Gå til innhold

superto

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superto

  1. http://www.komplett.no/asus-vivobook-s301-133-full-hd-touch/795038

     

    Regner med du mener UTGANGER? ikke innganger, da det omtrent ikke finnes maskiner med hdmi inngang.

     

    Asusen har ikke VGA utgang, og batteritiden er så vidt innfor kriteriene dine, ellers klarer den kravene så vidt jeg kan se og er innfor prisgrensen din.

     

    Tusen takk for svar. Ja jeg mente Utganger ja :p. Finnes det noen omtaler av denne hvordan denne er? Jeg har sett litt også på Sony Vaio Pro 13 selv om den ikke har LAN inngang, men kan få den litt rimelig til rett over 7000 med 8gb ram og 256 SSD. Er det verdt å bruke 3000 ekstra iforhold til denne ASUS?

  2. Hei, jeg har nå en Asus U35JC. Men nå begynner den å synge på siste vers.... Trenger derfor en ny bærbar Windows basert pc.

     

    Ønsker en bærbar med god batteri tid(minimum 6t), 13,3-14 tommer, maks 2 kg, Harddisk som gjerne kan skiftes ut(pga eg har ein god 256gb SSD), Full HD skjerm, inngang for HDMI(full størrelse), LAN, flott m VGA men ikje et must

     

    Viktige kriterier:

    - Stillegående

    - Full HD skjerm eller ialllfall HD+

    - under 2 kg vekt

    - God batteri(minimum 5-6 timer)

    - Mulighet for å skifte harddisk. Jeg har nå en 256SSD fra Samsung så greit om jeg kunne sette denne inn i den nye bærbare.

     

    Utganger:

    - Full HDMI

    - LAN

    - VGA inngang hadde også vært flott, men ikke et must

     

     

    Noen som har noen anbefalinget til maks 7000? Synes det er utrolig vanskelig å finne bærbare pcer med disse kriteriene... Finnes det ingen?

     

    Takk for all hjelp!

  3. Hei, jeg greide utrolig nok etter mindre enn to måneder å miste telefonen i asfalten da jeg skulle gå ut av bilen(mobilen falt ut av lommen). Telefonen fikk kun et lite hakk i metallet øverst til høyre.

     

    Men etter dette skjedde har det jeg opplevd at telefonen uten videre når jeg er i menyene slår seg av og starter på nytt av seg selv. Er dette en bug med telefonen som følge av den nyeste oppdateringen eller kan dette være pga den fikk et møte med bakken? Noen andre som har telefon som har slått seg av og på automatisk mens man bruker den?

  4. Oppdatering til Android 4.1 er nå mulig å laste ned gjennom Sony PC Companion.

     

    Ble raskere i menyene, men kan ikke si jeg helt likte endringen av fargevalget fra svart til hvit/beige i telefon listen, anrop etc... Kansje jeg bare innbiller meg dette, men batteriet virker å vare mindre etter oppdateringen. Noen andre som synes det?

  5.  

    Hæ... Du mener man kan flytte de som støtter det til minnekort?

     

    Nei. På min forrige mobil kunne jeg flytte dem til minnekortet, altså støtter appene det. Men på xperia v kan man bare flytte dem mellom intern lagring og telefon lagring som. Flytting til minnekortet støttes ikke, selv med programmet som app 2 sd

  6. Er veldig fornøyd med min Xperia V sålangt. Den blir varm rundt kamera når man driver med tunge oppgaver feks spilling. Dette er vel ikke annerledes enn feks Galaxy SII og min tidligere mobil LG Optimus One. Har aldri merket den har blitt varm ved ringing, men har foreløpig ikke ringt lenger enn 15 min.

     

    Batteriet holder i litt over 2 dager for meg. Surfer nok en time dagen, sender sms, ringer og har push varsling på gmail. Sjeldent jeg spiller på den.

     

    Eneste negative sålangt er litt knirking i dekselet som jeg trodde ikke var tilfelle på en toppmobil?

  7. Hos meg lå programmet på minne kortet som fulgte med mobilen. Men du kan sikkert google det. Men etter du oppdaterer mobilen vil du ha mindre plass. Jeg har oppdatert til Android 2.3.3. Lg versjon 20g. Har kun 130 mb tilgjengelig for lagring. Det forsvinn raskt selv med minne kortet pga alle program støtter ikke minnekort og selv om de gjør så tar programmene alltid litt av intern minne.

  8. har brukt den i en uke nå og er jo bare knallfornøyd! Super skjerm, lav vekt og rask. Til og med batterilevetid synes og være bedre enn med min gamle HTC Desire Z - men det sier kanskje ikke altfor mye. Bruker den til å jobbe og har lite behov til hele Sony programvare som "music unlimited", "play now" og hva det nå heter. Anbefaler å sette inn litt flash minne. 8GB minne er nokså teoretisk når 40% er opptatt av skrot.

     

    Hei, vurderer denne selv. Kan man slå av 4g i android menyen slik at telefonen kun bruker 3g? Hvordan er byggekvaliteten på skjermen? Det står ingenting om at den er gorilla glass feks

  9. Hei, jeg har også sett på dette som et alternativ. Det er jo utrolig få android mobiler med 4 tommer skjerm, god intern lagring plass som denne, pluss den også støtter minnekort. Og utskiftbart batteri. Android 4.1(eller skal bli oppdatert til den), og et batteri som holder iallfall en og halv dag med moderat bruk. Denne skal også ha god byggekvalitet. Det er jo ikke så mange gode alternativ ut fra det jeg har lest? HTC One S mangler jo minnekort støtte og hvordan er batteri iforhold til denne?

     

  10. Jeg ser også etter en android telefon med 4 tommer skjerm. Ønsker telefon med god byggekvalitet, batteri, helst NFC, Android 4.1(eller bekreftet oppdatering).

     

    Står foreløpig mellom en Samsung galaxy s3 mini eller Sony Xperia P.

     

    Har sett på endel 4,3 telefoner da som Huawei ascend p1, Sony xperia Acro S, Samsung galaxy s II.... Noen som har erfaring og evt hvilke anbefaler dere?

×
×
  • Opprett ny...