Gå til innhold

mrdalesen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrdalesen

  1. Men er dette 100% sikkert? Særlig ved salg eller ligdene? For cdkeys.com selger en del billig spill usikkert hvor de kommer fra, steam ansatte eller butikker som vil selge defekte spill. For sies en del sider selger falske spill. Som er lekket cdnøkkel fra steam\origin etc?

     

    Tror faktisk Orgin\EA tar mere penger en steam?

    De fleste billige koder du får kjøpt på slike sider er kjøpt med stjålne kredittkort, så utviklerne går direkte i minus ved kjøp av slike koder. Skal ikke si jeg aldri har kjøpt koder derfra, men unnlater å kjøpe indiespill ol. derfra. 

    • Liker 1
  2.  

     

    Hvorfor ikke bare gjøre oppkoblingen med NFC?

     

    Fordi NFC har maks rekkevidde 20 cm.

    Har NFC på lydplanken min, og trenger bare touche brikken med mobilen så er den tilkoblet. Og visst du tror jeg trenger å være max 20cm fra lydplanken min etter det er gjort så tar du veldig feil. Og det samme hadde funka med headset ;)

    Mulig jeg tar helt feil her. Men bruker du ikke bare nfc til å koble de sammen, så brukes bluetooth eller wifi for å overføre data?

  3.  

    Ser vel og bra ut, men nok en gang hopper produsentene over inkluderingen av dedikert grafikk i 13-tommeren. Dermed finnes fortsatt ikke en eneste hybrid-laptop på 13-14 tommer med thunderbolt port og dedikert grafikk. Asus ZenBook Flip 14 og Surface Book 2 13 er de to som kommer nærmest, og mangler kun thunderbolt-port.

     

    Håper Huawei kommer på banen med et hybrid-alternativ om ikke så lenge!

     

    Hvis mx150 kort er OK så finnes en Acer Switch 7, 13 tommer med dedikert grafikkort.

    hadde en lenovo med mx150, den kjørte spill som rocket league i 720p med 60fps. Kjørte spill greit på lavere oppløsninger. Latterlig mye treigere enn 1070-en hjemme da.

  4. En ting er hvem som betaler, en annen ting er hvem som står som juridisk eier av abonnement.

     

    Igjen, hva skjer dersom du kobler til router med kabel? Hvem er internettleverandøren din? Hvilken router har dere?

    nextgentel er leverandøren, routeren er en thompson tg789ivn. Men lurer på om de har strupet hastighten eller noe slikt, for får nett, men er snakk om 0.20mb/s. Tror det beste blir å bare kvitte seg med det, skaffe oss ett abbonement ett annet sted så får de under fikse nett på egen hånd.
  5. Hei, får koblet meg til internett og alle enheter sier jeg har en internettilkobling. Kan hende jeg får opp EN nettside på EN enhet dersom jeg venter 20min. Jeg har en 75mb-fiberlinje og fatter ikke hva som skjer. Har tilbakestilt router opptil føere ganger. Internett-indikatoren på routeren lyser konstant, mens wifi og ethernet blinker.. Prøvde med en annen router, men resultatet vsr akkurat det samme, noen som vet hva som kan forårsake dette?

  6.  

     

    Kanskje de bør fikse koding og kamerakvalitet på Android før de kommer med andre oppdateringer? Jeg forstår ikke hvorfor ingen bryr seg om at den er kodet elendig med vilje for Android? Det er større problem enn noe UI. Åpenbart er UI viktigere enn bildekvalitet i en bildedelingsapp?

    hva er vitsen med bedre bildekvalitet på ett bilde du ser i noen sekunder?

     

    På Android så tar ikke Snapchat bilde, det tar screenshot av det kameraet viser. Så du får ikke med deg all slags fokus og bildebehandling. Spesielt i mørket er det et problem, da det kan være umulig å faktisk vise det du vil vise i snapchat, men du kunne lett tatt et bilde og sendt det som viste alt helt fint.

     

    Åpenbart er kvalitet dårlig på iOS også, men på Android er det jo bare idiotisk kodet. Det finnes ingen grunn til å gjøre det slik. Du tar jo selvfølgelig bilde først og så komprimerer det til det ser elendig ut.

     

    SC eieren er kjent for å ikke like Windows og Google. Han lagde utrolig mye trøbbel for Windows Phone.

     

    Jeg argumenterer ikke for at kvaliteten skal være høy. Men de bør ta bilder likt i iOS og Android og ikke lage en merkelig løsning for Android som åpenbart er elendig, og ikke gir mening på noen måte.

    de gjorde visst det for å få en "kvalitetsstandard" på alle android-telefoner, da det er uendelig med modeller og komponenter. Men kan ikke helt skjønne det da f.eks instagram kan fint ta bilder med alle androidtelefoner.

  7. Hadde vært fint å hatt en slik som pc-skjerm. Skulle gjerne lest litt mer om det. Vil hvor bra den er som pc-skjerm følge den generelle karakteren den fikk, eller er det andre ting å ta hensyn til?

     

    Har selv en samsung ks7005, den kostet 10.000kr og var en av de med lavest input lag. Anbefaler det virkelig ikke, til konsoll fungerer det fint, til pc merker du det bare du beveger musen, selv i spillmodus hvor bildekvaliteten blir vesentlig dårligere

×
×
  • Opprett ny...