drivere eller maskinvare".

    Bluetoothen er også borte (men det ligger vel i samme nettverkskortet såvidt jeg skjønner).

    Det var vel noe nettverkstrøbbel med windows 8.1 i starten, så er det dette som jeg plutselig har fått også (alt har funka fint i nesten 2 måneder før i dag...).

     

    Finnes det noe quickfix på detta eller må maskina inn på service (detta burde vel uansett gå på garantien)....?

  5.  

    Kjøp en USB hub med strøminngang på.

     

    Har også sett løsninger der du har en Y kabel der du kobler to USB inn i pc og en inn i DVD spiller. Den ene kabelen henter da kun strøm og den andre drar strøm+data. Mange eksterne harddisker gjorde dette da det var nytt på markedet.

    Takk for svar. Er ikke noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik Y-kabel....?

     

    ...og nå skjønte jeg fullt ut det med usb-hub'en også.... Billigere og enklere løsning ja. Takker

  6. Jeg har en Surface pro 3 som jeg hadde tenkt å koble en ekstern dvdspiller/brenner til, men så viser det seg jo at USB-kontakten på Surfacen ikke gir nok strøm til den brenneren. Hvordan får man gjort noe med det?

     

    Jeg har tenkt et par forslag: Få meg en powerbank (USB) og en splitta USB-kabel som jeg setter "strøm-usb'en" inn i powerbanken og den andre usb'en inn i surfacen. Kommer dette til å gå? Og i så fall så lurer jeg hvor jeg får en sånn usb-kabel (jeg har ikke funnet det enda!!)???? (hadde jeg vært litt lur hadde jeg kjøpt dvd-spiller som det fulgte med en sånn kabel, men det gjorde jeg altså ikke...).

    Neste forslag er vel å kjøpe dockingstasjonen, men det blir litt tungvint synes jeg (men "må" nok ha den dockinga snart uansett da).

     

    (er kanskje feil sted og poste denne..?)

  7. Så var det på'an igjen.... Jeg fikk starta maskina igjen i dag (uvisst hvorfor), så gir den en sjanse til...

    Jeg har vært inne på certmgr.cms, og der var "Google Internet Authority G2" lagt i "mellomliggende sertifiseringsinstanser". Jeg flyttet denne til "Klarerte rotsertifiseringsinstanser". Hva mer trenger jeg å gjøre?

    Får samme feilmeldinger på OneDrive.com (Skydrive)

     

    Funker fortsatt ikke, og detta skjønner jeg ingenting av. Mulig jeg bør gå til Elkjøp datahjelp med maskina, noen erfaringer med det?

     

     

     

  8. Det må legges inn som et godkjent sertifikat. Det holder altså ikke at filen ligger lagret på disken.

    ...og der gikk hele maskina i svart.... den hang seg etter en omstart og gikk i svart og nå er det ikke mulig å få den på igjen. Jeg rakk ikke å gjøre noen store forandringer angående det sertifikatet heller... Ikke veldig godt førsteinntrykk av pro 3 kan man si.....

    Men takk for info foreløpig, så får man se om maskina blir helbreda iløpet av natta så får jeg prøve en gang til å godkjenne sertifikatet imorra, eller så blir det vel penga tilbake på Elkjøp hvis det ser like svart ut tenker jeg....

  9. På min nye surface 3 så får jeg trøbbel når jeg skal gå inn på Google sine hjemmesider via Explorer. Det kommer opp en melding "Det er et problem med dette nettstedets sikkerhetssertifikat". Her kan jeg trøkke på "fortsett til dette nettstedet", så det er for så vidt greit nok, men ganske irriterans. Det virkelige problemet er når jeg til slutt fikk lastet ned Chrome og skulle laste ned Chromecast via Chrome. Når jeg via Chrome går inn på en Google.no (eller gmail og andre Google sider)får jeg opp en melding :

     

    Tilkoblingen din er ikke privat

     

    Angripere prøver kanskje å stjele informasjonen din fra (for eksempelpassord, e-post eller kredittkort).

