Gå til innhold

OliverDH

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OliverDH

  1. Hei, jeg har nylig fått noe nedi hodetelefonpluggen på telefonen min, Samsung Galaxy S4. Det er veldig stor sjans for at det er kunstgress-gummi, som er blitt litt ekstra nedi fordi jeg fortsatte å prøve å presse nedi (..). Er det noe bra måte å få den opp på, eller må jeg bare åpne på baksiden?

     

    Altså, jeg kan ikke da koble i hodetelefoner ordentlig, om du ikke skjønte det :)

     

    Takk på forhånd :)

  2. Hei!

     

    Bare sånn ting, jeg er 11 år altså.

    Jeg har nylig inngått avtale med moren min om hver bok jeg leser ut med ca 100 sider så får jeg 50 kroner, siden hun vil tydeligvis at jeg skal lese bøker..

    Så jeg holder på å lese "Nye Hardy-guttene", mangler 5 bøker så er jeg ferdig med serien.

     

    Men jeg har lest ut bøkene så fort at vi har gått opp til ca 150 sider. Har dere noen gode forslag(serier)? For eksempel synes jeg Hardy-guttene var greie bøker, med motorsykler, teknologi osv.. moderne bøker..? Trenger ikke å være bilder eller noe sånt, bare tekst.

     

    - OliverDH

  3.  

     

    Hva er argumentet hennes mot at du skal spille det? At du vil ta skade? Hvilken skade? Virker mest som en prinsippsak. Det er jo tross alt et spill. Ville dog holdt meg unna onlinedelen.

    Argumentet hennes er at jeg er 11 år..
    Uansett bra du respekterer hennes standpunkt. Det viser jo en viss modenhet. Men er jo masser av andre bra spill uten 18 års grense.

     

    Er bare FIFA som er noe særlig bra som er under 18 år på anbefalt aldersgrense ;p

  4.  

    Hei

     

    Å argumentere mot 18 års aldersgrense funker ikke fordi spennet mellom 11 og 18 er for stort, både fysisk og psykisk. Alternativet ditt er å trosse moren din og kjøpe spillet selv og prøve å holde det så skjult som mulig. Så det kommer litt an på hvor komfortablel du er med å lyve til moren din og hvor viktig det er for deg å spille GTA5.

     

    Du bør også kutte ned på antall timer og å være en moden 11-åring gjør deg dessverre ikke eldre enn 11. :)

    Det er litt vanskelig og holde det skjult, for jeg har en bror som følger veldig godt med hva jeg gjør.. btw, du trenger ikke å sitere førsteposten ..

  5.  

    Det hjelp jo ikkje so mykje når resten av klassen og er 11-åringar.

    haha, sant

     

    Men jeg skjønner ikke hva som er galt med et spill.. jeg har sett gjennom hele storyen på youtube uansett, og fikk ikke mareritt eller hva enn det skulle være, og det er jo ikke så ille, i forhold til hvor morsomt det er.

  6. Hei,

     

    Jeg har altså veldig lyst på GTA V, men mamma lar meg ikke fordi jeg er "for liten". Jeg skjønner henne når jeg er 11 år.. Men jeg er liksom noen av de mest modne i klassen, og GTA er liksom ikke farlig, har prøvd det til kompiser, og jeg spiller spill 5t dagen mer eller mindre.. Man kan si jeg har en mye høyere mental alder enn levealder(..)

     

    Rett og slett lurer jeg på om dere har noen gode argumenter for å overbevise mamma ..?

     

    vær så snill la vær å kommentere om det har med at jeg er 11 år ..

     

    - OliverDH

  7. Hei!

    om jeg hadde vært deg hadde jeg prøvd å få stilt telefonen tilbake til fabrikkinnstiillingene, men jeg er ikke 100% sikker på at funker, men jeg hadde prøvd det først. om det ikke funker hadde jeg gått til nærmeste forhandler for å sende den på service. kan hende at de har noen triks for å fikse det når du er der.

    Tenker å prøve og snakke i chat med samsung support først hvertfall ;p

  8. Hei! Trenger litt hjelp med min S4. Får ikke til å filme med frontkameraet på Instagram(eller Vine..). Når jeg er på videomodus og skifter til frontkameraet blir det bare svart, og Instagram slutter å virke. Har ingen aning om hva jeg skal gjøre, for kompisen min som har S4 funker det i følge han å filme på Instagram med hans S4. Om det er til hjelp har jeg S4 GT-I9506.

     

    Har prøvd å restarte den, reinstallere instagram..

  9. Hei!

     

    Har tenkt å kjøpe meg en HD PVR som jeg skal bruke stort sett på ps3 kanskje litt xbox 360, men er usikker på om jeg bør ta Elgato eller Hauppauge.

     

    Har tenkt meg såfall Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition.

    Tar component-kabelen lyd forresten?

     

    - Oliver

×
×
  • Opprett ny...