Gå til innhold

BlackRabbit

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BlackRabbit

  1. Fikk meg selv en ny Vita til jul og må si så langt leverer den til forventningene selv om spill markedet kunne vært større. Når det er sagt er PS store proppfull så kjede seg skal det mye til.

     

     

    Noen andre som har en liggende som kunne tenke seg å addes som friends? :)

  2. Vita støtter 32GB. Jeg kjøpte et slikt kort selv fra cdon for noen uker siden, og det funker helt fint. Høres ut som ditt kort er defekt, så da er det bare å få byttet det.

     

     

    Takk for det :) også kjøpt psn plus så har online lagring. Får bare kjøpe et 16gb i mellomtiden til jeg får et nytt 32gb fra cdon.

  3. Akkurat gått til innkjøp av et 32gb minnekort til PS vita.

    Og det er helt umulig å få lastet ned noe som helst uten at jeg får

    feilmeldinger og error koder. Formatert kortet sikkert over 10 ganger og

    fabrikk justert vita tilbake uten hell. Fikk låne et 4GB kort av naboen bare for å teste at det ikke var konsollen det var noe feil med. Satte inn kortet og alt funket tipp topp, bare veldig liten plass :)

     

    Hørers ikke dette ut som en fabrikk feil med dette 32gb kortet? Eller er det noe jeg gjør helt feil? Skal søke retur fra cdon.com men kan det ha noe med at 32gb ikke har support til konsollen ennå?

     

    Takke for alle tips :)

  4. Da er det jo bare å kjøpe Vita, så legger vi denne debatten død. Personlig kjøper jeg aldri hardware på grunnlag om den kommer til å selge bra, derimot ser jeg på om funksjoner og tjenester den kan tilby er noe jeg vil ha. I Vita-tilfellet angrer jeg ikke i det hele tatt på kjøpet om Sony så kansellerer plattformen til neste sommer, den har allerede gitt meg massevis av timer med god underholdning på en måte ingen andre konsoller på markedet kan gjøre.

     

    Helt enig. Kjøpte min Vita 3Gs på cdon.com for 1500kr + 32GB minnekort til 699kr og angrer ikke et sekund. Har den med på jobben å gamer litt der, på hytta og i sofaen når tv'en er opptatt. Selv om det er litt få spill så kunne det vært mindre for min del. Dem jeg har har gitt meg så mye underholdning at jeg fint kan vente ennå lengre på flere spill. Det har også Sony lovet. Om det skulle være falske lovnader så koser jeg med med Vita uansett :)

    • Liker 1
  5. Er også selv ganske lei den typiske MMO sjangeren. Lyst å prøve meg på noe mere hardcore, så driver å setter meg inn i EvE for tiden. Har ikke startet, men bruker en del tid på å lese quides og sånt for å få en noe letter start. Reger med å fyre dette opp rundt juletider :)

     

    Send deg gjerne en PM når jeg kommer så lang om du fremdeles skal spille det.

×
×
  • Opprett ny...