     

     

    Nettverket jeg bruker er satt som privat.

    Jeg kommer inn på alle andre sider jeg har prøvd, men altså ikke Google sine sider. Hva er grunnen til dette??? Jeg har ikke gjort noe med brannmuren eller Windows Defender, utenom at jeg har prøvd å slå de av uten at det har hjulpet

  10. Jeg får ikke noe som helst liv i apple tv'n min. Alt som skjer er at jeg får fram bilde som jeg har lagt med her. Den funka i 1 måneds tid før plutselig denne meldingen kom fram.

    Det lyser ingen lamper på selve apple tv boksen når jeg trykker på fjernkontrollen. Fjernkontrollen funka på en annen apple tv, så den funker ihvertfall. Jeg har tatt ut og inn kontakter, prøvd andre hdmi-kabler og prøvd andre hdmi innganger på tv'n (jeg har ikke usb-inngang på tv'n).

    Ellers så vet jeg ikke hva jeg kan gjøre. Jeg har minimal/ingen erfaring med apple produkter, men har jo hørt rykter om at alt er så enkelt og greit så det er sikkert/forhåpentligvis en veldig enkel løsning...?

     

     

    hjelp

    post-290823-0-19443300-1394140035_thumb.jpg

  11. Jeg har en dum Panasonic 50" plasma tv som jeg gjerne vil få litt smartere.

     

    Vil ha mulighet til trådløst å speile pc skjermen over på tv'n (har ikke, og kommer neppe til å få noe apple produkter så Apple-TV er for så vidt uaktuelt).

    Kan være greit med netflix muligheter, men først og fremst vil jeg speile pc-skjermen når jeg f.eks setter på en film som ligger lokalt på pc'en eller streamer f.eks nrk nett-tv fra pc'en.

     

    Jeg har tenkt litt på Google Chromecast, Andersson Smart TV 3.0 eller evnt Samsung Allshare.

    Hvilke muligheter finnes, og hva er best til detta formålet hvis jeg ikke vil være avhengig av og ha en spesiell type pc (har for så vidt en Samsung Ativ Smart PC, men vil ikke være avhengig av å ha f.eks Samsung produkter i all framtid...).

     

    (Tv'en er ikke dummere enn at den har HDMI-innganger altså, men ikke noe nettverk)

  12.  

    Fortsatt fornøyd med Ativ'en?

    Jeg har også fått meg det, men den henger seg opp heeele tida (i værste tilfellende en gang vært 10 minutt og da må jeg slå av og på igjen!), dette skjer uansett hva jeg gjør, enten det er vanlig surfing eller hva som helst annet jeg gjør på brettet! Flere som har det sånn?

    Men ville vært veldig fornøyd dersom den ikke hadde gjort det da...

     

    Kjøpte den på Elkjøp så kommer nok til å bruke 30-dagers opplegget dems, men veit ikke om jeg skal si det som det er (at den henger seg opp og rett og slett ikke funker helt som den skal) eller si at jeg rett og slett generelt ikke er fornøyd. Er redd for at jeg bare får tilbud om å reparere den på en eller annen måte dersom jeg sier at den henger seg opp....

     

    Virker jo interessant den W700 også, men litt skeptisk til at dockingen virker litt klompete (?).

  13. Hei. har benyttet storebroren til dette brettet (Ativ Smart PC) med fullversjonen av Win8 i et par uker. Kan bare si meg enig i det disse to testene beskriver:

    http://winsupersite....g-ativ-smart-pc

    http://www.neowin.ne...l__ativ%20smart

    Veldig fornøyd og klart verdt den økte prisen i forhold til dette RT brettet.

     

    Fåes denne med norsk tastatur? er det kun Elkjøp som foreløpig ser ut som skal selge denne før jul?

×
×
  • Opprett ny...